Нашите second hand находки - тема 28

• 63 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • bad@ss
Има някаква логика в обяснението за обработващите препарати и цъфналите след изпиране дупки  Peace
Блузката е на kangol, а техните парцалки, макар и не от висок клас, са сравнително качествени и здрави. А и не е някой супер стар и износен парцал. Маншетите и биѐто грам не са мръднали
Сигурна съм, че в магазина нямаше дупки, защото се загледах във връзчиците долу и щях да ги видя. Точно там е цъфнала  Rolling Eyes

# 451
  • Карлово
Ето инфинити омбре шалът, за който платих колосалната сума от 1 лев Grinning
Скрит текст:
Прекрасен!

# 452
  • о`майна лунна нощ е
Има някаква логика в обяснението за обработващите препарати и цъфналите след изпиране дупки  Peace
Блузката е на kangol, а техните парцалки, макар и не от висок клас, са сравнително качествени и здрави. А и не е някой супер стар и износен парцал. Маншетите и биѐто грам не са мръднали
Сигурна съм, че в магазина нямаше дупки, защото се загледах във връзчиците долу и щях да ги видя. Точно там е цъфнала  Rolling Eyes

Мистерията с тия дупки след пране е същата като с безследно изчезващите чорапи. Явно умората на материала от постоянните пранета и препаратите  разказва играта на платовете.

# 453
На мен дупки не са появявали,но за сметка на това са цъфвали петна,които мога да се закълна,че ги нямаше при огледа на дрехата в магазина.

# 454
  • Пловдив
http://vania1234.snimka.bg/humor/201504.811302.35203343 - 7.50 от Мания - Тракия.От зала Б.Днес бях на уж ново зареждане с променената политика, на новото зареждане беше пълна трагедия.Бяха изложени няколко парцала, заградени с едни въженца, попитах персонала, обясниха ми, че ако на 17 април в 17:00 съм в магазина, мога да участвам в томбола и ако ме изтеглят ще имам уникалната възможност да си избера една от дрехите на уникална цена.Все едно Мерцедес S класа ще разиграват.

# 455
  • bad@ss
Тва е направо смехотворно, както и унизителното въртене на колелото на късмета  Laughing

Не се отваря снимката - иска парола  Peace

# 456
Мания Тракия ги отсвирих преди 4месеца,много бяха смъкнали качеството на дрехите,спрямо Пощата,а уж са на едни собственици,плюс това и леко персонала взе да ме дразни и така,много ми е добре,икономисвам  Joy

# 457
  • bad@ss
Отваря се  Peace

Много са хубави, а за тази цена - направо съкровище!
Със здраве да си ги носиш  Hug

# 458
  • Варна
Днес използвах хубавото време да се разходя до Бултекса.
Купих си 2 рокли, 2 блузки и 1 тениска за щерката, общо за 9.29 лв.

лятна моряшка рокля за плаж
детайл

рокля, става и за офиса.
роклята отзад

черно бяла блузо-риза с черна офисна пола мисля да я нося

много бледово-ментов топ

тениска за щерката

# 459
И в другите Мании е така. Днес ги обиколшх вече няма предпремиера,аа това. Но поне май цените на тези неща са по-нпо-ниски. Имаше мн хубави найкове 43 номер за 7,90 в халите на този щендер. Ако се доредиш,изтеглят те и избереш супеР,мможеш обаче да мириш само обувки и имаш минута да избереш.
ВЪВ фреята на азия вече нама да има за левче,иззтеглят ги на четвъртък пазара и Гео милев

# 460
Гледам сега сайта на Мания, понеже исках да видя ценоразписа на магазина в Асеновград за утре. Аз ли съм кьорава, или са махнали ценовия календар? Нещо не го откривам  Confused .

# 461
Благодаря ви много за съветите !
Обиколих много магазини ВУ по центъра и обърнах специално внимание на тези, които сте ми препоръчали. Но честно казано, почти никъде няма официални рокли.
Седжуик и Синьото мече са миниатюрни, изобщо не можеш да познаеш, че са ВУ, защото всичко вътре е ново и с цена като такова... Освен това стилът им е екстравагантен.
В Манията за пореден път се убедих, че има предимно износени парцали и не искам да стъпвам повече, но чух за някаква Мания Премиум и искам да ви попитам дали там дрехите са по-подбрани.
Плюс и Зиг-заг не ми харесаха.
Приятно изненадана съм от от Мъпет Маг, но само от този на Стамболийски, който е точно до Плюс. Там имаше много интересни неща, даже и официални рокли, които обаче бяха кофти цветове. Но ще ги следя. Някой беше писал, че зареждането е в петък, може би затова ми хареса, но не си намерих нищо.
Хуманата ми е любима, но само в първите дни след зареждането, а и почти няма официални рокли.
Приемам предложения за други магазини с официални рокли ако се сетите. И отново благодаря !   bouquet

# 462
  • София/Севлиево
Точно в този Мъпет Мaг си бях хaресaлa еднa рокля, кaкто споменaх понaпред, но не ми стaнa. Все пaк си взех другa от тaм, води се официална, но аз ще си я нося лятото на морето. Ще я покaжa, когaто се приберa в София.

# 463
Аз мога да се похваля, че намерих моята официална рокля, която ми трябваше.
Скромно като пари, за които я купих, а е била 210$ на Бил Левкофф. Цветът изобщо не е този, зеленото е много красива резеда.

Щрак и пак

# 464
  • bad@ss
На една такава рокля - с 'пояс' под бюста аз ѝ казвам "Жулиета"  Simple Smile

Най-романтичните рокли са това за мен + pin-up-ите  Heart Eyes

И други рокли не харесвам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт