Отново за кърменето на обществени места

• 78 213
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 725
До 3г децата имат нужда от мляко. Някои хора решават да дават майчино мляко, вместо краве. Не виждам какво странно има. Над 3г и на мен ми идва малко в повече кърменето. Освен това Едиповата фаза започва след 3годинка.

# 1 726
Много им угаждате на тези деца, много. Днес искат цица навсякъде и по всяко време, утре ще искат самолет. Whistling

Угаждат на себе си, не на децата.
Направо сектантско ми изглежда, нищо полезно за децата не виждам.
Не знам откъде дойде тази мода, само кърма, че и вода да не пият! Crazy
Откачена работа!

# 1 727
  • София
Сравнявам, защото е правено по някакъв начин векове наред, а сега, когато имаме някакви други възможности се обявява за гнусно и извратено. Имам и връстници, които са дълго кърмени, макар че по онова време не се е стимулирало особено. Доколкото знам нямат някакви сексуални изкривявания, но никога не се знае...нали?
Просто ми е странно поставянето на диагнози и определения.
А и дете на 2 не суче като дете на 6 месеца. Сучат вечер, нощем или като са болни, разстроени.
В крайна сметка  защо не оставите жените да си кърмят, колкото им харесва на тях и децата им, без някакви определения и физиономии. Защото може да се говори доста и за тези, които не искат да кърмят, дават някакви фалшиви оправдания, дават сокчета на по 40 дни и прочие други неща. Но никой не бърчи нос за тях.

# 1 728
  • град-държава
Дядо ми също си спомня как е сучел, както и сестра му. По женска линия всички са дълго кърмени.
Майка ми успява да ме кърми дълго благодарение на дядо ми. Нито това, че съм кърмена повече от 2 годи ме направило извратена, перверзна и пр. простотии, нито майка ми, още повече мързелива. Напротив, успяла е в професионалното си развитие. Tired

# 1 729
Защото може да се говори доста и за тези, които не искат да кърмят, дават някакви фалшиви оправдания, дават сокчета на по 40 дни и прочие други неща. Но никой не бърчи нос за тях.

А защо трябва да дават оправдания? Зашото вие, кърмачките непрекъснато набивате какви героини сте и колко по-майки? 

# 1 730
На кърмещите жени им е много удобна фразта, че е полезна кърмата за детето. Но колко от тях изобщо водят здраволовен начин на живот. Една кърмеща какво му дава на детето с кърмата си, като набива по цял ден чипс и понички, докато мазно отдръпва от поредната цигара. Особено ако детето е над годинка и също похапва от поничката на мама. Най-вероятно са единици тия дето наистина вярват в силата на кърмата и се съобразяват и лишават себе си, заради детето. Дааа, знам вие всичките сте непушачки и се храните само с марули Outta Joint

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 16:13 от fiolio

# 1 731
Защото може да се говори доста и за тези, които не искат да кърмят, дават някакви фалшиви оправдания, дават сокчета на по 40 дни и прочие други неща. Но никой не бърчи нос за тях.

А защо трябва да дават оправдания? Зашото вие, кърмачките непрекъснато набивате какви героини сте и колко по-майки? 
И аз тва се чудя? Какъв им е проблема на кърмачките да искат оправдания от жените, които не кърмят?

# 1 732
  • София - Рим и обратно
Сега разбрах, че трябва да се оправдая, ако реша да дам на детето си сок или пюре, когато аз реша... А кърмачката, която се тъпче с макдоналдс и пуши, все е героиня с перфектна грижа за детето, нали? Laughing

# 1 733
Мен много ме разпитваха-ама ти защо не кърмиш, и въобще съм имала доста опити за намеса и лекции. Аз никога не съм разпитвала така и не съм се месила.

# 1 734
Мен много ме разпитваха-ама ти защо не кърмиш, и въобще съм имала доста опити за намеса и лекции. Аз никога не съм разпитвала така и не съм се месила.

Късметлийка си, че не са те линчували  Laughing

# 1 735
Кафе с мед, това се наричат "дългокърмещи" майки. И аз не знаех за явлението, докато не посетих кърмаческия подфорум преди ден-два с познавателна цел.

Не знам как се наричат, но това за мен е истинска перверзия. И със сигурност не е продиктувано от нуждите на детето.

Тъкмо търсех точната дума.

Като майка,  кърмела и двете си деца в къщи, без да се налага да го правя навън, имам въпрос.
Преди всяко кърмене редно е гърдите да се измият хубаво. Къде го правят? Направо на чешмичка в парка или МОЛА? Или кърмят направо така, натюрел, особено лято, леко изпотена и със засъхнала кърма на зърното? Или това са супер майки със стерилни гърди - не се потят и кърмата не им изтича?

# 1 736
Бабите и прабабите ни са били повечето неуки, необразовани хорица,  но сега има информация, не само за това какво съдържа кърмата, но и много друга, какво значи да си кърмят докогато искат, ми те може и на 15 да не искат да го отбият, да чувстват някаква по-особена връзка и детето да има нужда.

Тази дали е у ред, пак да питам?

http://vbox7.com/play:310f9504

# 1 737
  • София
Не е у ред.
Плюс това и двете и щерки са дебелички. Дано поне са умни.

# 1 738
Ами, кърмене на 8годишно определено не е нормално. Не знам защо обаче минавате от едната крайност в другата. Говорехме за кърмене до 3 години макс и то обикновено е сутрин и вечер само, а не през деня по площадките и моловете.

# 1 739
Тази дали е у ред, пак да питам?

http://vbox7.com/play:310f9504

[/quote]

Sick #Crazy #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт