Професионални серии за коса - тема 77

• 66 517
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
*dreamer*, обичам маска Макадамия, но пък сега обичам и Мароканойл  Heart Eyes Обаче са много различни като усещане. Първата е по-лека като усещане (не като действие), усеща се хем овлажняване, мекота и гладкост, хем виталност, балансираност между всичко това. При Мароканойла отново ги има всичките тези неща, но някак в по-тежък вариант. Тоест маската придава повече плътност, обем (говоря за хидратиращата), по-голяма тежест на косата.

martinidan, като отворих снимката и викам "леле колко много финиши", а после като ги видях един по един, то половината ги имам или съм ги имала и аз  Laughing Луди сме в тая тема, луди...  Crazy

Тая тема обаче се изписа със скоростта на светлината. Идеи за въпрос вместо запис за следващата?

# 721
  • Пловдив
И аз ползвах ампула на Напура преди боядисване. Много ми втвърди косата и после фризьорката видя зор с нанасянето на боята (милкшейк). Поражения от боята нямам.
Фрея  bouquet

# 722
  • София
Момичета, на мъжа ми по скалпа някакви ранички са се появили и ми се иска да му купя някакъв професионален шампоан за чувствителен скалп с успокояващ ефект. Да имате нещо напредвид? Simple Smile

# 723
Има нещо,което не разбирам-по правило в енцо са по-евтини нещата,но какво да видя : Мораканойл там http://www.enzo.bg/moroccanoil/hydration-maska/ и в новия сайт http://zakosata.com/moroccanoil-intense-hydrating-mas.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 18:13 от sladurka

# 724
Оо, лелеее Simple Smile напълни ми душата тая снимка Simple Smile и ми даде смелост да поръчвам още  Laughing  притеснявах се, че 16 са много  Laughing
Дано и други се включат, ще е много интересно такива снимчици да си гледаме Simple Smile но и реда е интересен, пропуснх го него нещо одеве.

Златии, не искам да качваш снимка на маските!!!! Mr. Green

Нанесох боята вече и съм със смесени чувства. Беше готино да усещам аромата, през цялото време се биеха сладкия от терапията и силния на боята. Но голям зор верно видях с нанасянето. Косата се повтвърди като при протеина на Aphogee.

# 725
РуСа-Мамма , за ШП Repair rescue крема не знам какво да пиша.За мен е протеинов финиш  Thinking, а аз предпочитам хидратиращи.Има много приятен аромат, не утежнява, но не ми е "уау" финиша, без който не мога.

Аргановото олио на Наши ми е една идея по-"грубо" от олиото Макадамия.Малко по-трудно се разнася и е пренебрежимо малко по-икономично от Макадамията.Като действие са ми близки.

Благодарение на една размяна, получих лекото олио на Алфапарф. Ако не си го пробвала, ти препоръчвам да потърсиш пробичка  Peace. Много хидратиращо,по-гъсто от Митик ойл, мъъничко по-редичко от Макадамия, лесно се нанася, бързо попива и най-важното крайчетата не са сухи и на следващия ден.Блясък - страхотен, аромат - плодов, прилича леко на олиото на Вела.Цената няма да коментирам  Laughing,много икономично.
Решила съм да довърша няколко продукта и да си го взема  Heart Eyes, за мен е "уау" продукт-изненада  Crazy.

Ако някой може да снима състава (или да го препише  Blush), ще съм много благодарна - никъде не го намирам.

# 726
Цвети, ето ги моите финиши  Heart Eyes. Мислех, че са много, но като ги гледам на снимка, ми се виждат малко  Joy.

Олеле, отивам в ъгъла да се срамувам, хаха.
Мога ли да те помоля да сравниш олиото на Wella с Mythic Oil и евентуално коприната на CHI (ако е сравнима, че дори не знам какво точно да си представям под тая коприна, сигурно нещо като пяна или мус)?

# 727
  • на острова на мечтите
Това с манията много ми хареса  Laughing мисля, че имам повече продукти от някои салончета.

Много ми е интересно колко финиши имате. Ще се радвам, ако в следващата тема се включи такъв въпрос. Колко и кои де Laughing а пък и снимки, ако пуснете ще е супер. Много ми е любопитно. И за шампоани и маски става, но финишите са ми най-интересни.  Laughing Laughing Laughing
Цвети, ето ги моите финиши  Heart Eyes. Мислех, че са много, но като ги гледам на снимка, ми се виждат малко  Joy.
Скрит текст:

Няколко са на привършване.

