Нашите second hand находки - тема 28

• 62 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Сонатке,права си,скъпи са им на нормална цена,ама роклята беше 15лв,с намалението щеще да е без пари хахаха,закво ли не я купих,тъкмо да имам стимул да заслабна!Съседите са култови,аз си ги гледам всеки ден! Joy

# 571
А във Фраш-а на гарата какво е намалението в момента?

edit: сега видях във фб, че е -80%

Сонатке, страхотни попадения! Как ги намираш тия неща на левчетата не знам  Heart Eyes . Аз колкото пъти съм ходила все парцали. Чат пат нещо за детето да взема.

По-назад видях и един бухал на ddjji, който направо ме прониза в сърцето. Много обичам бухали Blush .

# 572
  • bad@ss
До колко работят Фрашовете вечер? Ако мога утре да замъкна Ромео, че единствената му плочка вече върви с крачка пред него  Joy

Сонатке, страхотни попадения! Как ги намираш тия неща на левчетата не знам  Heart Eyes . Аз колкото пъти съм ходила все парцали. Чат пат нещо за детето да взема.
Ами, те нищо особено не са, просто исках да покажа, че се намират и там прилични неща  Peace
Аз от левчетата винаги си тръгвам с поне 6-7 неща.
Точно детски неща намирах по-трудно.
Моята вече си е девойка  Flutter

# 573
  • Gotham City
Пристрастена съм към Фреа, от днес, за малко минах докато чаках автобуса и се сдобих с това, няма следи от носене
http://www.loveclothing.com/womens-neon-pink-skinny-jeans-crimin … ge-p-4203_54.html

# 574
Един клин на щерката на Сонатка ме прониза право у сърцето. Нещо като английското знаме ми се видя. И аз искам такъв  Crossing Arms

# 575
  • bad@ss
Веднага го намъкна. С онези кафявите кубинки и един бял прилеп - много brit  Flutter

Тук го има и не е много скъп, но е черно-бял  Rolling Eyes

А, не! Изскочи out of stock прозорец...

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 20:39 от ЛуДната соната

# 576
Еххх какви готини неща!!! Аз благородно ззавиждам,  ама след раждането още не мога да влезна във форма и не мога да си намеря неща освен за вкъщи и някоя тениска.

# 577
Здравейте,
искам да попитам знаете ли кога има намаление на Мъпет Маг Варна на центъра до New Yorker?

# 578
Тук го има и не е много скъп, но е черно-бял  Rolling Eyes

А, не! Изскочи out of stock прозорец...

Дразни ме ти още, дразни ме  #Cussing out
Поне ме е яд една идея по-малко, заради цветовете. Онзи с червеното е един път! Heart Eyes

# 579
  • Пловдив
Фраша на Евмолпия е до 19ч. /днес бях там в без 10 и не можах да разгледа, утре мисля пак да го посетя/. Намалението важало до неделя. В манията /поща/ нищо не харесах, освен едни сандали на висок ток, но 36 номер.
Днес ми пристигна поръчка от Ремикса /но този път приятния аромат от химическо го нямаше/, но пък нещата дойдоха опаковани в кутии /снимки утре, че съм през телефона/. Доволна съм, с удоволствие ще продължавам да поръчвам от там, ако има с кой да си деля доставката или, ако я няма ще е още по-добре, макар, че не е някоя баснословна, но е тъпо дрехата 4лв. доставката и тя толкова...

# 580
Пълен игнор за моите покупки значи. Сърдита съм! Повече нищо няма да показвам да знаете!  Mr. Green

Ааа, недей така  Hug някои влизаме само при покупки, иска се чакане, докато ги видим  Heart Eyes
Отдавна се каня да ти пиша, не харесвам официални дрехи, но винаги съм оставала впечатлена от тези, които избираш за офиса, просто уцелваш 10-ката  Heart Eyes

Awesome user name, страхотна находка!

nanina_87_, чантоците са супер, особено втората е точно по мой вкус  Simple Smile

Аз днес минах през кварталната Мания, има вече лятно, понапазарувахме няколко неща, но нямаше много време да ровя, че свърши работното време, другата седмица пак. Утре като изпера ще снимам Simple Smile

# 581
Дам много е гадно това с доставката. Аз три неща поръчах и скъпи и пак май над 80лв  няма доставка.

# 582
днес утрепах повече от час по обед.... резултата е дънки David Kahn без следи от носене ... ей такива ... само дето на тоз манекен седят празни Grinning.. Аз си ги опвам от-до.... ама мн добре стоят... най-готиното е че са made in USA... рядко сякаш се случва... 9лв от зала А на бройка

# 583
Мерси човече, аз много харесах нещата за щерката,които показа назад. А дъщеря ти е страхотно дете.

# 584

Тъкмо щях да пиша, че манекенът е много кльощав  Mr. Green определено изпълнени трябва да са  Simple Smile

Мерси човече, аз много харесах нещата за щерката,които показа назад. А дъщеря ти е страхотно дете.

Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт