Професионални серии за коса - тема 77

• 66 636
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета, хидратиращите шампоани как се отразяват на мазните корени? Какво ще кажете за Вела Енрич? Благодаря! Peace
В момента съм в такава.от размяна с една прекрасна дама. През последния месец пробвах много ама много серии на керастаз. .. но тази серия ..шампоан и маска ...уникална коса ,хидратация ,обем....не очаквах.

# 526
jb66, благодаря  Peace

# 527
Linnda, малко ми е трудно да определя мисля си, че откъм хидратация.  Thinking

В салона ми сложиха от ампулите Липидиум - много добре прибра косата и я изглади, но обема отиде на кино. Хем фризьорката ми е много добра със сешоара, а и аз имам винаги израстнали малки косъмчета в изобилие, които подпомагат обема. Та тази серия определено не е за моя косъм.
Лу, благодаря  Hug
Ще я опитам днес с денсифика, пък ще видим Simple Smile
Линнда, Абсолюта има календула вакс в изобилие, която запечатва/филмира косъма. Аз не бих я сложила към протеиновите  Thinking
Винаги съм си мислела ,че това е протеинова серия.Шампоана ми го предложиха като протеинов от Златна рибка.
 Става въпрос за този.....нали?           
 http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-l … -lipidium--250-ml

# 528
  • София
Да, има 3 вида растителен протеин в състава, но те са в самия край, значи концентрацията им е нищожна.

# 529
  • София
Соник , както ти е писала Лу - шампоан + маска Митик ойл може да ти отнеме обема.
Според мен си вземи протеинов шампоан,който ще можеш да си комбинираш и с протеинова / в случая Ботокса /  , и с хидратираща маска / Митик-а /. Можеш да погледнеш и Файбър Форс на Шварцкопф проф. , той също е на много добра цена.От Лореалските - Про-кератин  Peace.
Всеки ден ли си миеш косата ? Можеш да редуваш маските,косата ти сама ще ти покаже кога какво "иска".Аз в момента не обичам изобщо протеин и ползвам такава маска 1-2 пъти в месеца  Peace
Да, всеки ден мия косата. Корените много бързо ми се омазняват, сплесква се и ме дразни. Ако не се вманиачавах толкова, можеше да карам по два дни, но не мога да се гледам така. Crazy
И аз се замислих за комбинацията шампоан Про-кератин + редуване на двете маски. После видях, че имат отделна серия за коса с изрусени кичури и може би ще взема нейните маска и шампоан. Днес точно се подстригах и си поднових кичурите, надявам се, че тази серия ще хидратира достатъчно, защото от кичурите дължините са леко пресушени. Rolling Eyes Явно на проба-грешка ще трябва да карам. Жалко само, че няма малки тестери, за да пробвам различните шампоани.

# 530
  • София

Моята коса не расте. Сега, ако успея да кача снимка (макар да не е сполучлива), съм подстригана около 8 см , но въпреки това стига до средата на гърба и от там нататък не иска да мърда и това така цял живот...А съм пробвала преди години всички възможни професионални серии...

http://www.prikachi.com/images.php?images/805/8028805m.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/812/8028812J.jpg

# 531
  • София

Моята коса не расте. Сега, ако успея да кача снимка (макар да не е сполучлива), съм подстригана около 8 см , но въпреки това стига до средата на гърба и от там нататък не иска да мърда и това така цял живот...А съм пробвала преди години всички възможни професионални серии...

http://www.prikachi.com/images.php?images/805/8028805m.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/812/8028812J.jpg

Разкошна коса имаш! Heart Eyes И страхотна дължина Simple Smile

# 532
Момичета, много сте полезни!! От няколко месеца ви чета и използвам професионална козметика за коса и наистина вече виждам огромна разлика.... Въобще не вярвах, че моя пух може да заприлича на коса Simple Smile Имам нов растеж, започна по-бързо да расте, стана по-жилава и жива, въобще съм много доволна!
От 9-10 месеца не съм се и боядисвала, само и само да живне малко, обаче се появи следното изкушение: Намаление на Лакме другата седмица Simple Smile Имате ли наблюдения върху шампоаните за оцветяване? Безвредни ли са, оцветяват ли небоядисана коса и въобще да пробвам ли или да не рискувам? Искам да си запазя живата коса и ако има шанс да изгори въобще няма да пробвам.

# 533
  • Варна
Момичета трябва ми термозащита под формата на спрей. Спрях се на Алтерна, може ли да кажете от коя точно бяхте доволни Embarassed Умишлено пропусках постовете, за да не се изкуша да купя, но сега е наложително. Praynig

# 534
Момичетаааа, добро неделно утро  Party Party
Искам да споделя опита си от вчера.
И така, тъй като ми беше време за боя, отидох до рибката и реших да пробвам на Вела Колестон и си взех цвят 9/96 (разкошен!).
Предния ден си бях направила дустъпковата терапия на Афоджи, за да видя дали ще има разлика и по-малко щети след боядисването по косата ми.
Та, вчера се прибрах и се боядисах, като смесих оксидандти 9 и 12 в равни пропорции, но това което му учуди е, че не ми щипеше на главата, което с Мажирел беше почти през цялото време.
Така,след като дойде време за отмиване, отмих с CHI Keratin(жълтата капачка) шампоан и балсам.
След като излязох от банята поседях малко повече с кърпата, за да поеме повече влага. Използвах коприната с червената капачка и крема на Алтерна за руси коси ( http://shop.alternahaircare.com/caviar/blonde-beauty-balm/ ), който получих от мила съфорумка  Heart Eyes Hug
Резултата ме впечатли по всички показатели - станах толкова руса, колкото исках и цвета е много хубав като с наслагване, ще става супер (защото нямам намерение скоро да сменям боята  Heart Eyes), косата ми стана много обемна, подредена, жилава и пригладена, като и след като съм преспала все още е такава. Отдавам на крема на Алтерна най-големи заслуги, тъй като всъщност той беше продукта, който не бях пробвала преди. А и също така, косата няма нови поражения от боядисването  Crazy Само остана да отида за връхчета тези дни и ще се чувствам като фотомодел  hahaha hahaha  bouquet  bouquet  bouquet

# 535
  • Смолян
Момичета, хидратиращите шампоани как се отразяват на мазните корени? Какво ще кажете за Вела Енрич? Благодаря! Peace
В момента съм в такава.от размяна с една прекрасна дама. През последния месец пробвах много ама много серии на керастаз. .. но тази серия ..шампоан и маска ...уникална коса ,хидратация ,обем....не очаквах.
Много ти благодаря  bouquet Видях, че има намаления в Арлен, явно ще се поръчват! Laughing

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 12:01 от pretylady

# 536
  • Велико Търново
vv88, какви продукти ползваш в момента?
tedi133, аз съм много доволна от термоспрея Дисциплин, ако не си твърдо решена за Алтерна Wink

# 537
  • Варна
vv88, какви продукти ползваш в момента?
tedi133, аз съм много доволна от термоспрея Дисциплин, ако не си твърдо решена за Алтерна Wink
Ще ми кажеш ли какъв аромат има, че и него заглеждам Laughing

# 538
  • Велико Търново
Същият като на ш-на и маската/не знам дали си ги пробвала/, аз много го харесвам, а и е траен върху косата Peace

# 539
  • Варна
Същият като на ш-на и маската/не знам дали си ги пробвала/, аз много го харесвам, а и е траен върху косата Peace
Не съм, затова питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт