Звездни компромати- 240 част

• 55 508
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
 Облечена е неподходящо за ивента,иначе пресата е добра. Джей Ло също си беше показала полвината анатомия на една среща с Херцогиня Кейт и Принц Уилям, нелепо беше.

# 646
Мисля, че реалната Цвъ Янева е тази до Николета - и двете без фотошоп.

На другите снимки Янева е вталена и обработена.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Кой ветеринар би се съгласил на такава "естетическа" хирургия? Боже! Повръща ми се. Страх ме е да видя снимки на кучето.

Не мисля, че са обработени снимките на Цветелина Янева, явно и зависи с какво е облечена , но на живо изглежда даже по-слаба...на тази снимка излгежда по-реално ..

# 647
# 648
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джей Ло също си беше показала полвината анатомия на една среща с Херцогиня Кейт и Принц Уилям, нелепо беше.
Може ли снимка   bouquet ?

Актьорски комплимент точно от Кит Харингтън няма кой знае каква тежест, предвид това какви са неговите собствени актьорски възможности Whistling

# 649
 Не мога сега,Джой, срещата беше доста отдавна,но съм запомнила една вулгарна,зелена рокля на Пучи. Сигурно може да се намери в Гугъл.

# 650
Джей Ло също си беше показала полвината анатомия на една среща с Херцогиня Кейт и Принц Уилям, нелепо беше.
Може ли снимка   bouquet ?

Актьорски комплимент точно от Кит Харингтън няма кой знае каква тежест, предвид това какви са неговите собствени актьорски възможности Whistling
Ето я въпросната рокля:
Скрит текст:

# 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тази от БАФТА-галата ли? Не се учудвам тогава, понеже не е изрична среща с кралските особи, а Дженче не се научи, че и по кино-събитията не е особено удачно всичко да е на показ.

п.п. сега видях, че и Фиоре ми помогна, благодаря Simple Smile

# 652
Аааа, то не било среща,а БАФТА, това съм го забравила, тя си е в правото значи.Просто до тях изглеждаше вулгарно,това ми е останало като спомен.

# 653
  • в 1001-та нощ
А Шиши вероятно много харесва такъв тип рокли, че и на двете им взел подобни- Цецка и Николетка
И аз се чудих от къде ми е позната тази рокля  Joy Тази на Цветелина повече ми харесва, а и по - добре и стои, мисля. Не е толкова отворена отпред, или бюста и е по - малък, не знам.

И на мен роклята на Цветелина ми харесва повече, а Ники се опитва да й подражава, като на първа наложница, за да спечели сърцето на владетеля  Flutter

Джой,къде излиза моята Къртни на първо място,дано не е под "глиган"  Embarassed
Отивам да се самогугълна!
Не обикновен глиган, в анцуг Mr. Green

На моя Гугъл няма такова нещо! Whistling
 Кой иска да пусне тема "глиганче ли сте?"

При мен излиза на търсене по "глиган в анцуг"  в единствено число. Дава връзка към аватара ти:

Долу в ляво  Peace

# 654
Здравейте, още един гилиган може ли да се присъедини    Flutter
Крис УУд
Скрит текст:
Виктория Бекам
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
като малка
Скрит текст:

# 655
# 656
# 657
# 658
Аз предлагам да коронясаме меркантилница като Глиго Шанел, просто няма начин друг да и вземе титлата с такъв мъж зад (или над) нея, и да спираме с темата  Laughing.

# 659
На мене пъък ми харесват курвенските обувки с платформа.Жалко,че ръста ми не позволява да се турна в такива BlushПерверзни са,харесват ми!

Общи условия

Активация на акаунт