Професионални серии за коса - тема 77

• 66 626
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Ох, трудно ми е да го опиша Simple Smile - не мирише на сапун, няма бонбонена нотка, има свеж и много траен, парфюмен  аромат - остава и в помещението, в което съм пръскала, и по косата; виж, из търсачката, май някои от ползващите серията бяха го описали по-добре от мен Blush

# 541
Напоследък само ви чета, но да се разпиша и аз   bouquet

Свърши ми маската за коса -  на ЛП Vitamino Color. Много ми допадна, заедно с балсама и шампоана от серията, които довършвам.
Сега се чудя коя маска да си взема - Inoa или Mythic Oil ( ползвам шампоана и балсама със златни частици от серията ). Някоя ако може да сподели или да ги сравни...  Hug  bouquet
Отделно ако имате мнение за изглаждащото олио пак на ЛП от серията Liss Unlimited, ще съм много благодарна  Embarassed Heart Eyes

Скрит текст:
Пост за  шампоана и крем-олиотo Mythic Oil - http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2015/04/loreal-proffesion … t-mythic-oil.html  Peace

# 542
Напоследък само ви чета, но да се разпиша и аз   bouquet

Свърши ми маската за коса -  на ЛП Vitamino Color. Много ми допадна, заедно с балсама и шампоана от серията, които довършвам.
Сега се чудя коя маска да си взема - Inoa или Mythic Oil ( ползвам шампоана и балсама със златни частици от серията ). Някоя ако може да сподели или да ги сравни...  Hug  bouquet
Отделно ако имате мнение за изглаждащото олио пак на ЛП от серията Liss Unlimited, ще съм много благодарна  Embarassed Heart Eyes

Скрит текст:
Пост за  шампоана и крем-олиотo Mythic Oil - http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2015/04/loreal-proffesion … t-mythic-oil.html  Peace

Holly Pink, били споделила за маската витамино колор, чудя се дали ще ми е подходяща-боядисвана, чуплива коса, да не ми идва лека newsm78Също и за балсама с частиците  ще ми е инетресно дали хидратира, омекотява разплита  newsm78 Simple Smile
И аз съм много доволна от шампоана с частиците Митик оил и тЕрмо крема  Митик Simple Smile

# 543
DELI22, на моята коса маската определено е лека, но аз това търся. Минах периода с по-тежките продукти, когато имах нужда. Под лека нямам в предвид не се усеща, но по моите критерии е това, което търся. За увредена и суха коса - там вече ще е лека със сигурност и ще е недостатъчна като ефект. Балсамът с частици за мен е стандартен балсам - нищо уау, типичен ефект на балсам, но си върши работата.

# 544
  • Belgium

Сега се чудя коя маска да си взема - Inoa или Mythic Oil ( ползвам шампоана и балсама със златни частици от серията ).

Holly Pink,  аз лично харесвам повече маската Иноа, някак ми е по-лека от Митика (което и предпочитам), но същевременно приглажда, прибира фризитата и дори удължава леко живота на цвета на боята, каквато е и целта и. Моят косъм адски бързо "пуска" боята, така че съм благодарна на всяко удължаване живота на цвета било то и минимално. Като аромат също много я харесвам.

Маската Митик Ойл съм я ползвала доста дълго време, последната я изхабих до дъно буквално преди дни. Но напоследък косата ми някак и се насити и вече не прави почти нищо, а на моменти дори сплесква обема.

# 545
DELI22, на моята коса маската определено е лека, но аз това търся. Минах периода с по-тежките продукти, когато имах нужда. Под лека нямам в предвид не се усеща, но по моите критерии е това, което търся. За увредена и суха коса - там вече ще е лека със сигурност и ще е недостатъчна като ефект. Балсамът с частици за мен е стандартен балсам - нищо уау, типичен ефект на балсам, но си върши работата.
Благодаря ,може би балсама с частиците ще поръчам Grinning

# 546
  • София
sympathy, благодаря ти!
Поне ми е по-лекичко на главата

# 547
Момичетаааа, добро неделно утро  Party Party
Искам да споделя опита си от вчера.
И така, тъй като ми беше време за боя, отидох до рибката и реших да пробвам на Вела Колестон и си взех цвят 9/96 (разкошен!)...

Моля те да споделиш дали имаш бели косми и ако да - тази боя покри ли ги? А мирише ли силно на амоняк?

# 548
Лу, много благодаря! Описаното от теб за Иноа е това, което търся  Heart Eyes

# 549
  • София
sympathy, благодаря ти!
Поне ми е по-лекичко на главата
newsm10 това имах предвид Simple Smile Много дълга коса - много тежест и повечко грижи Wink

# 550
  • Пловдив
Schokolad Страхотна коса имаш !Завиждам ти  благородно ,че ти е чуплива и много гъста !
Уникална естествена .
Момичета страхотни сте ,че споделяте толкова интересни неща .    bouquet

# 551
Penelopy, нямам бяла коса, но не мирише силно на ампняк. По-скоро миризмата е леко на амоняк и бонбони Flutter

# 552
Гледам напоследък повече в темата и чета, прекрасни коси момичета показвате, определено големи грижи полагате Simple Smile Hug
И аз да покажа, май скоро не съм показвала косата си, пакх къдрава, но с наближаващото затопляне и слънце все ми се иска едно изсветляване леко на косата newsm78 Simple Smileдали леки кичури знам ли, вно нещо не се пристрашавам Embarassed Simple Smile

# 553
  • София
Дели, страхотни къдрици! С какво си ги оформила така красиво Simple Smile

Аз днес си поръчах бохо спрея, нямам търпение да го получа.

# 554
Ох, Дели, страхотен цвят и невероятни къдрички наистина! Heart Eyes Споделяй веднага какво си ползвала Simple Smile  bouquet

Аз моят Бохо спрей почти ги приключих и достигнах до извода, че ми харесва повече като го напръскам на втория ден след измиване, много хубаво ми оформя чупките, но е страшно неикономичен продукт. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт