Професионални серии за коса - тема 77

• 66 564
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
И аз много харесвам гела за къдрици на Лакме, до сега е най-доброто нещо за къдрици, което съм ползвала

# 661
  • София
Фрея, jb66, Благодаря!  Sunglasses

# 662
bellisssima благодаря.Ще си го купя направо този гел на Лакме.

# 663
soniapro, моята коса е с по-дефинирани и по-спираловидни къдрици от тази на Дели и за момента най-много съм доволна от гела за къдрици на Лакме Curl Action Heart Eyes Отказах се вече от кремовете за къдрици. Установих, че няма нито един, който да ми оформя добре косата - ако сложа малко количество нищо не се случва, ако сложа повече къдриците се отпускат, като дори не се отделят хубаво една от друга. Имам и Аведата (по едно време ми харесваше, сега никакъв ефект не виждам от нея), пробвала съм и крема на Лейбъл, който Дели го хвали - пак нищо, въобще не усещам никакво действие. Разбира се, пробвала съм и още един куп продукти пак без особен успех.
Аз също не харесвам втвърдени и клечкосани къдрици. Този гел много ми харесва, тъй като нанесен на навлажнена коса (нанасям преди дифузера и след като завърша сушенето пак нанасям като леко навлажнявам отново косата) създава подвижни, със силен блясък, добре оформени къдрици, без фризи ефект, които си запазват обема. Не ги втвърдява, стига да не се прекали с количеството, все пак се нанася на влажна коса и има риск от "гелосване". Но ако се нацели точното количество, ефектът е страхотен, поне при мен.
Ако правиш поръчки от Рибката, можеш да ги помолиш за тестерче. На мен ми бутнаха едно в торбичката при покупка на продукт от техния магазин. Така съвсем случайно го пробвах и бях много изненадана, че ми хареса толкова като се има предвид лошите ми спомени от крема за къдрици на същата марка.

bellisssima Simple Smile, сещам се че и аз имам този гел на Лакме за къдриците, даже в размените съм го сложила, защо така нещо не се разбрах с него newsm78дали да не пробвам пак, с някаква комбинация, ти как точно слагаш, на влажна коса и след това с дифузера ли newsm78
Относно Kerastase Nutritive Oleo-Relax Serum, това  е най -ужасната течност, която преди време съм   ползвала при все че има и такава висока цена #Cussing out Simple Smile

# 664

Аз ползвам това масло на Шу, но не мога да го сравня с коприната, понеже не съм я пробвала.
Маслото е много леко, ухае приятно, някак луксозно Grinning, не утежнява и веднага омекотява косата, без да омазнява. Не променя обема по никакъв начин. Незаменимо ми е след изправяне на косата с преса - добавя мекота и блясък Heart Eyes И е много икономично. Опаковката е 150 мл и ще стигне за дъъълго Simple Smile
Малеее каква е тая цена - 54 евро Shocked Аз си го бях поръчала от ЛФ преди 2 месеца за 60 лв. (е, да, с код -20%, но все пак..)

Кодовете важат и за Алтерна, по принцип Peace Явно си попаднала на някакво изключение.

С код -20% излиза 44 €...  Как си успяла да го поръчаш за 60 лв.  #Crazy ? И на термото на Алтерна не важат тия -20%  Cry
Сега съвсем ме хвърли в тъча  Laughing Верно ли олиото на Шу е било толкова изгодно доскоро? Аз къде съм бляла... А от няколко месеца го заглеждам, ама не го бях докарала до финиши.

# 665
Здравейте момичета!
Съжалявам и се извинявам, че нямам възможност да изчета темата, за да разбера дали и някоя от вас преди мен не е имала подобен проблем като моя.
Косата ми е дълга. Омазнява се бързо и лесно. Старая да я мия рядко - 2 пъти седмично. Когато видя, че започне да се омазнява разбивам белтъка на едно яйце на пяна и го втривам в корените. Той изсушава корените ми и косата ми издържа поне още ден. Правя й маска с тривитаминол, арганово масло, оцет и ракия. С тази маска или преспивам, или стоя 3-4 часа. След като я измия нанасям на върховете кристали или серум за лесно разресване. Шампоанът, който използвам от седмица е Клоран. Забелязах, че първия път, когато измих косата си с него, (като преди това не бях направила маска както обикновено защото нямах време), тя почти не се заплете след измиването и се разреса съвсем лесно и по-бавно се омазни. Но следващия път, когато преди това бях сложила и маската (с тривитаминол и т.н.), на сутринта когато я измих косата ми пак стана на едно топка сякаш. Трудно се разреса, заплита се постоянно   и отделните кичури по дължината и към върховете много бързо се слепват. Това със слепването ми е проблем от доста време и не мога да разбера от какво и защо е.
Какъв продукт бихте ми препоръчали да си закупя?
До сега професионално козметика не съм използвала и ще ви бъда много много благодарна да ме насочите какво мога да използвам, за да опазя отгледаната ми с толкова желание и старание коса.
Блаагодаря ви предварително!
Спокойна нощ и слънчеви дни!

