Професионални серии за коса - тема 77

• 67 669
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за новата тема!   bouquet
1. Коя е вашата "уау" комбинация? Шампоан и балсам за обем на бамбуковата серия на Алтерна, плюс спрея за 48 часа обем, пак на Алтерна. А сега и шампоан и балсам Алтерна Тен, които пробвах от мостри, без финиши, за да видя ефекта.

2. От кой продукт/продукти забелязвате видимо намаляване на цъфтежа на косата? Косата ми не цъфти от години, нямам нито едно цъфнало косъмче. Определено грижите си казват думата. Heart Eyes

3. Кои продукти/серии използвате най-често? А спомняте ли си кой беше първият професионален продукт, който си купихте? Най-често използвам шампоан и балсам Алтерна за обем бамбук, както и прекрасната серия Хронолоджист на Керастаз. Първият ми професионален продукт беше на Керастаз от хидратиращите, но не си спомням точно кой.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 19:48 от Феерия

# 121
  • Варна
Преди малко пробвах маската Йогурт на Милк Шейк , определено млечната маска е по-силна. От Йогурта косата стои мека и подредена, но въпреки това заплетена. Ухае невероятно сладко Crazy видях, че  МШ имат и продукти за тяло, но не съм пазарувала от чужди сайтове и не знам как става  Blush. Ако някой има желание да си вземем съм навита Party 

# 122
tedi133, спомням си, преди много време, ти публикува снимка на косата си след арганова терапия в салон. Та тогава твоята коса много ми заприлича на моята, но само не си спомням тънък или по-скоро средно дебел ти беше косъма? newsm78 Питам, понеже и аз се интересувам от Милк Шейк.

# 123
  • Варна
tedi133, спомням си, преди много време, ти публикува снимка на косата си след арганова терапия в салон. Та тогава твоята коса много ми заприлича на моята, но само не си спомням тънък или по-скоро средно дебел ти беше косъма? newsm78 Питам, понеже и аз се интересувам от Милк Шейк.
Според фризьорите е тънък косъм, просто косата е гъста. Мисля, че МШ се отразява добре на сухи, не до там третирани коси, поне според мненията които съм чела в темата. Единствено млечната терапия е любима на всички.

# 124
Интегрити маската на МШ дали е силно хидратираща?

# 125
Е,аз малко се разочаровах сега с тоя Милкшейк. С моята суха,третирана коса явно няма да се разберем,но това олио с 12 ефекта? Thinking

# 126
tedi133, благодаря за отговора. Значи правилно си спомням, че косата ти е гъста, с тънък косъм, каквато е и моята. Освен това моята нетретирана, но природно суха.  При неполагане на достатъчно грижи много се заплита. Мисля си, че продуктите на МШ ще ми се отразят добре, стига да не са изцяло хидратиращи, защото ми сплескват обема.  newsm78

# 127
  • Варна
РуСа-Мамма
Пак аз отговарям и сигурно станах досадна... За мен е по-силна от Макадамия  и Орофлуидо, без никакво утежняване и тн. (не се сещам с какво друго да сравня, понеже това ползвам предимно).

sladurka Млякото с 12 ефекта на мен ми утежняваше, колкото и малко да слагах, така че може и да ти хареса.

Феерия Косите ни много си приличат. Аз и това харесвам на МШ косата е мека и в същото време подвижна ( не се сещам за друго по-добро описание), уплътнена ако щеш.

# 128
Линде, какво стана с цвета? Как е косата?
Вив, боята е хубава, косата е като след хидратация, и то още докато плакнех с вода боята преди шампоан. Иначе добре, че нямаха в рибата номер 6.0 и взех 7, че и без това стана тъмно с шоколадов привкус...аз съм природно с пепелен отенък и на това се и надявах, очаквах тъмно, но мерака ми беше да стои по графитено да го речем Thinking

# 129
  • София
Значи си доволна от боята, но недоволна от цвета  Wink
Нищо, здраве да е  Hug

# 130
РуСа-Мамма
Пак аз отговарям и сигурно станах досадна... За мен е по-силна от Макадамия  и Орофлуидо, без никакво утежняване и тн. (не се сещам с какво друго да сравня, понеже това ползвам предимно).
Не си досадна, благодаря, че отговаряш   bouquet Слагам я в уиш- листа, заедно със сметаната и спрея(забравих как му беше името).

# 131
Точно заглеждах маската Интегрити на Милк Шейк и сте писали за нея  Flutter

tedi133, ти с какъв шампоан ползваш маската?

sladurka, беше писала, че си доволна от Intense Repair и Vitamino Color на Loreal. Щом с тях ти е добре, би трябвало и с ампулите да е така.

# 132
РуСа-Мамма
Не си досадна, благодаря, че отговаряш   bouquet Слагам я в уиш- листа, заедно със сметаната и спрея(забравих как му беше името).
Тази ли ли е сметаната ,от която всички са доволни?
http://zakosata.com/milkshake-hair-products/milkshake-conditioni … pped-cream?page=1ички са доволни?

# 133
РуСа-Мамма
http://zakosata.com/milkshake-hair-products/milkshake-conditioni … pped-cream?page=1ички са доволни?

Да    Peace

# 134
РуСа-Мамма

Да    Peace
РуСа-Мамма с какъв шампоан ще я комбинираш тази сметана?Отправям въпроса си към теб,защото останах с впечатлението,че ти си на кичури...или бъркам....

Общи условия

Активация на акаунт