Професионални серии за коса - тема 77

• 66 599
  • 753
  •   1
Отговори
# 615

Благодаря   bouquet

# 616
  • Belgium
Linnda, някак си имах предчувствие, че Денсифик при теб ще се комбинира добре с богата маска, за това и ти пратих пробичката  Hug

Чудесно е, че ги има Размените, за да не хвърли човек един куп пари на вятъра. Аз пробвах веднъж Хронолоджист, но ще дам мнение след още 1-2 ползвания, за да съм по-обективна  Laughing

# 617
Момичета, мнение за балсама мойсчър екстрийм на ФК. Ползвала съм го преди време, но искам пресни впечатления Wink

# 618

Благодаря ти   bouquet

А някакъв добър продукт за оформяне на къдрици с маша на тънка, чуплива коса да ми препоръчате? Спомням си, че някои хвалеха http://www.lookfantastic.com/l-oreal-professionnel-tecni-art-bou … 0ml/11027747.html, но той ми звучи като да е по-скоро за (до)оформяне на естествени къдрици, или?

Как ме е яд, че не живея в България, да участвам в размените, вместо да се чудя по 172238 часа... То от чужбина не е келепир  Laughing

# 619

Благодаря ти   bouquet

А някакъв добър продукт за оформяне на къдрици с маша на тънка, чуплива коса да ми препоръчате? Спомням си, че някои хвалеха http://www.lookfantastic.com/l-oreal-professionnel-tecni-art-bou … 0ml/11027747.html, но той ми звучи като да е по-скоро за (до)оформяне на естествени къдрици, или?

За нищо Hug
Пак аз ще ти отговоря Simple Smile Правилно си се ориентирала, че този продукт, който си посочила, е за оформяне на естествено къдрава или чуплива коса. Имам го и не мисля, че е подходящ за оформяне на къдрици с маша /всъщност, ще взема да го пробвам, знам ли, може да ме изненада Grinning/ Аз лично като оформям с маша използвам крема за обем на Лакме - http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle-cool-stilizirashti/krem- … ody-shaper-250-ml. Той има лека фиксация. За крайчетата нанасям и допълнителна защита - бамбуковата на Алтерна.
Преди време и мен ме интересуваше този въпрос за продукт, с който къдриците с маша да издържат повече, и момичетата тук ме посъветваха да измивам преди това косата с протеинова серия и преди машата да нанасям продукт с фиксация (пяна например). Доста добре работи тази комбинация. Само че вместо пяна, аз ползвам този крем за обем.
Накрая впръсквам от лака на Напура - безаерозолния, с екстра силна фиксация, и ми се получава много добре. Къдриците са приятни на допир, не са втвърдени и издържат доста време.

# 620
  • София
Момичета, престраших се и аз да покажа къде ги мажа всички професионални продукти  Joy
Не ме цитирайте, моля, за да мога да махна снимките след малко.

Тук съм преди подстригването, и може да се види ефекта от Бохо спрея, и израсналите ми изтънени краища, за които споменах, че ме дразнят.
Скрит текст:

А тук съм изправена със сешоара и любимия ми вече балсам за изправяне с термозащита Pin Straight на Алтерна и джъмбо четката на Лейбъл М, която е откритието ми за миналата година.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 08:13 от Мацата

# 621
Лу Hug отново хиляди благодарности. Наистина страхотно, че ги има размените Crazy

Мацата наистина много е живнала визията на косичката след подстригването, и цвета ти много ми харесва!

# 622
  • Стара Загора
Илли от маска Денсифик нанасяш ли в корена?Има ли сплескване на обема?

Не, не съм я нанасяла в корените. От средата на косъма до краищата.

Благодаря   bouquet останах с впечатление, че е полезна за фоликулите

# 623
  • В полите на Витоша :)
Никой ли не го е ползвал?

Здравейте!

