Професионални серии за коса - тема 77

• 66 641
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Belgium
Linnda, малко ми е трудно да определя мисля си, че откъм хидратация.  Thinking

В салона ми сложиха от ампулите Липидиум - много добре прибра косата и я изглади, но обема отиде на кино. Хем фризьорката ми е много добра със сешоара, а и аз имам винаги израстнали малки косъмчета в изобилие, които подпомагат обема. Та тази серия определено не е за моя косъм.

# 511
Митик ойл олиото утежнява ли косата?

# 512
  • София
да попитам серума на кюн за цъфтящи краища на суха или на влажна коса се слага? newsm78

# 513

В салона ми сложиха от ампулите Липидиум - много добре прибра косата и я изглади, но обема отиде на кино. Хем фризьорката ми е много добра със сешоара, а и аз имам винаги израстнали малки косъмчета в изобилие, които подпомагат обема. Та тази серия определено не е за моя косъм.
Лу, благодаря  Hug
Ще я опитам днес с денсифика, пък ще видим Simple Smile

# 514
Момичета Hug  bouquet

Митик ойл олиото утежнява ли косата?
Не  Peace

Magnollia, хич не ме е страх мене  Grinning От 5 години, че и повече сама се грижа за косата си, сама се подстригвам, сама се боядисвам. Миналото лято сама си изсветлявах кичури с блондор и то три пъти, понеже все ми се виждаха малко. Едно че мразя да ми пипат косата (който и да е), друго че толкова пъти съм се парила от некадърни фризьорки, че не знам дали някога бих стъпила отново в салон. Дори да сгафя нещо като знам, че сама съм си виновна, не се ядосвам толкова. Иначе на снимките, на последната най-точно май си личи цвета, където е оранжево-червеничкия оттенък, макар че сега като я гледам е по-скоро лешниково русо... Но не съм я изсветлявала, това което направих е премахване на лилавия цвят с деколорант. Очаквах да се върнат кичурите, но тя цялата е светла, защото явно боята, която съм слагала е със силен пигмент, който е обезцветил с няколко тона естествения ми. И взе че много ми хареса как ми стои. И преди съм била руса, но не такъв тон. Сега ще обмислям варианти за боя по-нататък.

# 515

Лу, благодаря  Hug
Ще я опитам днес с денсифика, пък ще видим Simple Smile
Линнда, Абсолюта има календула вакс в изобилие, която запечатва/филмира косъма. Аз не бих я сложила към протеиновите  Thinking

# 516
Днес и аз се осмилявам да покажа снимки на косата си, с едно уточнение: доста чуплива ми е и когато сама я изсушавам не мога добре да оформя върховете, затова може да ви се види като нацъфтяла/изтощена.
Ще се радвам на реални мнения и препоръки. ☺️
http://prikachi.com/galleries.php
http://prikachi.com/galleries.php
Мей нещо не съм се справила с Прикачи. По-късно пак ще опитам

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 17:46 от bebe dj

# 517
Прекрасни коси, момичета  Hug.Гледах с голямо удоволствие  Heart Eyes.

В Арлен има великденска промоция.Харесах си няколко нещица, но се чудя, дали са ми спешни  Laughing.

Някой, ползвал ботокс ампулите на Алфапарф наскоро, да ми припомни как действаха  Praynig.
От Арлен ми бяха пращали подарък такава ампула, хареса ми и продължих да взимам по някоя с поръчка от Рибката(там ги имаха на бройка).После съвсем забравих, че съществуват  Blush.

По спомен - много еластична и жилава ставаше косата с тях, но ще се радвам на по-"пресни" и актуални впечатления.

# 518
  • Казанлък
Здравейте! Бихте ли обяснили за теста с мокрия косъм или пуснали линк, където да прочета как се прави Praynig

# 519
Здравейте и от мен. Накратко от сравнително скоро ползвам професионална серия за коса и открих Рибката...  Харесвам Макадамия, маската, крема без отмиване и олиото. От шампоана не съм очарована, от балсама също. Днес смених шампоана с такъв на Чи кератинов. Да видим. Тъй като се подстригах много лошо и косата ми е с много къси пластове си взех и ампули на Алфапарф за растеж. Но ако някой знае нещо, което найстина помага за растеж на коса, моля да каже...  Искам дълга коса (моята не стига и до края на врата). Новатор съм, не разбирам много, а има толкова много неща  и се обърквам...

# 520
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Има ли доволни от нощната грижа на Алтерна?
Аз я ползвам,през вечер.Нямам идея доколко добре се отразява на косата ми,защото както каза Бисквитка,комбинираме 5-6-100 грижи едновремено и е трудно да се каже кой продукт е Уау,кое е по-малко Уау.
Представлява лек,немазен крем,който косата веднага абсорбира.На сутринта,тя ми изглежда по-оформена и по-свежа някак си.Със сигурност няма да ти навреди.

Между другото след Matrix KeratinDose(която мн ми допадна),си взех и FiberStrong за отслабена/повредена коса,но не съм кой знае колко впечатлена.Предполагам,че косата ми няма нужда от такъв тип грижа,въпреки,че ходих на боядисване тези дни и исках нещо подсилващо.

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 19:02 от Beautyholicа

# 521
  • Пловдив
http://www.fragrancedirect.co.uk/matrix/matrix-biolage-cera-repa … 10ml/invt/0058017
Здравейте, някой ползвал ли е Matrix Biolage Cera Repair For Colour Treated Hair, искам да запитам как точно се използват ?  bouquet

# 522
Соник , както ти е писала Лу - шампоан + маска Митик ойл може да ти отнеме обема.
Според мен си вземи протеинов шампоан,който ще можеш да си комбинираш и с протеинова / в случая Ботокса /  , и с хидратираща маска / Митик-а /. Можеш да погледнеш и Файбър Форс на Шварцкопф проф. , той също е на много добра цена.От Лореалските - Про-кератин  Peace.
Всеки ден ли си миеш косата ? Можеш да редуваш маските,косата ти сама ще ти покаже кога какво "иска".Аз в момента не обичам изобщо протеин и ползвам такава маска 1-2 пъти в месеца  Peace

# 523
  • Смолян
Момичета, хидратиращите шампоани как се отразяват на мазните корени? Какво ще кажете за Вела Енрич? Благодаря! Peace

# 524
  • Пловдив
jb66, аз да си повторя въпроса, ще ми кажеш ли какви къни ползваш?
Използвам на Глори,на Хербул и когато ходим лятото на почивка в Турция задължително си купувам .Там се продават при подправките .
Вчера тъй като нямах време си купих една къна от магазина .Тя е в туба и е готова за употреба.
Не знам аз ли нещо не напрах ,но нищоооо кръгла нула ,все едно е шампоан оцветител.
 https://www.google.com/search?q=%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B0%D … .html%3B181%3B440
Ето това е .
Повече няма да взема .
Някой да има наблюдения за нея ?

Общи условия

Активация на акаунт