Професионални серии за коса - тема 77

• 67 753
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
pretylady, използвай ДПШ веднъж месечно, след него можеш да слагаш и протеинова, и хидратираща маска; с ш-на на Лореал - по същия начин, може след него да слагаш и от 2 мин. р-р на Афоджий - аз преди го ползвах всяка седмица, това е добър протеинов продукт, но на мен специално не ми пресушаваше, за разлика от двустъпковия на Афоджий например/косата ми е сходна на твоята  - тънък косъм, нормална гъстота/; ако искаш да си купиш по-нататък проф.маски или балсами, прецени каква марка, какви средства можеш да отделиш и ще поговорим отново. Аз съм намалила значително трупането на продукти и затова в момента разполагам с 2 серии - протеинова и хидратираща, като обикновено 2-3 пъти ползвам последователно протеиновата, след това - хидратиращата; имам един реконструктор с отмиване/на Джойко/ и един спрей-реконструктор без отмиване/пак на Джойко/; 1 ДПШ , два финиша за дължинитеи един термопродукт Simple Smile Като приключа с даден продукт, купувам друг - обикновено, друга марка, защото любопитството и желанието да пробвам нови неща, са ми големи Wink

Deathcrush, на суха или влажна коса нанесе маската?

И да се оплача Confused - бяха ми пратили мостри на Наноген - ш-н, маска и балсам от ЗР, вчера реших да ги пробвам - ами те пресечени Crossing Arms консистенцията не е еднородна, на парцали стоеше, и в трите продукта. Та, с две думи - нищо не можах да разбера/усетя от тези продукти Crossing Arms

# 166
Влизам да се похваля с първия ми опит от обратното миене.
Много съмо доволна и се радвам че от тук разбрах за този начин! Маската дава много повече от себе си  и има много повече ефект!  Hug

Сложих маската на Лореал интенс ,  поседях доста време с нея, защото чистих из нас, може би около 30-40 мин. после отмих, измих косата с Label .m за обем, за финиш Л2 и о чудо Heart Eyes Party Flutter - прекрасна, жива , жилава и подвижна коса , има и блясък, което по принцип много трудно постигам!

Hug   Радвам се, че ти е допаднало и най-вече има ефект  Wink

# 167
  • Belgium
Deathcrush , честито ти първо обратно миене  Wink

И аз съм му голям фен, бях писала из по-задните теми.

До сега съм го правила 5-6 пъти винаги с различни продукти и нямам и 1 път разочарование.

# 168
  • Somewhere far away
*Biskvitka* - на влажна.   Peace

Лу - мерси ! Simple Smile

# 169
  • Смолян
Biskvitka много ти благодаря за изчерпателната информация Hug
Заредих се с доста неща и ще ги използвам по начина, който ми препоръчваш.
По принцип обожавам да си глезя косата и не жаля средства, защото тя ми се отблагодарява!
Можеш ли да ми препоръчаш хубав хидратиращ балсам/маска?

# 170
Deathcrush , честито ти първо обратно миене  Wink

И аз съм му голям фен, бях писала из по-задните теми.

До сега съм го правила 5-6 пъти винаги с различни продукти и нямам и 1 път разочарование.

И при мен е така  Sunglasses

# 171
  • На ръба..
И да се оплача Confused - бяха ми пратили мостри на Наноген - ш-н, маска и балсам от ЗР, вчера реших да ги пробвам - ами те пресечени Crossing Arms консистенцията не е еднородна, на парцали стоеше, и в трите продукта. Та, с две думи - нищо не можах да разбера/усетя от тези продукти Crossing Arms
На какво може да се дължи това..неправилно съхранение, изтекъл срок на годност?