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 23:08 от ((Keiti))

# 666
  • София
С код -20% излиза 44 €...  Как си успяла да го поръчаш за 60 лв.  #Crazy ? И на термото на Алтерна не важат тия -20%  Cry
Сега съвсем ме хвърли в тъча  Laughing Верно ли олиото на Шу е било толкова изгодно доскоро? Аз къде съм бляла... А от няколко месеца го заглеждам, ама не го бях докарала до финиши.

Преди 2 месеца някъде имаше 20% намаление на всичко, плюс код за допълнителни 20 %, така че е възможно. Тогава за много малко над 100 лв получих 2 продукта на Shu - маска и серум.

# 667
((Keiti)), моя съвет е да го изхвърлиш веднага тоя тривиаминол . Аз също съм минала през период с такива маски,който правиш ти и от разстояние на времето осъзнавам ,че това е бил най-отвратителния период на косата ми. И другото което си мисля е,че това с белтъка също не е особено добра идея,просто си мий косата ,когато усетиш ,че е замърсена . Ако искаш да си правиш натурални маски можеш да го правиш с чисти и хубави масла . За проф продукти трябва да ни кажеш ценови диапазон в който искаш да са продуктите,защото сама разбираш ,че той е твърде голям.

# 668
С код -20% излиза 44 €...  Как си успяла да го поръчаш за 60 лв.  #Crazy ? И на термото на Алтерна не важат тия -20%  Cry
Сега съвсем ме хвърли в тъча  Laughing Верно ли олиото на Шу е било толкова изгодно доскоро? Аз къде съм бляла... А от няколко месеца го заглеждам, ама не го бях докарала до финиши.

Преди 2 месеца някъде имаше 20% намаление на всичко, плюс код за допълнителни 20 %, така че е възможно. Тогава за много малко над 100 лв получих 2 продукта на Shu - маска и серум.

А като по-често пазарували от мен досега - колко често се случва да има такива "двойни" промоции в чуждите сайтове? Чудя се как ще се прецакам повече - ако изчакам или ако се възползвам от "само" -20%  Blush Че ако са само 2 пъти в годината, направо не си заслужава чакането, предвид че нямам друг финиш, който да върши подобна работа...

# 669
  • Sofia
Добър вечер, възможно ли е от това - http://www.zlatnaribka.com/serum-za-tsafnali-kraishta-alterna-ca … it-end-mend-30-ml да ми се губи обема на косата или съм прекалила с термо крема с бамбук на алтерна...... Днес ги получих, но не съм много доволна от резултата-губи ми се плътността и обема, косата е прекалено мека-приемам идеи къде греша Simple Smile

# 670
Дели, хвърлих поглед на размените и установих, че не говорим за един и същ гел Simple Smile Аз имам предвид този - http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/gel-za-o … url-action-150-ml.
А кремът, от който бях разочарована, е един от тези, които разменяш - Lakme Rings.

soniapro, надявам се да ти хареса много Hug Да споделиш после.

b^s, вече ти отговори Serpentine, но и аз да потвърдя - сега погледнах, че на 10 януари съм го купувала, значи преди 3 месеца. Имаше намаление на Шу с -25% и допълнително използвах код за -20%. Даже тогава бях писала в темата, явно не си видяла поста. Но има и нещо друго - много се вдигна паунда в последно време и сега даже и при такова намаление надали цената ще падне толкова. И все пак бих те посъветвала да изчакаш малко. Често правят големи намаления на Шу с по 20-25%, така че с един хубав код ще спестиш доста парички Wink

((Keiti)), и аз се присъединявам към написаното от Цветичка. Разкарай го тоя Тривитаминол, че може да ти докара сериозни проблеми. Много момичета се оплакват от това, че от него са се сдобили с упорит косопад и не само. Препоръчвам ти да си вземеш мек шампоан, подходящ за ежедневна употреба, който да премахва замърсяванията и излишната мазнина без да пресушава косъма и скалпа. А за самото омазняване, както ти е казала Цветичка - маслени маски с подходящо етерично масло (напр. чаено дърво и розмарин).

