Отново за кърменето на обществени места

• 78 059
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 815
Нормална майка съм,а те съвсем средностатистически деца.
Не четох цялата тема,но съм чела достатъчно подобни. И двете страни са супер надъхани,пък то кърменето е просто,съвсем обикновено нещо и съществува от началото на човечеството.
показвала ли си цицори по молове, паркове ?

# 1 816
  • София
Благодаря ти Жасмин! Хубав отговор получих, нормален. Да, всеки имам право на избор, но да ми се втълпява в главата , че тези , кърмените са по,  по,  от по....вече ми идва твърде много.
Тази жена от мола е дала и друго обяснение и даже и упрек, че някои жени си имат проблеми и кърмят само на задната седалка на колата!!  и у дома....то у дома е нормално според мен, ама на седалката на колата....на предната ли или докато шофират, нещо не ми стана ясно....мисля го ,  къде ли  е по удобно...newsm78

# 1 817
  • сред маслини и портокалов цвят
Нормална майка съм,а те съвсем средностатистически деца.
Не четох цялата тема,но съм чела достатъчно подобни. И двете страни са супер надъхани,пък то кърменето е просто,съвсем обикновено нещо и съществува от началото на човечеството.
показвала ли си цицори по молове, паркове ?

Да,драги,по молове,паркове,пазари, гранични пунктове, администрации и прочие. Там където ми се е наложило. Като се замисля на доста станни места съм кърмила.
"Цицори" не съм показвала , не съм се и криела. Не съм демонстрирала, но се съм се и срамувала.
Ти не намери ли по-атрактивна тема из нета Grinning

# 1 818
Голи, разбира се, не сте ли виждали, в Германия така си ходят, без блузи.  Crazy

"В Германия абсолютно навсякъде - по улици, по паркове. Лятото, когато е топло, хората излизат по обществени места, виждала съм и майки без блузи. Никой никога не съм виждала да ги гледа осъдително или да им прави забележки или да им казва, че тук не им е мястото", обясни тя.

Неее, не мога просто, умирам от смях! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 1 819
Има ли още някой притеснен, че тригодишното момиченце си кърмило куклите, или аз не съм у ред?  newsm78

# 1 820
Да,драги,по молове,паркове,пазари, гранични пунктове, администрации и прочие. Там където ми се е наложило. Като се замисля на доста станни места съм кърмила.
"Цицори" не съм показвала , не съм се и криела. Не съм демонстрирала, но се съм се и срамувала.
Ти не намери ли по-атрактивна тема из нета Grinning
темата ме намери, нямам вина  Laughing
жалко ,че не си извикала някой за свидетел при кърменето. или някоя ТВ.

# 1 821
За следващото теб ще извика! Laughing

# 1 822
За следващото теб ще извика! Laughing
като гледам снимките  тия моми правят всичко друго , но не и да кърмят.  Laughing
седнали са си на сладка раздумка и чакат мола да им викне по едно кафе. Joy

# 1 823
....................
Друга казала, че в Германия жените ходели без блузи и никой не ги порицавал.  Crazy
Ама голи ли ходят из улиците....там е малко хладно , та затова искам да я  питам тази другарка... ooooh! Не съм виждала ....не гледам, не гледам както трябва....мда.
Ние живеехме близо до един градски парк с езеро, който се намираше в един от хубавите квартали на града. Имаше място за нудисти зад едни хълмчета, но де факто от алеята се виждаше абсолютно всичко. Паркът беше пълен с деца. Като се замисля обаче, имаше главно мъже нудисти Simple Smile

# 1 824
Когато бях дете на голите в парка им викахме ексхибиционисти.  Mr. Green

А в моловете щъкат ли нудисти?

# 1 825
Нищо интересно, отделиха им 2 минути.
Основното на което наблегнаха беше, че ги възприемали като сексуални обекти.

Иска им се.  Laughing Откъде пък им хрумна.

# 1 826
Разгледах снимките от линка и освен явна демонстрация, друго не видях.
Като гей-парада ми е- дреме ми на шапката кой се прави на маймуна, в крайна сметка всеки има право на това.
Начесаха си крастата да се покажат и докажат, сега дано мирясат, че днес и кафето ми имаше особен вкус. И тъй като го пих в столичен мол, рекох да няма цръкната кърма в него.

# 1 827
  • Варна
Господи, слез си прибери вересиите...спешно. doh doh doh doh doh ooooh!

# 1 828
  • София - Рим и обратно
Касито, имай милост Sick Sick.

# 1 829
Има ли още някой притеснен, че тригодишното момиченце си кърмило куклите, или аз не съм у ред?  newsm78

Аз. И се чудя, като ходи в детската градина и си кърми куклите, как ще реагират момченцата. Или то им е обяснено вече.

Общи условия

Активация на акаунт