Отново за кърменето на обществени места

• 77 984
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 2 070
А против ли сте майка да храни бебето си с бутилка в мол-а? Защо едното бебе може да яде изкуствено мляко на пейка в мола, а другото не може да яде истинско мляко на пейка в мола?

Вчера бях в мола. Бебето огладня и го нахраних с бутилка на една пейка. Стори ми се, че една жена ме изгледа доста осъдително. И това ли е неприемливо?

Ох, като почнете да се правите на луди. Ами отвратително е някой да си извади натуралитета, защото според нея тя е единствената майка и цял свят трябва да спре да диша, защото тя решила да кърми маминия.
Вчера от заглавната страница на 24 часа такава гнусна цица "гледаше"...Отврат! Е, кое точно да ме умили в цялата история?

# 2 071
Пак не сте разбрали, хем сте ходили да четете. Огромна част от кърмещите година след раждането изобщо нямат цикъл.
Чашките са за еко - народа.

# 2 072
Напротив има, разбира се, леко по-различна. На жени с малки, средни или нормални гърди им е в пъти по-лесно и удобно да кърмят от жена, чиято гърда надминава като площ и обем три пъти главата на бебето, а поставе пред нея, направо я затиска.

newsm43 newsm43 newsm43

# 2 073
Снощи си говорихме с мъжа на по чаша вино, е ли е за него цица, женската гърда, извадена да нахрани бебе? Отговорът беше, че все е цонка и няма значение поводът, по който един мъж я вижда.
Да, бе, да бе, да зная, че моят е първичен, на тези с вторичните мъже, ще им кажа да си спестят коментарите.

# 2 074
  • София - Рим и обратно

Ох, като почнете да се правите на луди. Ами отвратително е някой да си извади натуралитета, защото според нея тя е единствената майка и цял свят трябва да спре да диша, защото тя решила да кърми маминия.
Вчера от заглавната страница на 24 часа такава гнусна цица "гледаше"...Отврат! Е, кое точно да ме умили в цялата история?
  bouquet Simple Smile

# 2 075
Снощи си говорихме с мъжа на по чаша вино, е ли е за него цица, женската гърда, извадена да нахрани бебе? Отговорът беше, че все е цонка и няма значение поводът, по който един мъж я вижда.
Да, бе, да бе, да зная, че моят е първичен, на тези с вторичните мъже, ще им кажа да си спестят коментарите.

Няма ли поне ореол около нея?

# 2 076
Снощи разглеждах арт-фотографии на кърмещи жени. Има много интересни кадри. Някои - възхитителни. Със страхотно въздействие.
Ще споделя няколко. Надявам се да ви харесат.

# 2 077
Ми не ми харесват. Може да са много арт от към цветове. Може би не съм арт настроена, но не ми въздействат.

# 2 078
Олелеле! Rolling Eyes
Последната е отвратителна! Crazy

# 2 079
Не са отвратителни. По- скоро са тъжни и те карат да се замислиш, поне мен, де.

# 2 080
Ми не ми харесват. Може да са много арт от към цветове. Може би не съм арт настроена, но не ми въздействат.

+1
Може би пък не разбирам от изкуство newsm78, но гледката ми е все така отблъскваща!

# 2 081
Втората снимка ми харесва, но само като снимка. Другите са ми отблъскващи.

# 2 082
Фотографиите показват, че кърменето е начин едно дете да оцелее извън пределите на уредна Европа и САЩ, където покупателната способност на населението е далеч под тази, можеща да си позволи кутия с АМ. Не съм убедена, но мисля, тези, или подобни на тези снимки бяха част от кампанията за насърчаване кърменето в развиващите се страни и кампания против конгломератите бълващи АМ за континенти като Африка и Азия. За Нестле и Африка сте чували, нали?

# 2 083
Аз все още ги бойкотирам Нестле, оказа се, че така се храня много здравословно  Joy

# 2 084
  • София
А ако е кърмещата гърда на сестра му, все ли си е цонка?

Общи условия

Активация на акаунт