Професионални серии за коса - тема 77

• 67 689
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
dachita,и аз те помня от по-старите теми  Hug,затова ми стана интересно за тази серия.
Дай повече инфо,моля!

# 271
Поръчах енергизиращия шампоан на Кюн So Pure от първия сайт, който даде DELI   bouquet
Втория го знаех но все отлагах. Ровейки от сайта ми изкачаха кодове с ваучери за 1,2, 5 лв. Успя да ми хване такъв за 5 лв. и съм много доволна, тъй като шампоана излезе 21 лв. с доставката  Blush Whistling
Така че DELI мерси  bouquet
Сега да видим само дали ще дойде, сайта изглежда надежден, но все пак...Ще пиша като има развитие. Simple Smile

# 272
Момичета, какво ви е мнението за маската Наши с арган?

# 273
Аз лично не я харесах много, ползвала съм я пред доста време, но все пак. Помня, че и в темата като цяло балсама се харесваше много повече от маската. При мен много разхвърчаше косата, докато балсама е много хубав. Хем хидратира, хем приглажда косъма, без да сплесква обема Peace

# 274
  • Добрич
profesionalnakozmetika.com/keune/profesionalna-seria-keune-so-pure

Тук също можете да намерите KEUNE SO PURE

# 275
Аз лично не я харесах много, ползвала съм я пред доста време, но все пак. Помня, че и в темата като цяло балсама се харесваше много повече от маската. При мен много разхвърчаше косата, докато балсама е много хубав. Хем хидратира, хем приглажда косъма, без да сплесква обема Peace
Много точно казано за балсама. Бих добавила, че придава супер блясък. От малкото хидратиращи продукти, които ми допадат. Heart Eyes

# 276
Знаете ли дали е протеинова,хидратираща или балансирана серията  Loreal Professionnel Lumino Contrast ?

Бих я причислила към хидратиращите, има масла, които омекотяват и придават блясък на косата Peace
Извинявам се, намерих серията за боядисана коса на Label.m. - шампоанът е в черна опаковка, а балсамът в бяла.
Отнемат ли от обема на косата?
Пробвала съм от мостри, не отнема от обема Peace

Тифани, аз съм ползвала серума на Лореал само като краен финиш, т.е. след него не слагам нищо, а твърде често дори и без да суша, но виждам, че може да се прилага  преди термообработка, така че не виждам причина да не го ползваш така Simple Smile
Благодаря ти *Biskvitka*

# 277
Поръчах енергизиращия шампоан на Кюн So Pure от първия сайт, който даде DELI   bouquet
Втория го знаех но все отлагах. Ровейки от сайта ми изкачаха кодове с ваучери за 1,2, 5 лв. Успя да ми хване такъв за 5 лв. и съм много доволна, тъй като шампоана излезе 21 лв. с доставката  Blush Whistling
Така че DELI мерси  bouquet
Сега да видим само дали ще дойде, сайта изглежда надежден, но все пак...Ще пиша като има развитие. Simple Smile

чудесно Simple Smile,  този сайт е направо изненада с такива кодове, и аз това ще направя утре, сега оглеждам и пълня кошницата Laughing Laughing

този крем за къдрици е примамлив Grinning Simple Smile
http://keunehairshop.com/products/details/123

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 21:43 от DELI22

# 278
Аз реших да пробвам само с шампоана на първо време, че последно време съм разчистила много неща и се старая да не трупам. Ама нали пък трябва и нещо ново от време на време  Laughing Дано само да дойде в крайна сметка Simple Smile)

# 279
  • Belgium
Какви хубави коси видях последните страници  Heart Eyes

Но косата на Бръм Бръм ме уцели право в сърцето - чудна е.

Някой назад питаше за подхранващия серум за коса на Митик Ойл - пуснали са го в Рибката:

http://www.zlatnaribka.com/podhranvasht-serum-za-silna-kosa-lore … mc_eid=90a23c96be

# 280
Много точно казано за балсама. Бих добавила, че придава супер блясък. От малкото хидратиращи продукти, които ми допадат. Heart Eyes
А на теб кои ти допадат ? Flutter

# 281
  • София
Момичета, серията Chronologiste подходяща ли е за боядисана коса и всички продукти ли е хубаво да взема и са на добро качество?

# 282
Леле, че сте писали, писали, за един ден само да не отворя форума  Crazy
Страхотни коси показвате момичета, Лорче, това от което ти се "срамуваш" да покажеш е моята крайна цел Mr. Green Хайде дано скоро и аз така се срамувам. Praynig

Фрея и Вивиан - за бой сте, само подкукуросвате с това олио на Велла, вече е в букмаркс, кога ли ще цъкна неволно "поръчай" Rolling Eyes

Както е посъветвала и Фрея по-назад, и аз потвърждавам прекрасното влияние на Лакме Deep Care, май няма нещо на Лакме от което да не съм била доволна, чудя се сега на заглаждащата им серия, макар че имам още Дисциплин... някой пробвал ли я е? И аз мога да се похваля, че почти съм изчистила наличните продукти и се ориентирам към нови такива.

Също се присъединявам към питането на Фрея за този серум на Кюн, който е посочила Praynig

# 283
  • Пловдив
Руса -Мамма,  маската на Наши за мен се оказа пълно разочарование, подарих я на сестра ми. Балсама обаче много го харесвам и съм го поръчала, чакам го утре от Арлен.
Момичета, страхотни коси!

# 284
Момичета, по-рано днес бях писала, че ще споделя днешния ми опит с хидратация... Ами не е като след протеин Sad Добре, че беше спрея ми за обем, за да не ми е буквално залепнала косата за скалпа... Определено хидратация не ми трябва засега... Или поне на 10-12 протеина 1 хидратация  Joy
А какви прекрасни коси показвате, Лори не знам от какво те е срам - косата ти е супер. Моята е за подстригване и когато го направя ще покажа снимки преди и след професионалната козметика Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт