Отново за кърменето на обществени места

• 77 984
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 2 085
Скрит текст:
Снощи си говорихме с мъжа на по чаша вино, е ли е за него цица, женската гърда, извадена да нахрани бебе? Отговорът беше, че все е цонка и няма значение поводът, по който един мъж я вижда.
Да, бе, да бе, да зная, че моят е първичен, на тези с вторичните мъже, ще им кажа да си спестят коментарите.
А ако е кърмещата гърда на сестра му, все ли си е цонка?[/quote]

Колко находчиво, браво Sad!
Можеш да продължиш с майка му, леля му, дъщеря му ... и ще е все така тъпо!

# 2 086
  • София
Неее, съсем реален пример беше, зълвата си кърмеше без проблем пред ММ и свекъра, та  newsm78 се позачудих...Няма да влизам в детайли за размерите, че аз съм от отбора на ню-ню и всичко по-голямо ми изглежда  Shocked Shocked Shocked

# 2 087
Снощи си говорихме с мъжа на по чаша вино, е ли е за него цица, женската гърда, извадена да нахрани бебе? Отговорът беше, че все е цонка и няма значение поводът, по който един мъж я вижда.
Да, бе, да бе, да зная, че моят е първичен, на тези с вторичните мъже, ще им кажа да си спестят коментарите.
А ако е кърмещата гърда на сестра му, все ли си е цонка?

Супер тъпо, да G&B. Уви, когато доводите не достигат, започват тези тези. Simple Smile
Пенисът на сина ти носи ли ти сексуални помисли?

# 2 088
Снимките изобщо не ме умиляват.Цялата идея ми е противна.Фотографа е дал някоя кинта на моделките и си гони интереса.По принцип в повече ми идват всички демонстрации:групи кърмачки,гей паради и пр.''онеправдани''.Писна ми от тия женоря.Явно кърменето не им се отразява добре психически.Да си кърмят,където искат и да не занимават със себе си народа.Какво ли ще измислят,когато приключат с кърменето?

# 2 089
  • София
И на двата ми сина - не, но първо аз съм жена, не "първичен" мъж и всъщност не се възбуждам от гледка на първични или вторични полови белези, трябва ми доста повече от това, за да си помисля за секс, и второ,  аз съм от отбора на защитаващите правото на кърмачките да кърмят навсякъде, а не само в предназначени уж за тази цел тоалетни. Затова и питах, ако е гърда, все ли си е цонка? Досега не съм получила отговор  Laughing, само определения какъв ми бил въпросът.

# 2 090
  • София
Пак не сте разбрали, хем сте ходили да четете. Огромна част от кърмещите година след раждането изобщо нямат цикъл.
Чашките са за еко - народа.

А, не, така не става - нали кърмят серийно няколко партиди - тези, другите - предишните или следващите - как са се получили, с донор ли? Щото ако спрат да продуцират бебета все някога ще спре млеконадоя и... край, цици - пух! И после какво, пластична операция? Или капиталовложение в по-малки сутиени? Не става така, моля ви, мислете като пишете - кърменето не бива да спира, никога!

# 2 091
  • София

Абе повечето изпитват първична погнуса от секретиращи гърди. И мъжете, и жените... като се замисля, май не познавам човек, който да е склонен доброволно да си пийне. А всички сякаш харесват кравешкото...

# 2 092
Или капиталовложение в по-малки сутиени?

Не ми казвай, че ако няма кърмене, никога не си сменяш бельото с ново.

# 2 093
Пак не сте разбрали, хем сте ходили да четете. Огромна част от кърмещите година след раждането изобщо нямат цикъл.
Само не ми казвай, че до 6 годишна възраст( каквато е възрастта на кърмачетата)  нямат цикъл.
Ако знаех, че тази прелест няма да ме посещава и аз щях да кърмя поне до 18г. на отрочето...

ПП: Бърдс-много гадни фотографии. Отвратителни са ми-особено последната.

# 2 094
За Нестле и Африка сте чували, нали?

Даааа. Чували сме и за истеричните прехранени еврокърмачки, според които е живо престъпление да изпратиш АМ на полумъртво от глад бебе и тежащата му 35 кг майка. Много е лесно да седиш пред компа и да гледаш умилителни снимки между двете си солидни кърмачески похапвания. И да плюеш по Нестле как тровят горките африканчета с АМ. Съжалявам за офтопика но съм живяла (не посещавала, а живяла) в Африка и призивите срещу Нестле ме влудяват. Вие не знаете какво е глад бе хора. Трябвало да се оставят тамошните майки да кърмят, какво кърмене, бедността е страховита, на хората душата им е между зъбите. Мрат като мухи от глад. Света не се изчерпва с молове, слингове по 200 лева, биомасла и екопелени, блъскане на 5000 калории на ден и даване на акъл на всичко живо. Всички са много тъпи, само фанатизираната кърмачка е умна и знае как да оправи света с двете си цици, айде бе.

# 2 095
  • София
Или капиталовложение в по-малки сутиени?

Не ми казвай, че ако няма кърмене, никога не си сменяш бельото с ново.

От няколко страници насам се майтапим.
Та в тази връзка - за драмата по смяната на размера ставаше дума - на чашката, де.

# 2 096
  • София
Герри, "огромна част" не е равно на "всички", винаги има сериозен щанс да си "капо". т.е. извън "огромната част"  и да ти идва на 50-60 ден след раждането, независимо дали кърмиш или не.

# 2 097
Проблемът е, че хуманитарната помощ за Африка, включваща АМ за полумъртвото бебе и 35-килограмовата му майка, не е никаква помощ, защото в същата тази Африка вероятността да умреи от глад и от болест, причинена от заразена/негодна за консумация вода е еднаква.
И поне първо, АМ се разтравя в таз живителна тежност, второ, помощта често е временна, а нуждата на кърмачето по-продължителна, даването на АМ на масовите жени в страни от третия свят- абсолютно престъпна немърливост и порочна практика.

# 2 098
Само не ми казвай, че до 6 годишна възраст( каквато е възрастта на кърмачетата)  нямат цикъл.
Ако знаех, че тази прелест няма да ме посещава и аз щях да кърмя поне до 18г. на отрочето...

ПП: Бърдс-много гадни фотографии. Отвратителни са ми-особено последната.
Написала съм си го, о/о година. Така се получава разлика м/у децата, минимум почти 2 години, което си е съвсем ОК за тялото на жената.

За малките сутиени, не знам. Аз едвам си намирам, 75-80Е съм в момента. Като отбия бебето, ще ви кажа има ли щети, няма ли Simple Smile.

Провисването на гърдите се получава от рязко отбиване, а не от кърмене по принцип. Ако се отбива плавно, с времето мастната тъкан се възстановява, с това и търговския вид на съответните части.

На мен фотографийте са ми ОК. Нито са ми гнусни, нито са ми умилителни. Детенцето на последната снимка е много симпатично.

Касита,   bouquet Жалко, че масата посетители на темата няма да те разберат. Все осквернени МОЛ-ове са им пред очите.

# 2 099
Нещо не изясних явно защо публикувах снимките  Confused Ще опитам пак.
Когато човек седне на компютъра си и отвори конкретен сайт / купи си списание / отиде на изложба, за да разглежда художествени фотографии, има и специфичната нагласа, че това е изкуство. Затова и погледът е различен, въздействието също.
Но когато извършва ежедневните си дейности, почива и т.н., очакванията и нагласите му за заобикалящата среда са различни.

Общи условия

Активация на акаунт