Професионални серии за коса - тема 77

• 66 517
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, ампулите за растеж - Анаген на Напура, които са след измиване /не тези за фоликули Стамиген/, има ли опасност за омазняват допълнително скалпа?
Мацата, на мен не ми омазняват, даже много хубаво ми действат в това отношение, когато ги ползвах редовно (след всяко миене), защото косата мия на всеки 2ри ден, като на втория личеше, че е за миене. С ампулите нямаше такова нещо, два дена бях с обемни корени. Последната ампула някак не ми подейства добре, но не знам дали е от нея или от 2-те поредни измивания с ш-н Денсифик - много ми преми и изсуши косата още в банята и после много бързо ми се омазниха корените и двата пъти, та едва ли ампулата е виновна. Peace

ПП: Днес и аз ще се мацотя с новото си лукс олио на Велла, ухае превъзходно Heart Eyes

# 691
  • София

Използвах олиото на Вела. Много ми хареса. Благодаря ти Фрея  bouquet

Може ли линк за това олио? Благодаря.

Заповядай:
http://www.zlatnaribka.com/wella/wella-sp-luxe-oil-%D0%B2%D1%8A% … t-oil-spray-75-ml

Момичета, извинявайте, че се намесвам, но олиото е ето това: http://arlen.bg/product/1507/luksozno-rekonstruirashto-olio-za-t … xe-oil-100ml.html
В Рибката го няма.

# 692
  • Смолян

Да ви се похваля, от днес съм горда собственичка на крема с бамбук за термозащита на Алтерна! Peace Ухае невероятно! Сложих на суха коса, защото не се стърпях, няма никакво отежняване или слепване. От Арлен са ми изпратили мостри на Лореал ш-н за боядисана коса и ш-н на Алтерна за обем. Иииииииииииии днеска ми е готино Joy

# 693
tyzarka,
хубавото при теб е, че косата ти стои в едно състояние и си опознала продуктите добре.
Аз преминах дълъг път от къса коса като метла до коса мека, подвижна, почти до средата на гръба.
Когато ползвах въпросния серум, косата ми беше в преход към хидратация. От година използвам само хидратиращи продукти като правя протеин преди и след боя. Та вероятно не съм могла да го усетя така както ти.

Та аз съм ползвала много неща, но в различен период. Затова често задавам въпроси за продукти, които съм ползвала  Blush

Ти беше ли доволна от олиото на Наши арган?

# 694
  • Смолян
pretylady, кой е този крем, аз знам, че Алтерна имат бамбуково олио/спрей за термо защита  newsm78

Ето това е: http://arlen.bg/product/1624/bezvreden-termozashtiten-sprey-s-or … spray-125-ml.html
пише, че е спрей но е под формата на крем, благодаря на Цветичка, която ме "светна" за него!

# 695
Аз пък влизам само да се оплача, че от лъскава здрава грива, косата ми стана суха и без блясък с безамонячната боя Лореал Кастинг. Поне да беше хванал цвета, нямам промяна в цвета, само умряла, суха коса като на човек, който природно няма хубава коса и не полага и особени грижи да има такава.
Косата ми е е естествено черна, Кастинг ми подсилваше цвета и даваше много блясък. Ползвах я доста години, новата формула я скапаха, но толкова зле не е била колкото при последния ми опит. При боядисването направих всичко както винаги.
Днес си купих Интенс Рипеър маска и шампоан, защото имам хубави спомени от тях.

Имате ли предложения за хубава безамонячна боя?
Като гледам, може изобщо да спра да се боядисвам, но пък ми се иска една идея по-наситено черно.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 14:43 от marigold_

# 696
pretylady, кой е този крем, аз знам, че Алтерна имат бамбуково олио/спрей за термо защита  newsm78

Ето това е: http://arlen.bg/product/1624/bezvreden-termozashtiten-sprey-s-or … spray-125-ml.html
пише, че е спрей но е под формата на крем, благодаря на Цветичка, която ме "светна" за него!
Аз точно се колебая за него и олиото на Наши арган. С Алтерната бих уцелила "два заека" понеже има и термо функция, а Наши- не. Но дали е толкова подхранващ като Наши?