# 172
  • Велико Търново
pretylady, харесвам балсама Моисчър рикавъри на Джойко, Митик ойл на Лореал, Елексир ултим на Керастаз, маската на Макадамия - тя не е силно хидратираща, но при мен имаше добро действие - уплътняващо и същевременно омекотяващо/не при всички коси е така обаче Confused

DiDora, не зная...аз ги ползвах скоро след като ги получих, държах ги в банята, бяха запечатани, не съм погледнала на тях пише ли срок на годност Thinking

# 173
  • София
Аз още не съм се наканила да направя обратно миене. Може би, защото обикновено преди миене слагам масла по косата. Казвате, че има добър ефект, но това за коси с лесно омазняващи се корени ли или с нормални коси и корени, които не си омазняват лесно.
Иначе преди може би месец бяхме по работа с мъжа ми и ми се наложи да останем да нощуваме, а не бях го предвидила. В дамската чанта в несесера имах мостри на някакви кремчета и на шампоан Елексир Ултим. Направо се чудя как се е задържал при мен, защото обикновено раздавам мострите, които ми дават, още повече на продукти, които по принцип имам. Та ми дойдоха супер, защото ме беше навалял сняг, косата ми беше ставала ужасна, а имахме среща на другата сутрин. Измих се само със шампоан. Нищо друго не сложих /защото и нищо нямах/, а не се доверих на балсамите от хотела. Изсуших леко с сешоара от банята и оставих да изсъхне сама. Е, да ви кажа честно - косата беше супер мека, гладка и обемна - и това от шампоан само. Може би обратното миене трябва да даде подобен ефект.

# 174
  • Belgium
Magnollia, моята коса е нормална, корените се омазняват на около 3-4 дни.

Понякога обичам да я оставя да си почине от многото продукти, които ползвам на едно къпане и я оставям само "по шампоан"  Laughing Винаги в такива случаи остава доволна.

# 175
  • София
Аз пък онзи ден пробвах за първи път обратното миене.
Ми не видях никаква разлика...
Стоях с маската около 5 минути, след което измих с вода и нанесох шампоана...
Никаква разлика..
Ама то сигурно е трябвало повече време с маската да стоя...

П.С. Трябва ми хубав балансиращ шампоан, оказва се, че косата ми е балансирана на протеин и ходратация.. Препоръки?

# 176
Отново да отправя благодарности към Мис Облаче  Heart Eyes Аз не съм критерий за уау ефект, т.к. съм начинаеща в използването на професионална козметика. Купих си препоръчаните от Мис Облаче шампоан и маска на Лакме Актив, Л2 на Лакме и накрая сложих от олиото на Макадамия. Наистина тази комбинация направи тънката ми коса значително плътна, чак не мога да повярвам, че е възможно да изглежда така и дори да не съм си сресвала косата през деня, вечерта се сресва все едно току що съм сложила маска, без заплитане, дърпане и паднала коса по четката Simple Smile Хиляди благодарности   bouquet

# 177
  • София
Аз също не мога да се престраша за обратно миене. Имам чувството, че с гол шампоан косата ми ще е още по пухкава и гадна, все се чудя с какво да я "натоваря" така, че да не изглеждам с двойна глава  Laughing

Фрея, сдобих се с лукс олиото на Вела  Heart Eyes Чета, че има доста варианти за ползване, ти опитвала ли си някои от тях? Като маска преди измиване, да кажем?

Момичета, какъв ефект сте имали от ботокс ампулите на ЛП? Взех и ботокс маската, да ги запечатвам. След протеиново миене ли да ги слагам? Например след ш-н Денсифик, става ли?

# 178
  • София

Момичета, какъв ефект сте имали от ботокс ампулите на ЛП? Взех и ботокс маската, да ги запечатвам. След протеиново миене ли да ги слагам? Например след ш-н Денсифик, става ли?

Идеално е. Аз след шампоан Денсифик имам най-хубав ефект от ботокса.

# 179
  • София
О, супер  Heart Eyes Благодаря ти Магнолия  Hug
Ползваш ампулите и маската както е по упътване, нали? Или прилагаш някакви тънкости  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт