Професионални серии за коса - тема 77

• 67 608
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз явно няма да получа ампулите на Милкшейк. След като два дни не получих пратка или нов мейл, им писах да попитам какво става с поръчката и отговорът беше, че нямат наличност и не знаят кога ще имат, да съм си изберяла нещо друго.

# 106
  • София
Съжалявам за тъпия въпрос, вероятно задавам 1000 пъти, но какво означаваше от теста с мокрия косъм ако се скъса? Нужда от хидратация ли беше? Бях останала с впечатление, че го има този тест на първа страница закован, но не го виждам...

# 107
Момичета, кое препоръчвате за вълни в косата/леки къдрици Бохо спрея на Алтерна или флуида на Напура за накъдряне  Rolling Eyes Имат двойна разлика в цената, а и за двете съм чела тук хубави отзиви.
Косата ми не е от тънките, с плътен косъм съм, склонен към накъдряне   Hug

# 108
  • София
Пуснах поръчка от новия сайт за двата вида ампули на Milkshake. Доставката ще бъде с Еконт, но нищо не калкулира допълнително за доставка в цената. Сайтът е базиран в Пловдив доколкото виждам.
Уау ефект съм имала от силно възстановяващата маска на Shu uemura първоначално Silk Bloom и след боядисването Ultimate remedy, концентратите на Керастаз, и напоследък протеиновия спрей на Label M. Първият професионален продукт, който си купих май бяха някакви кристали на Алфапарф с ленено семе и после Керастаз шампоан и маска от фризьорски салон.
От къде поръча Милк шейк?Аз само от салон съм ги купувала.

# 109
  • София
Съжалявам за тъпия въпрос, вероятно задавам 1000 пъти, но какво означаваше от теста с мокрия косъм ако се скъса? Нужда от хидратация ли беше? Бях останала с впечатление, че го има този тест на първа страница закован, но не го виждам...
според мен нужда от протеин Peace

# 110
  • София
От къде поръча Милк шейк?Аз само от салон съм ги купувала.

От http://zakosata.com/ , но няма наличност за ампулите поне. За другите неща не знам.

# 111
  • Belgium
Аз явно няма да получа ампулите на Милкшейк. След като два дни не получих пратка или нов мейл, им писах да попитам какво става с поръчката и отговорът беше, че нямат наличност и не знаят кога ще имат, да съм си изберяла нещо друго.

Serpentine, а по телефона ли направи поръчката?

Питам, защото като разглеждах сайта, ми направи впечатление, че на няколко места пишеше: За най-бърза поръчка, свържете се с нас (и телефонен номер).

# 112
Ако се къса без разтегляне е нужда от хидратация. Ако се тегли косъма и става като гумен - нужда от протеин. Ако леко се разтегля и после се къса - косата е балансирана.  Peace

# 113
  • София
Ако се къса без разтегляне е нужда от хидратация. Ако се тегли косъма и става като гумен - нужда от протеин. Ако леко се разтегля и после се къса - косата е балансирана.  Peace
Ха сега де, дали се разтегли или не...не е достатъчно дълга, че да преценя, едва я завъртях около пръстите, за да я дръпна. Rolling Eyes Понеже я къносвам, а къната е протеин, залагам на това, че има нужда от хидратация. Или в краен случай балансирана.

# 114
  • София
Serpentine, а по телефона ли направи поръчката?

Питам, защото като разглеждах сайта, ми направи впечатление, че на няколко места пишеше: За най-бърза поръчка, свържете се с нас (и телефонен номер).

Не, онлайн.

# 115
Понеже виждам, че има интерес към Милкшейк, само да напомня, че онлайн поръчки могат да се правят и от beautybay:
http://www.beautybay.com/milkshake/

# 116
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://www.fragrancedirect.co.uk/milkshake/milkshake-hair-emerge … =sociofacebooknew
От тук поръчах това

# 117
Добре, че с въпросите за запис се сетих за забутани продукти  ooooh!  Снощи се измих с протеиновият шампоан на Афоджи, 2 мин реконструктор, малко от хидратирщия балсам и реконструктора със зелен чай, който имам от месеци а ползвах едва снощи  ooooh!  След като измих и подсуших косата нанесох реконструктора и остави да поизсъхне сама. След това пръснах Л2, малко митик ойл за всекит тип коса, термото на Джойко , изсуших и оформих със това спрейче на Афоджи http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termo-sprey-za-stilizirane-i- … -and-shine-237-ml - прекрасна коса  Heart Eyes Обемна, плътна, жилава, блясък - чудоооо  Crazy  Сутринта ми беше една идея по разхвърчана, но сложих пак малко Л2  и от спря за блясък на Напура -   Heart Eyes не мога да и се нарадвам  Blush

# 118
  • София

Ама че тъпотия  Tired
Жалко ...

Линде, какво стана с цвета? Как е косата?

# 119
Облаче, кое термо на Джойко имаш впредвид? И как ти действа? Изправящо?

Казах си аз,че този новия сайт с продукти на Милкшейк нещо ми е съмнителен Thinking

Общи условия

Активация на акаунт