Професионални серии за коса - тема 77

• 67 729
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Натрупахте ли впечатления  от Chronologiste? Хидратираща, протеинова или балансирана е серията?  bouquet

Почистващата ампула за скалп на Напура при мен мирише дори след следващото миене и имам още една и повече няма да ги купувам. Навсякъде се вмирисва от нея вкъщи и после получавам коментари колко лошо мирише Laughing А и на мен ми идва в повече миризмата.

# 151
Е,аз малко се разочаровах сега с тоя Милкшейк. С моята суха,третирана коса явно няма да се разберем,но това олио с 12 ефекта? Thinking

На мен то ми хареса много повече от сметаната.Освен прекрасен аромат не видях нищо друго от нея, с третирана коса съм и ми идва много слаба.

# 152
  • Бургас / София
Хроноложист за мен си е балансираща серия, даже изсушава . Свършвам, Денсифик и мисля да почна малко с Хроноложист. За ампулите на Напура наистина много гаден мирис, но ефекта е добър и не утежняват. Аз чакам серума Денсифик и мисля да си взема ексфолиращата маска Хроноложист. Пуснали са серията и в английските сайтове, но цените ми се виждат доста високи, а и паунда се вдигна. За мен Денсифик е по балансираща от Хроноложист. От Хроноложист е възможно голямо пресушаване, ама пък има повече обем първият ден, но на вторият клепва, а Денсифик си държи летвата.

# 153
Индивидуално е, при мен Хронолоджист не пресушава, въпреки че косата ми е много суха, а обема държи.  Heart Eyes

# 154
Аз да похваля серията Кerastase chroma captive, но само с хидратиращ финиш... Peace
Косата ми не се заплита, не се омазнява в корените и е подвижна. Обем много, много няма, ама аз съм зле с обема по принцип.... Mr. Green
Сега се чудя коя серия на Керастаз да си взема, искам по-скоро хидратираща да е... newsm78 Може би Nutritive, Oleo Relax или Elixir ultime? Може ли някой да си степенува по тежест (омазняване), хидратация и  коя е най-добра? Laughing Косата ми е финна, но третирана и суха, късаща се....

# 155
Аз да похваля серията Кerastase chroma captive, но само с хидратиращ финиш... Peace
Косата ми не се заплита, не се омазнява в корените и е подвижна. Обем много, много няма, ама аз съм зле с обема по принцип.... Mr. Green
Сега се чудя коя серия на Керастаз да си взема, искам по-скоро хидратираща да е... newsm78 Може би Nutritive, Oleo Relax или Elixir ultime? Може ли някой да си степенува по тежест (омазняване), хидратация и  коя е най-добра? Laughing Косата ми е финна, но третирана и суха, късаща се....
Трите изброени серии аз ги усещам така от ниска към висока хидратация 1. Елексир ултим. 2. Олео релакс, но маската която ползвах беше Олео релакс слим, обаче и много ми омазняваше и сплескваше косата, а моята с плътен и дебел косъм. 3. Нутрив: Шампоан Бейн сатин 2+Масикинтенз за плътна коса  Heart Eyes.
Обаче пък най-добра хидратация  от Керастас съм получавала от Шампоан Хрома рич и маска Хрома Рич  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
  • Belgium
Хроноложист за мен си е балансираща серия, даже изсушава . Свършвам, Денсифик и мисля да почна малко с Хроноложист.

Сити
, при теб коя серия изсушава повече - Денсифик или Хронолоджист?

Аз имам още известно количество Денсифик, но като го приключа мисля да поръчам шампоана Хронолоджист.

Ексфолиращата маска я имам, но рядко я ползвам, просто не се сещам. Честно казано не виждам особен ефект от нея (аз и не знам какво точно трябва да видя де, взех я по-скоро от мерак). Скалпът ми не е проблемен, та никаква промяна няма с нея и без нея  Rolling Eyes

# 157
  • Бургас / София
Хроноложист повече ми изсушава  Peace

# 158
  • Смолян
Може да ми се смеете на въпроса, но.....нали от скоро ползвам професионална козметика....
След като не се боядисвам, но ползвам сешоар и преса, имам ли нужда от протеинови терапии от време на време?

# 159
Може да ми се смеете на въпроса, но.....нали от скоро ползвам професионална козметика....
След като не се боядисвам, но ползвам сешоар и преса, имам ли нужда от протеинови терапии от време на време?

Да.  Peace Спомням си най-вече за Магнолиа, но и други момичета назад в темите са обяснявали, че косата се изтощава малко или много дори и нищо "ужасяващо" да не й се прави - боя, преса, маша и т.н. Първо, че дължините все пак остаряват, второ, че живеем сред една "чиста чиста" атмосфера  Mr. Green Та дори и да не е често, от време на време малко протеин може да хапва косата.

# 160
  • Смолян
Linnda благодаря за отговора! Heart Eyes

# 161
marigold_ Използвам я с този за боядисана коса на МШ и Time restore на Шварцкопф.

Благодаря  Peace

# 162
Milavanila, blagodaria ti..  bouquet

# 163
Облаче, кое термо на Джойко имаш впредвид? И как ти действа? Изправящо?

Сладурке   това ми е термото на Джойко http://www.lookfantastic.com/joico-smooth-cure-thermal-styling-p … 0ml/10793090.html

Моята коса е леко чуплива и нямам проблем с изправянето, нито с него, нито с това на Напура  Peace

# 164
  • Somewhere far away
Влизам да се похваля с първия ми опит от обратното миене.
Много съмо доволна и се радвам че от тук разбрах за този начин! Маската дава много повече от себе си  и има много повече ефект!  Hug

Сложих маската на Лореал интенс ,  поседях доста време с нея, защото чистих из нас, може би около 30-40 мин. после отмих, измих косата с Label .m за обем, за финиш Л2 и о чудо Heart Eyes Party Flutter - прекрасна, жива , жилава и подвижна коса , има и блясък, което по принцип много трудно постигам!

Общи условия

Активация на акаунт