Професионални серии за коса - тема 77

• 66 533
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
yves rocher  професионална козметика ли е ? Случайно ми попадна техен каталог Simple Smile
И да не е -има ли доволни от техни продукти за коса ?
Не е професионална, а продуктите им за коса са пълен ужас. Не стават дори четките да си измиеш с тях, директно заминаха в боклука. Балсами, маски - също.
Скрит текст:
Продуктите им за тяло - душ-гелове, лосиони... са добри, обаче  Peace

И аз да се отчета - взех Иноа маската, тези дни ще я пробвам  Heart Eyes
И втори път не успявам да си купя парфюма за коса на label.m - от марката обявиха, че и втората партида е разпродадена...

# 646
Да разкажа за косата си днес, много съм доволна, много добре я чувствам откъм скокливост на къдрици, жизненост, еластичност, добре подредена,никаква сухота.... Heart Eyes Simple Smile
Ето  и продуктие, с които днес така в тяхна комбинация се чувствам прекрасно Simple Smile
Шампоан Алтарна /от мостра от Арлен/-прекрасен Simple Smile
http://arlen.bg/product/1502/bezvreden-hidratirasht-bezsulfaten- … ampoo-250-ml.html
Балсам Тиджи
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 4G9YxNrofcMGMNPHA
Термо крем на Лореал
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/podhranvashto-te … rotectrice-150-ml
Стилизиращ крем на Себастиян
http://arlen.bg/product/1752/intenzivno-podhranvashta-terapia-za … ion-9-150-ml.html
ЕТО  И СНИМЧИЦА Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 16:56 от DELI22

# 647
  • София
Дели страхотна ти  е косичката  Heart Eyes

Момичета, мнение за Олео релакс серията? Нещо напоследък се заглеждам по хидратиращи серии и се чудя ...

Днес си правих ботокс ампула и маска, но определено косата ми в момента не иска протеин. Стана пухкава, без жилавост, без блясък.

# 648
  • Sofia
DELI22, страхотна коса!!! Стилизиращият Себастиян има ли фиксация? Ти естествено къдрава ли си и той дефинира ли къдриците? Търся нов крем за къдрици, но без фиксация. Имам Aveda Curl Enhancer и Label M Curl Cream. Не съм УАУ от нито един от двата  Confused Ти на влажна или суха коса го сложи?

# 649
Здравейте, момичета. Имате ли впечатления за Серум за коса 3"' More Inches Magic Oil и Масло за коса с марокански арган Label.M Age-Defying Radiance Oil ?

http://www.zlatnaribka.com/olio-za-kosa-all/serum-za-kosa-3%22%2 … s-magic-oil-50-ml
http://www.zlatnaribka.com/olio-za-kosa-all/maslo-za-kosa-s-maro … diance-oil-100-ml

Дайте предложения за олио за коса с по-малко силикони. Аз се сещам за олиото на Макадамия, което съм ползвала преди и го харесвах, но ми се ще да разнообразя.
 От лятото ползвам аргановото олио на Наши арган, но косата ми започна да "протестира"- разхвърчава се наелектризира се и пр.

А сещате ли се за балансирана маска за суха коса, подобна на маската  Loreal -  Intense Repair?

# 650
  • София
Наканих се днес да си направя теста с мокрия косъм. По-скоро се сетих като си намокрих косата да се мия сега. Когато косъма се разтяга малко със съвсем леко накъдряне и след това се къса, значеше че нуждите на косата са балансирани, нали?

Имах една мостра от Рибката на маска Макадамия и реших да я отворя сега. И понеже винаги на мокра коса ползвам съвсем малко количество маска/балсам от страх да не утежнява предвидливо взех кутийка да я прехвърля от мострата. Е толкова е гъста и концентрирана, че цялата я изстисках в кутийката и само от това, което изравних отгоре за да затворя капачето ми беше предостатъчно. Сега ме е страх да не ми утежни, ама се надявам да е ОК като се изсуша.

Не ми се мисли за колко време бих похарчила голям буркан от тази маска  newsm78

# 651
Дели , много хубава коса. Моято е една идея по чуплива като прясно измита и се отпуска следващите дни. Та на въпроса все още не мога да се спра на продукт за къдрици. Много държа да няма втвърдяване и косата да е скоклива . До сега всички които съм ползвала втвърдяват и заплитат връхчетата. Ако може да ми препоръчате нещо.

# 652
  • Варна
Момичета,търся аналог на Kerastase Nutritive Oleo-Relax Serum.Много ми харесва как подрежда,омекотява и придава блясък на косата.Харесва ми,това че никога не можеш да прекалиш с количеството и косата да се омазни или стане на клечки.....Мога ли да го заместя със по-бюджетен продукт или няма такъв?  bouquet

tyzarka е права.На мен това ми е най-любимия финиш.Каквито и други олиа /серуми/ да имам,никога не оставам без Олео Релакса.За мен е незаменим продукт Peace

# 653
Благодаря  bouquet
 aniKна Себастиян няма фиксация, страхотна хидратация ,не се сещам за друг стилизиращ продукт до сага да съм ползвала с такава хидратация Simple Smileпробвала съм на Аведа, и не ми хареса, за високата цената  за мен не си струва Embarassedна лейбъл М си го ползвам с удоволстви, то има  лека фискация, къдриците ми с него стават ситни, по-плътни, по-начупена Simple Smileно за момента фаворит ми е на Себастиян:)И въпреки това съм готова да експериментирам  и с нови кремове  за къдрици специално Laughing
На влажна коса сложих първо от крем-олиото с черен камион на Лореал, издухах леко,  и след това  сложих докато е още влажна косата и  на Себастиян и завърших доизсушаването с дифузера Simple Smileкосата ми е естевстено чуплива /не е къдрава в смисъл азиатски тип Laughing/

