Отново за кърменето на обществени места

• 78 078
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 800
кърмата отговаря ли на БДС ? Laughing
когато децата са в яслите и градините всичките ядат храни по БДС.  защо да не бъде така и преди това  newsm78

# 1 801
Бонго, може да се кандидатираш за дегустатор! Mr. Green По БДС. Mr. Green

# 1 802
Нищо интересно, отделиха им 2 минути.
Основното на което наблегнаха беше, че ги възприемали като сексуални обекти.
Не могат ли да проумеят, че думата е резил , не сексуалност?!
От репортажа ми направи впечатление, че интервюираните мъже бяха категорично против.
И стаята за кърмене показаха, добре беше, със столче, чисто.

И ся кво?
Изписаха ли вежди в крайна сметка?

# 1 803
Тц, май им извадиха очите, слушайки коментарите на посетителите из мола.

# 1 804
Абсолютен резил. Става въпрос за раздухване на несъществуващи проблеми и в никакъв случай за кърмене, просто демонстрации. Всяко нещо, което е прекалено  е противно и фанатично. Демонстративното изплющяване на циците е  грозно и подозирам, че целта е привличане на внимание, а не задоволяване на потребностите на детето.
Хиляда пъти се натърти, че никой няма нищо протов кърменето, имаме против превръщането му в цирк.

# 1 805
  • София - Рим и обратно
По въпроса за пафкането, до определен брой цигари, изпушени до определено време преди кърмене (поне час и половина преди храненето) се счита, че ползите от кърменето надвишават вредите от пушенето. Това съм чела по въпроса. Лично аз не бих пушила нито бременна, нито близо до детето си.

Какъв час и половина, нали на 15 мин суче.
А, де, и аз това питам. Нали на поискване, на незнам си какво....как ще изчислиш да пушиш еди колко и време преди или след. Глупости.

# 1 806
Трябваше да има и контрапротест, на който демонстративно цели тълпи да ги подминават все едно не съществуват въпросните демонстративно кърмещи, които впрочем, държат да са забелязвани когато са на опашката в супера и в градски транспорт.

# 1 807
  • София
Една от активистките заявила, че 3-годишната ѝ дъщеря кърмела куклата си.
Друга казала, че в Германия жените ходели без блузи и никой не ги порицавал.  Crazy

# 1 808
В смисъл, направо по гърди?

# 1 809
В смисъл, направо по гърди?
на плажа бре  hahaha

# 1 810
  • София
....................
Друга казала, че в Германия жените ходели без блузи и никой не ги порицавал.  Crazy
Ама голи ли ходят из улиците....там е малко хладно , та затова искам да я  питам тази другарка... ooooh! Не съм виждала ....не гледам, не гледам както трябва....мда.
Друго искам да питам тези които кърмят и защитават тезата си, че е крайно полезно. Добре! Съгласна съм с тяхното мнение и в противоречия няма да влизам,  НО!!  дали не ги боли когато децата на 2 години имат вече зъбки....а пък на три още повече, а пък на четири, пет... newsm78 Само питам. newsm78 . А и друго да питам, какви хранителни качества има една кърма след две- три години от раждането на детето, да съгласна съм до една годинка, ама после... newsm78

# 1 811
Голи, разбира се, не сте ли виждали, в Германия така си ходят, без блузи.  Crazy

"В Германия абсолютно навсякъде - по улици, по паркове. Лятото, когато е топло, хората излизат по обществени места, виждала съм и майки без блузи. Никой никога не съм виждала да ги гледа осъдително или да им прави забележки или да им казва, че тук не им е мястото", обясни тя.

http://offnews.bg/news/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%8 … 2.html#ad-image-0

Бонго, марш в Германия, какво дремеш тук.

# 1 812
Бонго, може да се кандидатираш за дегустатор! Mr. Green По БДС. Mr. Green
само ако отговаря на БДС.
иначе кърма с ГМО и никотин не ща  Joy

# 1 813
  • Австрия
Голи, разбира се, не сте ли виждали, в Германия така си ходят, без блузи.  Crazy

"В Германия абсолютно навсякъде - по улици, по паркове. Лятото, когато е топло, хората излизат по обществени места, виждала съм и майки без блузи. Никой никога не съм виждала да ги гледа осъдително или да им прави забележки или да им казва, че тук не им е мястото", обясни тя.

Е, не! Не могаааа  Joy Joy Joy

# 1 814
  • сред маслини и портокалов цвят
...  НО!!  дали не ги боли когато децата на 2 години имат вече зъбки....а пък на три още повече, а пък на четири, пет... newsm78 Само питам. newsm78 . А и друго да питам, какви хранителни качества има една кърма след две- три години от раждането на детето, да съгласна съм до една годинка, ама после... newsm78

Първото си дете кърмих 2г.и 2м.,второто 2г.и 8м. Никога не ми се е случвало да ме хапят.
Кърмата си е кърма, не съм се замисляла дали е хранителна. Щом са са наддавали и са се развивали правилно,явно си е била наред. И двамата захраних на 6 месеца, ядяха си сериозно нормална храна,но си търсеха и кърмата. И двамата ги отбих по мое желание,писнало ми беше,те съответно не са правили драми,явно и за тях е било дошло време.
Не се имам за майка-героиня,нито смятам децата си за изключителни-умни, надарени,красиви,суперздрави и т.н. Нормална майка съм,а те съвсем средностатистически деца.
Не четох цялата тема,но съм чела достатъчно подобни. И двете страни са супер надъхани,пък то кърменето е просто,съвсем обикновено нещо и съществува от началото на човечеството.

Общи условия

Активация на акаунт