Професионални серии за коса - тема 77

• 67 722
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Извинявам се, намерих серията за боядисана коса на Label.m. - шампоанът е в черна опаковка, а балсамът в бяла.
Отнемат ли от обема на косата?

# 241
Знаете ли дали е протеинова,хидратираща или балансирана серията  Loreal Professionnel Lumino Contrast ?

# 242
  • София
Здравейте, момичета!
С радост се присъединявам към темата- от 3 дни не съм спряла да ви чета  Wink

Добре дошла в темата   bouquet

Косата ти има наистина добър ген. С малко повече грижа ще върнеш красотата й. Но, не ти се е появил проблема от лекарствата и стимулациите, а от стреса, свързан с бебеправенето  Blush
 Понеже споменаваш, че ти се бели скалпа ти препоръчвам безсулфатни шампоани, което с оглед финансовото ограничение ти препоръчвам Напура и Кюн Со Пюър.  Цените на продуктите са около 25-28 лева. На Лореал шампоаните са със сулфати и ще ти дразнят скалпа. По-добре слагай безсулфатен шампоан, каквито и да решиш да си вземеш, а маска можеш и на Лореал да използваш. Една от наистина хубавите им маски, която аз все още харесвам е Митик Оил. Термозащитата на Лореал Митик Оил с черен кимион е хубава и се съчетава еднакво добре и с хидратиращи и с протеинови серии. Няма фиксация, така че не може да я ползваш за стилизант. Не знам какво разбираш под "стилизант" защото има различни и за различни нужди, затова не мога да ти препоръчам. На Митик Оил олиата са много хубави за краищата на косата. На Матрикс олиото също е много добро, а Линда и Фрея могат да ти кажат повече за него.
Кюн Со Пюър имат серия за чувствителен скалп /аз я ползвам, без да ми е такъв скалпа/ и е много добра хидратираща и приглаждаща серия. Но не очаквай изведнъж да ти приглади косата каквото и да било. Тази серия на Кюн има и успокояващ скалпа серум. Не утежнява и прави лек обем.
И понеже не пречи на бебеправенето те съветвам преди всяко миене да слагаш масла в корена на косите. Освен, че ще успокоят скалпа, ще ти подхранят и заздравят косата. Но внимавай какви масла слагаш. Гледай да са био или поне от проверен източник. Най-подходящи са арган, Ямайско черно рициново масло,  черен кимион, папая /папаята има леко ексфолиращо действие и помага възпроизводството на клетките / както и почти всички масла. Помадата,  която е посочила по-назад aniK от Зоя е наистина хубава, а и в момента е на много добра цена. На първо време ти са необходими две серии - протеинова и хидратираща, термозащита и масло/олио за краищата. Както и помадата за коса или някое добро натурално масло за корените и дори за цялата коса.

Момичета, имате страхотни коси   bouquet

# 243
Здравейте, запис да ви чета  Hug

# 244
  • София
Много ми хареса ефекта от еластисайзъра, направо съм влюбена  Heart Eyes Определено ще го включа в грижата, поне два пъти месечно. Косата ми беше стабилно напоена с протеин и имах нужда от ектремно хидратиране. Измих с шампоан и маска от хидратиращата хайверена серия на Алтерна.
За завършек сложих термото на Напура и уникалното лукс олио на Вела (Фрея, сто пъти благодаря, че го сподели, страшно е  Heart Eyes )
Започвам да виждам и аз промени в косата си, косъма сякаш заздравя, макар че все още за блясък в долната част на дължините и дума не може да става. Но се надявам с времето( и рязането  Laughing ) нещата да станат. около 5-6 пръста от корените надолу косата ми е със супер блясък и здравина, искам я цялата такава  Blush

# 245
  • Велико Търново
Знаете ли дали е протеинова,хидратираща или балансирана серията  Loreal Professionnel Lumino Contrast ?

Бих я причислила към хидратиращите, има масла, които омекотяват и придават блясък на косата Peace
Извинявам се, намерих серията за боядисана коса на Label.m. - шампоанът е в черна опаковка, а балсамът в бяла.
Отнемат ли от обема на косата?
Пробвала съм от мостри, не отнема от обема Peace

Тифани, аз съм ползвала серума на Лореал само като краен финиш, т.е. след него не слагам нищо, а твърде често дори и без да суша, но виждам, че може да се прилага  преди термообработка, така че не виждам причина да не го ползваш така Simple Smile

# 246
*Biskvitka*, благодаря  Peace

# 247
  • София
Magnolia, може ли да споделиш от къде купуваш продуктитв So pure? В интернет не ги откривам. Или някъде в София в централната част?

# 248
Вив, много се радвам, че ти е харесало олиото! Почти не се съмнявах де, аз от кога го хваля  Hug
И бъди сигурна, че със системни качествени грижи, косата се отблагодарява във времето и променя вида си, както и нуждите.

ta_ra, косата ти е страхотна, само трябва да се "рефрешне" за да премине от матова в блестяща. Магнолиа ти е дала добри съвети. Аз бих те посъветвала да вземеш Интенс-а + Митик Ойл-а или Митик Ойла + маска и шампоан от тази серия http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-deep-care--za-iztoshtena-kosa Моята коса преди беше точно такава матова и освен останалите грижи, тази серия я преобрази. Друго, което те съветвам да си вземеш е Л2 http://www.zlatnaribka.com/lakme/l2--dvufazen-balsam-bez-izplakvane , който в момента дори е намален с 2 лв  Laughing Може би ставам досадна с това Л2, но наистина твърдо вярвам в него. А за скалпа освен маслени маски, потърси от аптеките гел от алое вера и мажи на скалпа, ще го успокои и хидратира.

# 249
Страхотни коси показвате   bouquet, чак ме е срам да покажа моята. Вече е доста по-къса, но ето слагам една снимка.

Скрит текст:

# 250
Magnolia, може ли да споделиш от къде купуваш продуктитв So pure? В интернет не ги откривам. Или някъде в София в централната част?
Илли, тук откривам един онлайн магазин за продукти на Кюн, но не съм поръчвала досега онлайн от друг сайт, освен от Арлен, но там намят  серията  So pure Simple Smile
http://www.google.bg/aclk?sa=L&ai=C5vxgGBEYVdLlK-q97ga5nIGIB … keunehairshop.com

и друг сайт newsm78
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 2ChgSgz8AuPml-hhQ

# 251
Лорче , макар и по-къса,косата ти е чудесна и много здрава  Heart Eyes , изобщо много хубави коси на последните страници,браво,момичета  Hug
Аз днес си поръчах този хидратиращ сет на Pureology на чудната цена от 12,24 паунда. Надявам се да се харесаме  Blush

# 252
Жана ,този сет звучи чудесно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 253
Жана ,този сет звучи чудесно Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да, аз от доста време се заглеждам по марката  Blush и сега с тази цена за пълноразмерни продукти...нямаше как  Laughing

# 254
Laurii, много ти е хубава косата даже! Няма какво да се срамуваш, какво като е късичка, виж колко е плътна, гъста и подредена!  Hug И цветът ти е много красив, естествен е, нали?

Ей, Дели, благодаря за линковете, аз опитах да потърся, но нищо не намерих.

Загледах този серум http://www.keunehairshop.com/products/details/106 Дали е добър? Магнолиа, пробвала ли си го?

Общи условия

Активация на акаунт