Това (в дясно и отзад) са ми от размени + непрофесионални, които си взимам от време на време, ей така от любопитство  Laughing.
Скрит текст:
#Crazy newsm78Ти ме уби! Аз имам най-много 4- 5 крема ,шампоани и маски за коса,ампули за преди и след измиване! Кога успявате да ги изразходите Thinking

# 728
Сега се загледа по този продкт за къдрици НА АЛТЕРНА Laughing Simple Smile Simple Smile Simple Smile
http://www.hqhair.com/alterna-bamboo-smooth-curls-anti-frizz-cur … 3ml/11022525.html
И за това се двуомя, в момента от излиза с код за 56 лв, а в рибата  е 80 лв Embarassed
http://www.hqhair.com/alterna-caviar-moisture-beauty-to-go-trave … bag/10541329.html
Дели, в момента върви код 3 на цената на 2, точно на Алтерна в този сайт.Поръчай си и още нещо (долу-горе на същата сума) и ще ти излязат по около 45лв за брой трите продукта  Wink.

Благодаря ти  bouquetей сага ще видя с кода ще ми намали ли Grinning

# 729
  • Стара Загора
*dreamer*, обичам маска Макадамия, но пък сега обичам и Мароканойл  Heart Eyes Обаче са много различни като усещане. Първата е по-лека като усещане (не като действие), усеща се хем овлажняване, мекота и гладкост, хем виталност, балансираност между всичко това. При Мароканойла отново ги има всичките тези неща, но някак в по-тежък вариант. Тоест маската придава повече плътност, обем (говоря за хидратиращата), по-голяма тежест на косата.

Точно се чудех с коя маска да заменя Макадамия-та Thinking тя ми хидратира добре и става точно една" лека" косата.
Фрея, мислиш ли ,че Мароканойл ще ми утежнява.

# 730
Това с манията много ми хареса  Laughing мисля, че имам повече продукти от някои салончета.

Много ми е интересно колко финиши имате. Ще се радвам, ако в следващата тема се включи такъв въпрос. Колко и кои де Laughing а пък и снимки, ако пуснете ще е супер. Много ми е любопитно. И за шампоани и маски става, но финишите са ми най-интересни.  Laughing Laughing Laughing
Скрит текст:

Няколко са на привършване.

Това (в дясно и отзад) са ми от размени + непрофесионални, които си взимам от време на време, ей така от любопитство  Laughing.
Скрит текст:

Чудна колекция, а аз си мислех че много имам Laughing Simple Smile Simple Smileпредлагам всеки да си снима колекцийката да се ориентираме кой какво няма   и знаейки си косите да помислим какво ни липсва ,което не сме ползвали все още Laughing Grinning  bouquet

# 731
Видях, че са пуснали новото серумче на Керастаз в ЗР http://www.zlatnaribka.com/serum-za-kosa-kerastase-densifique-se … m-jeunesse-125-ml , интересно ми е дали е със същият аромат като ампулките  Thinking , някой има ли представа?

# 732
Лелеее, martinidan ти ме застреля hahaha
Аз имам Л2, Велла лукс и Матрикса и днес ми беше видите ли гузно, че си поръчах едни кристали на Rolland, които ми бяха голям мерак Crazy

По повод финишите, момичета вие по колко помпи средно слагате? Днес си сефтосах Веллата и на влажна коса сложих 5 помпи, но като изсъхна още имаше сухичик вид и сложих още 3 помпи на суха коса. Олиото е страхотно и ухае прекрасно. Подозирам, че роля има и протеиновия шампоан, който имах шанс да тествам днес - кератина на Наши /Белисимка Hug/ а косата ми хич не е за протеини в момента... И все пак по колко олио /серум, кристали/ ви отиват?

# 733
  • Варна
РуСа-Мамма,може би трябва да пробваш това на Алтерна.Не съм го ползвала,но по описание изглежда добре.Не мога да ти помогна особено,защото не разчитам на един продукт за хидратация,на олио пък съвсем.За термозащита ползвам два продукта спрей+крем(по много).На олио не бих разчитала ако ще да пише,че до 300 градуса нагряване пази,не вярвам аз Laughing
И все пак ако трябва да използвам само едно нещо,на което да разчитам да хидратира и да пази това ще е термо спрея на Вела от системата за трайно изправяне.
Кой е този термо спрей на Вела?
Аз също не разчитам само на един продукт и блъскам по много Grinning
Това е http://www.amazon.co.uk/Wella-Wellastrate-Iron-Fluid-200ml/dp/B001PGUPVM

# 734
  • Somewhere far away
ако е под формата на спрей си пръскам яко и нямам проблеми. но ако е като масло и по-тежко слагам само една помпа, защото ме е страх да не утежни .
например с Л2 си се пръскам стабилно, но с коприната на Чи внимавам колко слагам.

Общи условия

Активация на акаунт