Професионални серии за коса - тема 77

• 67 756
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Belgium
Аз бях голям фен на ботокса - и ампулите, и маската.

Обаче напоследък нямам никакъв ефект от маската (ампулите не съм ги взимала скоро). Та ще се разделям с нея, освен ако не я довърша геройски с обратното миене  Mr. Green

# 181
Вив, използвам го само като финиш, на влажна измита коса, понякога добавям малко и след сушене. Не съм го пробвала по друг начин. Дано ти хареса колкото на мен, аз съм влюбена в него  Heart Eyes

Аз не бих пробвала обратното миене. Просто не намирам логика. Дори да има добър ефект на момента, в дългосрочен план ми се струва, че няма да се отрази добре на косата. Изхождам от това, че маската/балсамът са пригодени да оставят нещо по косъма, а шампоанът е за измиването на тези вещества. Нещо не ми звучи логично.

# 182
  • София
И на мен така, Фрея  Rolling Eyes Дори си представям останалите отворени от шампоана люспички на косъма и нищото, което да ги затвори след това ...
Благодаря за отговора за маслото  Hug

# 183
И аз не бих изпробвала обратното миене - някак не ми се струва в реда на нещата. Може би ме е страх, защото косата ми е прекалено  суха.  Tired

Вивиан, да е жива и здрава дъщеря ти, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug

# 184
Днес рових из резервите и установих,че нямам достатъчно кератинови продукти.
Купих шампоан и балсам на Matrix Biolage KeratinDose и още утре ще тествам.По принцип не съм много очарована от продуктите на Метрикс.Имате ли впечатления от серията?

В Щатите мащабно всичко се продава в големи разфасовки,шампоана например е 400 мл(по-малки няма) и ако не ми понесе косата,ще е жалко.

# 185
Отново да отправя благодарности към Мис Облаче  Heart Eyes Аз не съм критерий за уау ефект, т.к. съм начинаеща в използването на професионална козметика. Купих си препоръчаните от Мис Облаче шампоан и маска на Лакме Актив, Л2 на Лакме и накрая сложих от олиото на Макадамия. Наистина тази комбинация направи тънката ми коса значително плътна, чак не мога да повярвам, че е възможно да изглежда така и дори да не съм си сресвала косата през деня, вечерта се сресва все едно току що съм сложила маска, без заплитане, дърпане и паднала коса по четката Simple Smile Хиляди благодарности   bouquet

Hug   МНого се радвам, че не съм те подвела  Peace

Аз обратното го правя от време на време  Wink 

# 186
Beatyholica, сподели моля те като го пробваш Матрикса, че отдавна я заглеждам тази серия  bouquet

# 187
Beatyholica, сподели моля те като го пробваш Матрикса, че отдавна я заглеждам тази серия  bouquet
+1 Аз отдавна заглеждам марката като цяло.

Засега опита ми е с две от 3-те Matrix Biolage Exquisite - с таману за фина коса и това с моринга за всеки тип. Много добре си вършат работата, това с моринга ще ми е по-икономично и с чуден ефект, защото просто от розовото, колкото и да слагах ми беше приятно, заглаждащо, омекотяващо и можеше и още и още да поема косата и аз й давах  Mr. Green

# 188
Линде, пробва ли го другото олио? Радвам се, че не ти е отежнило.

# 189
Ооо, да,страхотно е и то, благодаря мила Hug и пак не слагам малко хич... сега си нямате друга работа да ме палите за луксозното Mr. Green но явно в момента финишите ми действат добре и с лекота Party

# 190
Е  Hug след като свършиш тези, спокойно можеш да си вземеш този на Вела, няма да ти е нужен друг. Поне за мен е така. Това е може би единствения продукт, в който съм 99% сигурна, че ще се хареса от повечето хора.

# 191
Още утре ще споделя Peace

# 192
Здравейте! Писах преди няколко седмици с молба за съвет и благодаря на всички, които се включиха. Единственото, което постигнах и беше близо до УАУ, беше като използвах шампоан Alfapharf от бамбуковата серия, маска Макадамия, двуфазен балсам на L2 и мостра на Mithyc oil за всеки тип коса. Шампоанът ми харесва, защото косата ми не се заплита толкова много и е по-жива, но мисля, че не хидратира достатъчно. Явно имам нужда от ударна доза, защото при теста с косъма той пак се къса веднага. Искам повече плътност и обем. Четох добри отзиви за зелената серия на Tigi. Вие какво ще кажете?
Освен това съм в търсене на финиш за коса. Чудя се между Mithyc oil за всеки тип, крем олиото с кимион,серумът от серията Absolut Repair Lipidium или млякото с 12 ефекта на МШ. Не използвам преса, но всеки път се изсушавам със сешоар. Извинете многото ми въпроси, но все още не мога да се ориентирам към правилните продукти.
Пускам снимка на косата ми с "УАУ" ефекта от онзи ден. ИЗвинете лошото качество, но беше много трудно да се снимам сама.  Mr. Green
Скрит текст:

# 193
Косата ти е прекрасна Ина-Мина.

При моят тест,косъма се нави на спирала и не възвърна форма.Аз пак да питам - това означава,че ми трябва протеин,нали така?  Thinking

# 194
Здравейте! Бих искала да помоля за съвет тези от вас, които имат наблюдения над шампоан за изтощена коса и двеминутния реконструктор на Афоджий и кератиновата серия /шампоан и балсам/ на Наши. От известно време съм на хидратираща серия и чувствам, че в скоро време ще усетя нужда от протеин. Според вас, кое от двете предложения е по - изявено откъм доставяне на протеин и кое по - балансирано? Можете ли да изразите предположение, от коя комбинация скалпа би се омазнявал по - бързо? Да добавя, че комбинацията на Афоджий използвам периодично - например през около 7-8 месеца. Това, което съм забелязала е, че не усещам никакво втвърдяване, изсушаване и прочие от него - ползвала съм го непрекъснато, без редуване - примерно 3-4 месеца, без да усетя подобни ефекти. Накрая съм спирала, защото забелязвах, че скалпа започва да ми се омазнява по - бързо. И така - до следващия път. Да отбележа - косата ми е гъста, боядисана, с тънък косъм; мия я през ден /а понякога и всеки ден/ и я определям като сравнително нормална към мазна; на всяко измиване - сешоар и преса. Ползвам термозащита на Чи - Тотал протект. Благодаря предварително за отделеното време!
Пропуснах да добавя - дълга около 5 см под раменете; подстригана на черта; преди беше чуплива, сега е общо взето права, но си запази качеството frizzy, особено във влажно време.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 09:25 от Бръм Бръм

Общи условия

Активация на акаунт