Не разбирам защо някои момичета толкова се плашат от честото миене на косата и ползват всевъзможни гадости - сухи шампоани, белтъци (това за първи път го чувам, признавам си) или просто отлагат миенето с още ден-два, търпейки през това време мазни клечки на главата си. Моята коса не се омазнява в корените, но заради употребата на стилизанти ми се налага да я мия всеки ден или най-много през ден. Не виждам нищо страшно в това да си миеш косата всеки ден, стига да е с мек и непресушаващ шампоан. Грешката, която повечето момичета с мазни коси правят, е да ползват агресивни и пресушаващи скалпа шампоани, които провокират още повече омазняване и следователно, колкото по-често си мият косата с такъв шампоан, толкова повече им се засилва омазняването. Ако се подбере правилната грижа за косата, честото миене не би трябвало да е проблем Peace

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 00:44 от bellisssima

# 671
b^s, вече ти отговори Serpentine, но и аз да потвърдя - сега погледнах, че на 10 януари съм го купувала, значи преди 3 месеца. Имаше намаление на Шу с -25% и допълнително използвах код за -20%. Даже тогава бях писала в темата, явно не си видяла поста. Но има и нещо друго - много се вдигна паунда в последно време и сега даже и при такова намаление надали цената ще падне толкова. И все пак бих те посъветвала да изчакаш малко. Често правят големи намаления на Шу с по 20-25%, така че с един хубав код ще спестиш доста парички Wink

Благодаря ви и на двете! Да, така ще направя май... И бамбуковата термозащита на Алтерна искат без код да ми я пробутат, ама ха! Няма пък! Ще изтърпя още малко пък току-виж ми излязъл късметът скоро  Hug 
Аз на 10 януари тъкмо прясно-прясно се радвах на Densifique и Discipline и не смеех да поръчам толкова много неща наведнъж. Grinning  Затова съзнанието ми "услужливо" е пропуснало тази информация.

# 672
Като говорите за къдрици,не мога да не се разпиша и аз  Laughing
Не съм доволна от продукта на Себастиан,моята коса също е по-къдрава от тази на Дели.Иначе е с много хубава консистенция,много леко се нанася на косата,не се усеща изобщо...но дотам.Не оформя на първия ден още , на следващия да не говорим,за третия ден вече е ужас косата...
Бел , забавих се с отзива,но исках да го пробвам няколко пъти,за да добия точна предства,понеже първият път ми допадна.Да,ама там явно балсама на Алтерна тен ме е очаровал и заблудил  Laughing Hug
Та и това не е моят продукт,ще взема и аз Лакме-то,мисля,че и на мен ще ми хареса  Blush

# 673
Не разбирам защо някои момичета толкова се плашат от честото миене на косата и ползват всевъзможни гадости - сухи шампоани, белтъци (това за първи път го чувам, признавам си) или просто отлагат миенето с още ден-два, търпейки през това време мазни клечки на главата си. Моята коса не се омазнява в корените, но заради употребата на стилизанти ми се налага да я мия всеки ден или най-много през ден. Не виждам нищо страшно в това да си миеш косата всеки ден, стига да е с мек и непресушаващ шампоан. Грешката, която повечето момичета с мазни коси правят, е да ползват агресивни и пресушаващи скалпа шампоани, които провокират още повече омазняване и следователно, колкото по-често си мият косата с такъв шампоан, толкова повече им се засилва омазняването. Ако се подбере правилната грижа за косата, честото миене не би трябвало да е проблем Peace
Точно. При японците няма термин "мазна коса". Щом е мазна то трябва да се измие. Peace

# 674
Дели, хвърлих поглед на размените и установих, че не говорим за един и същ гел Simple Smile Аз имам предвид този - http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/gel-za-o … url-action-150-ml.
А кремът, от който бях разочарована, е един от тези, които разменяш - Lakme Rings.

soniapro, надявам се да ти хареса много Hug Да споделиш после.

((Keiti)), и аз се присъединявам към написаното от Цветичка. Разкарай го тоя Тривитаминол, че може да ти докара сериозни проблеми. Много момичета се оплакват от това, че от него са се сдобили с упорит косопад и не само. Препоръчвам ти да си вземеш мек шампоан, подходящ за ежедневна употреба, който да премахва замърсяванията и излишната мазнина без да пресушава косъма и скалпа. А за самото омазняване, както ти е казала Цветичка - маслени маски с подходящо етерично масло (напр. чаено дърво и розмарин).

Белисима, аз и от този не съм доволна Embarassedпри мен ефекта беше заплетена, суха коса Embarassed Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт