Нашите second hand находки - тема 28

• 62 984
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • bad@ss
Да, и аз писах за цените на обувките. Особено във Фреите. Моят Ромео ходи само с маратонки и кецове. Ееее, вече са по 40-50 лв. като за него. Е, стига де  Naughty
От миналата година скочиха с по 15-20 лв. чифта.
Не знам къде да погледнеш за по-евтини.
В Маниерите има обувки, но са малко и предимно спортни и туристически. Не знам дали няма да позаредят нещо по-отворено.

# 601
Във Фреата на Гео Милев имаше хубави обувки,нови и големи номера,с цени около 20лв,доста добре изглеждаха!

# 602
  • Gotham City
Благодаря, момичета, ако се навие мм ще идем, ако не, от другаде  Mr. Green

# 603
  • bad@ss
Само да кажа. Отидете ли на четвъртъка, умолявам ви, паркирайте в синята зона. Невинаги има служител, но есемесът е 1.20. Вдигат на минутата!!  Confused
Миналата година писах как 3 книги и 5 минути ми излязоха 60 лв  Laughing

# 604
  • о`майна лунна нощ е
Да, и аз писах за цените на обувките. Особено във Фреите. ...
От миналата година скочиха с по 15-20 лв. чифта.
Не знам къде да погледнеш за по-евтини.
..

Миналата година много се смях лятото с едни такива "еФтини" мъжки спортни обувки ... Гучи на Четвъртък пазара. Вярно - нови бяха, обаче цената 99 лв.  Shocked Всеки път, щом някой ги вдигнеше и видеше етикета, последваше реплика "Вие нормални ли сте?!?!", съпроводена с бурен смях от останалите посетители в залата. Ама изчезнаха накрая. Или са ги намалили и някой ги е хлъзнал, или все още има достатъчно изчаткали екземпляри и са ги купили и на тази цена.

# 605
  • София
Това сериозно ли за обувки втора употреба са тези цени... колкото и да са запазени???

# 606
  • bad@ss
Охо, има, има  Peace
Label whores ли им казваха на такивата?!  Blush
В Ла Фиеста (този магазин затвориха ли го, та не го споменаваме тук???) навремето имаше "марков" щендер. И една мацка пред мен за 3 (ТРИ) ажурени парцала наброи 100 + много лева. Някакви супер безформени ризи ли, блузи ли бяха ама с label, йеее  Flutter
По-често са мъжове тези, дето броят по много за маркови навуща  Sunglasses
И колкото по-голямо е логото, толкова по-куул.

# 607
  • София
Ама за 60-100 лв с повечко търсене и чакане на намаление, човек може и ново по-марково нещо да си намери.

# 608
  • София/Севлиево
Ей затова не робувaм на мaрки, влизaм, нещото ми грaбвa окото, понякогa меря, понякогa не, aко много ми хaресвa си го купувaм и така. Колко блузки на есприт имaм за по левче, а и пола от велур на Маркс енд Спенсър, една другa на някaкъв си Хорст Бaслер все по зa левче - две. Моят скъп кaто види нещо мaрково и му хaресa го взимa та и за 100+ ,aмa аз все избирaм, дaже вече се улaвям че изобщо не ми се дaвaт пaри за дрехи от редовни мaгaзини, мaй съм придобилa диaгнозaтa зaклет ВУ потребител  newsm78

# 609
  • bad@ss
Е, не. Този щендер не беше за марки среден и нисък клас  Peace
Това, което ние купуваме (предимно) са си масовки, просто цените им са височки за нашия стандарт ако трябва да ги купим нови.
Там имаше дрехи от модни къщи с име и стандарт  Money
На мен ми е малко... не знам как да го кажа, за да не обидя някого, та няма да го кажа  Mr. Green
На мен щеше да ми е напрегнато да искам да съм толкова "маркова", пък да не мога да си го позволя и да обикалям като гламава да търся къде може да е изскочило нещо  Sunglasses

# 610
  • о`майна лунна нощ е
Честен кръст! Абсолютно сериозно си отвисяха една камара време тия налъми там, обаче нечии крака ги отнесоха накрая. 99 лева - абсурдно ми е на фона на цвичките за по 99 ст., паркирани до тях. Както и да е - има си една вярна приказка за влака и пътниците.

А иначе Ла фиестата - закриха тази на Опълченска. Харесвах я, че беше малка, дрехите бяха доста прилични, а цените на намаленията си заслужаваха. Обаче не знам какво се случи и я затвориха. Навестявах си я и я харесвах. До другата на Рилона не мога да стигна в нормално време, а и от редките ми посещения там, в повечето случаи съм си излизала валат. Тази на Опълченска ми е сантиментална малко. Имам добри попадения от там, а наред с тях и яка награда за добро поведение  Mr. Green Имаха томбола в края на 2013 г., която се теглеше в точно определен ден и час и трябваше да сме в магазина тогава. Който отсъства и го изтеглят, губеше наградата. И така ... след двама, дето ги нямаше, аз се оказах третият печеливш и си отнесох купата от турнира по пазаруване - електронна фоторамка  Mr. Green

# 611
  • Gotham City
Колкото и да са маркови, колкото и да са запазени, че дори и чисто нови, голяма част от хората отиват във ВУ заради ниските цени, не може ти да ми сложиш обувки за 100 лева, дето някой си е потил краката в тях преди мен. Смешни стават... Колкото повече расте интереса към ВУ толкова повече вдигат цените.

На мен дънките от вчера ми бяха 15 лв, което пак ми се вижда не малко, тъй като са тънички, летни дънчици и са ВУ.. Но все пак де, като много ми харесаха кво да се прави  Mr. Green

# 612
  • bad@ss
Аз, например, отивам заради качеството. Мога да си позволя да напълня гардеробите и с чисто нови дрехи, но няма да са толкова качествени и разнообразни  Tired
От ниските цени - просто се възползвам  Mr. Green
Да, за тия пари, често и за по-малко, мога да купя и чисто нови дънки, анцузи и блузи, ама на какво приличат след 2-3 изпирания  Sick
А емоцията от ровенето в толкова много и различни неща, е просто незаменима  Mr. Green
Не е само нуждата, то си е като риболова при мъжовете  Heart Eyes

# 613
  • София
Някой да знае днес каква е цената в зала Б - централни хали София?

# 614
  • Gotham City
Аз, например, отивам заради качеството. Мога да си позволя да напълня гардеробите и с чисто нови дрехи, но няма да са толкова качествени и разнообразни  Tired
От ниските цени - просто се възползвам  Mr. Green
Да, за тия пари, често и за по-малко, мога да купя и чисто нови дънки, анцузи и блузи, ама на какво приличат след 2-3 изпирания  Sick
А емоцията от ровенето в толкова много и различни неща, е просто незаменима  Mr. Green
Не е само нуждата, то си е като риболова при мъжовете  Heart Eyes

Абсолютно! Освен това, всеки втори се облича от мола и в крайна сметка през две крачки виждаш някой облечен като теб, което е ужасно

Общи условия

Активация на акаунт