# 697
  • Варна
РуСа-Мамма,косата ми стои в това състояние,защото непрекъснато "наливам" в нея,яко хидратация си иска милата и то не каква да е.Мога да я превърна в метла за отрицателно време с неподходящи продукти.Знам я отлично кога какво иска,но пробвам постоянно нови продукти(не от нужда,а от манията,която ни събира на едно място в тази тема),за по две три миенета и я спасявам после веднага с изпитани неща.Герой ми е тя,друга не би издържала на моя тормоз  Laughing
Не харесвам олиото на Наши.Уж подхранва,но грам не изглажда,разхвърчава ми косата.Ако държиш на арганово масло Елексир 79 на Екс и аргана на Реф например са по-добри  Peace

# 698
tyzarka,абсолютно точно си описала Олео-Релакс!И моята коса е гъста,чуплива и Олео-Релакс никога не утежнява и клечкосва косата!Ще пробвам и този съвет за укротяване на чупките и обема,като постоя със кърпа на главата 10-тина минути!  bouquet

# 699
РуСа-Мамма,косата ми стои в това състояние,защото непрекъснато "наливам" в нея,яко хидратация си иска милата и то не каква да е.Мога да я превърна в метла за отрицателно време с неподходящи продукти.Знам я отлично кога какво иска,но пробвам постоянно нови продукти(не от нужда,а от манията,която ни събира на едно място в тази тема),за по две три миенета и я спасявам после веднага с изпитани неща.Герой ми е тя,друга не би издържала на моя тормоз  Laughing
Не харесвам олиото на Наши.Уж подхранва,но грам не изглажда,разхвърчава ми косата.Ако държиш на арганово масло Елексир 79 на Екс и аргана на Реф например са по-добри  Peace
Тузарче, знаеш ли, като каза за Еликсир 79 помня, че ти беше една от първите, които ми отговориха тук в темата, като бях новак, и ми предложи точно него  Blush

Термо олиото/спрея бамбук на Алтерна пробвала ли си? Чудя се за някое хубаво хидратиращо олио, пък ако е с термо защита ще е супер  Blush Предложения(не държа да има арган)?  Flutter

# 700
  • Смолян

Аз точно се колебая за него и олиото на Наши арган. С Алтерната бих уцелила "два заека" понеже има и термо функция, а Наши- не. Но дали е толкова подхранващ като Наши?

Като понатрупам мнение, ще споделя.

# 701
  • Бургас / София
В златна рибка има серума Денсифик, ако някои е решил да взима моля за отзиви, че е доста скъп  Whistling

# 702
  • Пловдив
И аз много харесвам серума Олео релакс, купувам го няколко пъти вече, а рядко се случва да повторя.
Шампоана от серията ми е фаворит, напоследък го ползвам само него. Преди няколко месеца си купих и маската (която дълго време липсваше, уж беше спряна от производство), пробвах я, но нещо резултата ми наподобява този на Слим - нищо и половина. Когато си я купих за първи път си спомням, че в началото бях разочарована, но в последствие, с натрупване се превърна в любима.
Нощната грижа на Алтерна - видим ефект не виждам. Имам мостра и с нея ще си остана  Simple Smile
Руса-Мамма, какво ползваш в момента?
Тузарка, а ти?
И моята коса харесва хидратация. Накупих си доста протеинови продукти (Алтерна, 2мин. р-р и маската с кератин на Напура) и така някой от тях ще си останат неотворени. Към момента фаворит ми е маската Макадамия и все към нея посягам. Наскоро си взех и балсама с арган на Наши и скоро ще го пробвам отново, имам прекрасни спомени.
Фрея, спомням си, че ти също много харесваше Макадамия. Ей така от любопитство, можеш ли да я сравниш с Мароканойл, които никак не ме привличат на първо четене

# 703
Привет, момичета! Имам нужда от бърз съвет Simple Smile Боядисвам се ярко червена от 2 месеца, косата ми е средно дълга, къдрава, но с изтънял и сух косъм в краищата. Утре ще се боядисвам, но се чудя дали да поръчам днес протеиновата терапия на Афоджи, за да пристигне утре преди боядисването. Въпросът ми е- ако утре направя терапията 2 стъпки и измия косата, мога ли веднага да се боядисам, ще има ли много поражения... защото нали боята трябва да е върху немита коса, а боята която използвам по цялата дължина и коса е доста агресивна, изсветляваща за кичури Мажиконтраст...

# 704
  • Варна
РуСа-Мамма,може би трябва да пробваш това на Алтерна.Не съм го ползвала,но по описание изглежда добре.Не мога да ти помогна особено,защото не разчитам на един продукт за хидратация,на олио пък съвсем.За термозащита ползвам два продукта спрей+крем(по много).На олио не бих разчитала ако ще да пише,че до 300 градуса нагряване пази,не вярвам аз Laughing
И все пак ако трябва да използвам само едно нещо,на което да разчитам да хидратира и да пази това ще е термо спрея на Вела от системата за трайно изправяне.

Общи условия

Активация на акаунт