Професионални серии за коса - тема 77

• 66 514
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София
marigold_ , аз също над 10 години бях с Кастинг, но наистина новата формула не струва.
Минах на безамонячната на Лакме - Лакме Хрома, с най-ниския % окислител (боядисвам се тъмно кестеняво, почти черно), много е добра, на мен ми е фаворит от всички бои, които досега опитах   Peace

# 706
Това с манията много ми хареса  Laughing мисля, че имам повече продукти от някои салончета.

Много ми е интересно колко финиши имате. Ще се радвам, ако в следващата тема се включи такъв въпрос. Колко и кои де Laughing а пък и снимки, ако пуснете ще е супер. Много ми е любопитно. И за шампоани и маски става, но финишите са ми най-интересни.  Laughing Laughing Laughing

# 707
Лакме Хрома покрива ли белите коси?

# 708
  • София
Да, поне тъмният цвят, който аз ползвам (№4) ги покрива  Peace

# 709
  • Sofia
Благодаря на всички за споделените впечатления от кремове за къдрици  Hug Може би ще пробвам Sebastian с кода във LF (подарих сутринта Аведа-та да освободя ниша за нов продукт Wink ) - дано не отиде в размениет. По-нататък и гелът на Лакме, ако успея да взема мостра от рибката  Peace
Може да дам шанс и на Алтерна Bamboo, когато го хваща код, а и тези хитреци в hq вдигнаха цените онзи ден, когато пуснаха кода 3 за 2 (следя СС крема).

Относно финишите, ще ми е интересен на мен и реда на нанасяне - аз също понякога смесвам някой финиш с олио или два финиша, но съм имала случи някой да се "пресече".

# 710
РуСа-Мамма,може би трябва да пробваш това на Алтерна.Не съм го ползвала,но по описание изглежда добре.Не мога да ти помогна особено,защото не разчитам на един продукт за хидратация,на олио пък съвсем.За термозащита ползвам два продукта спрей+крем(по много).На олио не бих разчитала ако ще да пише,че до 300 градуса нагряване пази,не вярвам аз Laughing
И все пак ако трябва да използвам само едно нещо,на което да разчитам да хидратира и да пази това ще е термо спрея на Вела от системата за трайно изправяне.
Кой е този термо спрей на Вела?
Аз също не разчитам само на един продукт и блъскам по много Grinning

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 16:49 от РуСа-Мамма

# 711
  • София
Искам да споделя наблюдебията си от червената серия на Тиджи - направи ми впечатление, че шампоанът се отмива по-трудно от другите, ползвани до сега, след това и по-бавно си суша косата, не знам на какво се дължи Thinking
Също така като ползвам тези продукти косата ми се омазнява по-бавно, по принцип за ден-ден и половина вече е мазничка, а сега издържа повече от 2 дни, което много ми харесва  Peace

Предлагам за запис за следващата тема снимки - преди и сега.

# 712
Привет!Да си споделя впечатленията от керитиновия шампоан на Алфапарф. Доволна съм като цяло от него, прави косата много хубава, мека и лъскава, но не е нещо кой знае какво. Не, че очаквам чудеса от един шампоан де. Не съм много веща в професионалните серии за коса и затова искам мнението ви, защото тепърва се ориентирам към тях.
Много искам да пробвам Митик ойл сега, но някои от вас се оплакват, че много им омазнява и това е, което ме спира да го купя. Моята коса е нормална-към суха.Не зная как ще ми се отрази. Тежък ли е?
Искам нещо леко.

# 713
Аз пък влизам само да се оплача, че от лъскава здрава грива, косата ми стана суха и без блясък с безамонячната боя Лореал Кастинг. Поне да беше хванал цвета, нямам промяна в цвета, само умряла, суха коса като на човек, който природно няма хубава коса и не полага и особени грижи да има такава.
Косата ми е е естествено черна, Кастинг ми подсилваше цвета и даваше много блясък. Ползвах я доста години, новата формула я скапаха, но толкова зле не е била колкото при последния ми опит. При боядисването направих всичко както винаги.
Днес си купих Интенс Рипеър маска и шампоан, защото имам хубави спомени от тях.