# 654
soniapro, моята коса е с по-дефинирани и по-спираловидни къдрици от тази на Дели и за момента най-много съм доволна от гела за къдрици на Лакме Curl Action Heart Eyes Отказах се вече от кремовете за къдрици. Установих, че няма нито един, който да ми оформя добре косата - ако сложа малко количество нищо не се случва, ако сложа повече къдриците се отпускат, като дори не се отделят хубаво една от друга. Имам и Аведата (по едно време ми харесваше, сега никакъв ефект не виждам от нея), пробвала съм и крема на Лейбъл, който Дели го хвали - пак нищо, въобще не усещам никакво действие. Разбира се, пробвала съм и още един куп продукти пак без особен успех.
Аз също не харесвам втвърдени и клечкосани къдрици. Този гел много ми харесва, тъй като нанесен на навлажнена коса (нанасям преди дифузера и след като завърша сушенето пак нанасям като леко навлажнявам отново косата) създава подвижни, със силен блясък, добре оформени къдрици, без фризи ефект, които си запазват обема. Не ги втвърдява, стига да не се прекали с количеството, все пак се нанася на влажна коса и има риск от "гелосване". Но ако се нацели точното количество, ефектът е страхотен, поне при мен.
Ако правиш поръчки от Рибката, можеш да ги помолиш за тестерче. На мен ми бутнаха едно в торбичката при покупка на продукт от техния магазин. Така съвсем случайно го пробвах и бях много изненадана, че ми хареса толкова като се има предвид лошите ми спомени от крема за къдрици на същата марка.

# 655
Момичета,търся аналог на Kerastase Nutritive Oleo-Relax Serum.Много ми харесва как подрежда,омекотява и придава блясък на косата.Харесва ми,това че никога не можеш да прекалиш с количеството и косата да се омазни или стане на клечки.....Мога ли да го заместя със по-бюджетен продукт или няма такъв?  bouquet
tyzarka е права.На мен това ми е най-любимия финиш.Каквито и други олиа /серуми/ да имам,никога не оставам без Олео Релакса.За мен е незаменим продукт Peace
Момичета, за този серум ли става дума, че много ме залюбопитихте  Crazy
http://www.enzo.bg/kerastase/nutritive-serum-za-sukha-kosa/

# 656
Момичета,търся аналог на Kerastase Nutritive Oleo-Relax Serum.Много ми харесва как подрежда,омекотява и придава блясък на косата.Харесва ми,това че никога не можеш да прекалиш с количеството и косата да се омазни или стане на клечки.....Мога ли да го заместя със по-бюджетен продукт или няма такъв?  bouquet
Момичета, за този серум ли става дума, че много ме залюбопитихте  Crazy
http://www.enzo.bg/kerastase/nutritive-serum-za-sukha-kosa/
Не знам какво му харесвате, лек, силиконов,състав = на не повече от 10лв. Помня преди време една потребителка, която е в козметичната индустрия, изчисли суровините на серума и резултата беше едноцифрен  Mr. Green
Аз съм го ползвала и съм със смесени чувства.

# 657
А така, Руса мама ме кротна, ще си карам с познатите...скоро ще давам отзиви за лукса на Велла Heart Eyes И матрикса ми е незаменим на мен. Peace

# 658
Ох, много ме сърбят ръчичките да си взема това http://www.lookfantastic.com/shu-uemura-art-of-hair-essence-abso … 0ml/10557362.html  Crazy
Някой може ли да го сравни с коприната на CHI с червената капачка? А тая коприна предпазва ли достатъчно от преса и маша? Четох, че има термозащита, но доколко...  Thinking

А, да, и още един въпрос - кодовете за намаление в ЛФ по принцип ли не важат за Алтерна или само понякога?

# 659
Ох, много ме сърбят ръчичките да си взема това http://www.lookfantastic.com/shu-uemura-art-of-hair-essence-abso … 0ml/10557362.html  Crazy
Някой може ли да го сравни с коприната на CHI с червената капачка? А тая коприна предпазва ли достатъчно от преса и маша? Четох, че има термозащита, но доколко...  Thinking

А, да, и още един въпрос - кодовете за намаление в ЛФ по принцип ли не важат за Алтерна или само понякога?

Аз ползвам това масло на Шу, но не мога да го сравня с коприната, понеже не съм я пробвала.
Маслото е много леко, ухае приятно, някак луксозно Grinning, не утежнява и веднага омекотява косата, без да омазнява. Не променя обема по никакъв начин. Незаменимо ми е след изправяне на косата с преса - добавя мекота и блясък Heart Eyes И е много икономично. Опаковката е 150 мл и ще стигне за дъъълго Simple Smile
Малеее каква е тая цена - 54 евро Shocked Аз си го бях поръчала от ЛФ преди 2 месеца за 60 лв. (е, да, с код -20%, но все пак..)

Кодовете важат и за Алтерна, по принцип Peace Явно си попаднала на някакво изключение.

Общи условия

Активация на акаунт