Моля да споделите мнения за розовото олио на Шварцкопф

Косата ми е със сухи краища, наскоро я скъсих доста, беше до кръста, сега е над колана на сутиена. В последната 1 година започнах да я боядисвам на 2-3 месеца и се изсуши доста. Това олио ми го препоръча фризьорка (не моята, инцидентно отидох при друга в друг град). Затова не й се доверих веднага да го купя Simple Smile

# 624

За нищо Hug
Пак аз ще ти отговоря Simple Smile Правилно си се ориентирала, че този продукт, който си посочила, е за оформяне на естествено къдрава или чуплива коса. Имам го и не мисля, че е подходящ за оформяне на къдрици с маша /всъщност, ще взема да го пробвам, знам ли, може да ме изненада Grinning/ Аз лично като оформям с маша използвам крема за обем на Лакме - http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle-cool-stilizirashti/krem- … ody-shaper-250-ml. Той има лека фиксация. За крайчетата нанасям и допълнителна защита - бамбуковата на Алтерна.
Преди време и мен ме интересуваше този въпрос за продукт, с който къдриците с маша да издържат повече, и момичетата тук ме посъветваха да измивам преди това косата с протеинова серия и преди машата да нанасям продукт с фиксация (пяна например). Доста добре работи тази комбинация. Само че вместо пяна, аз ползвам този крем за обем.
Накрая впръсквам от лака на Напура - безаерозолния, с екстра силна фиксация, и ми се получава много добре. Къдриците са приятни на допир, не са втвърдени и издържат доста време.

Още веднъж мерси  Hug
Хммм.... Аз като се мия само с шампоана Densifique (маската я нямам), без да сложа от маската Discipline, после си усещам косата пресушена, дори понякога премита... Веднъж бях сложила 2-мин. р-р и беше ОК, но после косата ми сякаш се "пресити" (много бързо бе!) и на следващия опит приличах на метла... Та явно в момента изцяло протеинова серия няма да ми понесе.
Лакме не намирам в ЛФ или ФЮ и затова засега ще трябва да намеря друга алтернатива  Sad Лака на Напура го имам, наистина е много добър. Чак се чудя как съм се плескала преди това с разни от типа на Taft и прочие...  Embarassed

Някой може ли да ми сравни финишите на Shu Uemura Essence Absolue и Satin design с Mythic Oil, Elixir Ultime (лилавия) и коприната на Chi? Разликите в цената са почти двойни и ако си струва, сега е моментът да спестя малко с намалението...  Thinking

# 625
Този спрей на Алтерна от бамбуковата серия на суха коса ли се нанася?  newsm78

# 626
  • Велико Търново
Този спрей на Алтерна от бамбуковата серия на суха коса ли се нанася?  newsm78
Да, така е по описание, но аз нанасям  на съвсем леко влажна коса Peace

# 627
  • София
Лу Hug отново хиляди благодарности. Наистина страхотно, че ги има размените Crazy

Мацата наистина много е живнала визията на косичката след подстригването, и цвета ти много ми харесва!

Мерси, Линда  Peace Цвета ми е естествен, но сигурно още най-много година-две да издържа, защото вече имам по някой друг бял косъм на слепоочията.

# 628
използвате ли нещо за защита от слънцето и вятъра в градски условия ?

# 629
Този спрей на Алтерна от бамбуковата серия на суха коса ли се нанася?  newsm78
Да, така е по описание, но аз нанасям  на съвсем леко влажна коса Peace
По описание се нанася на влажна, подсушена с кърпа коса Peace На опаковката така пише. Погледнах и в някои сайтове - навсякъде пише да се нанася на влажна коса. Само в ЛФ и hqhair пише, че се нанася на суха коса, но си мисля, че по-скоро са го сбъркали.

Сега разлепих етикета на български, за да видя какво е указанието за употреба, дадено от производителя - пише си "подсушена с кърпа коса" /clean towel dried hair/ Peace

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 09:36 от bellisssima

Общи условия

Активация на акаунт