Имате ли предложения за хубава безамонячна боя?
Като гледам, може изобщо да спра да се боядисвам, но пък ми се иска една идея по-наситено черно.

Ползвам Schwarzkopf Perfect Mousse с цел подсилване и леко потъмняване. Изключително щадяща боя с хубави черни цветове. Много харесвам косата си с нея. И маската към боята е разкош. Единственият минус е, че пада бързо, но това е неизбежно с този вид бои. Края на миналата година ми бяха казали, че ще бъде спряна от производство и се запасих с няколко. Скоро не съм поглеждала дали все още я има.
Моя приятелка, която на 50+ може да се похвали със страхотна и здрава коса ползва Garnier Nutrisse Mousse. Казва, че не и уврежда косата. Ако не открия пак муса на Schwarzkopf ще пробвам този на Garnier. Аз държа боята да е мус, защото нямам нерви да нанасям с четка.
За да възстановиш по-бързо косата си бих ти препоръчала двустъпковия протеин на Афоджи. От първо ползване има резултат.

# 714
  • Стара Загора
Miss_Bingley  не мисля,че ще ти омазни косата серията Митик ойл.Особено като казваш, че е нормална към суха.Ако се притсняваш от утежняване можеш да вземеш балсама вместо маската.

# 715
Сега се напръсках с терапията за боядисани коса на Напура. Чакам да изсъхне, но усещам, че ще съм много доволна. Сравнявам я с протеина на Aphogee, но много по-бързо, по-лесно става, а какъв сладък аромат има не е истина. Много е готинооо. След боята и миенето ще видим ефекта какъв е Wink
Ползвали ли сте другите две? Протеиновата ми е интересна Simple Smile

# 716
Miss_Bingley  не мисля,че ще ти омазни косата серията Митик ойл.Особено като казваш, че е нормална към суха.Ако се притсняваш от утежняване можеш да вземеш балсама вместо маската.

много благодаря, аз питам за шампоана, маска и балсам няма да вземам, защото съм доволна от тези, които ползвам, за шампоана питах, притеснявам се да не утежнява и да не е тежък.

# 717
Това с манията много ми хареса  Laughing мисля, че имам повече продукти от някои салончета.

Много ми е интересно колко финиши имате. Ще се радвам, ако в следващата тема се включи такъв въпрос. Колко и кои де Laughing а пък и снимки, ако пуснете ще е супер. Много ми е любопитно. И за шампоани и маски става, но финишите са ми най-интересни.  Laughing Laughing Laughing
Цвети, ето ги моите финиши  Heart Eyes. Мислех, че са много, но като ги гледам на снимка, ми се виждат малко  Joy.
Скрит текст:

Няколко са на привършване.

Това (в дясно и отзад) са ми от размени + непрофесионални, които си взимам от време на време, ей така от любопитство  Laughing.
Скрит текст:

# 718

Цвети, ето ги моите финиши  Heart Eyes. Мислех, че са много, но като ги гледам на снимка, ми се виждат малко  Joy.
Скрит текст:

Няколко са на привършване.

Това (в дясно и отзад) са ми от размени + непрофесионални, които си взимам от време на време, ей така от любопитство  Laughing.
Скрит текст:

Моля за мнение за ШП Repair rescue крема  Praynig А ти как намираш Наши арган олиото?

Страхотна колекцийка   bouquet

# 719
Сега се напръсках с терапията за боядисани коса на Напура. Чакам да изсъхне, но усещам, че ще съм много доволна. Сравнявам я с протеина на Aphogee, но много по-бързо, по-лесно става, а какъв сладък аромат има не е истина. Много е готинооо. След боята и миенето ще видим ефекта какъв е Wink
Ползвали ли сте другите две? Протеиновата ми е интересна Simple Smile
Аз ползвах 2 шишенца с кератиновата терапия, нали питаш за тази преди ш-н? Леко втърдява косата, но то си го пише, че става така след като изсушиш със сешоар, но след измиване косата е плътна и все пак подвижна и жива, всеки друг протеин ми е действал леко изсушаващо, само Напура придава и жилавост на косата при мен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт