Нашите second hand находки - тема 28

• 63 001
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Аз във чантите,които не  нося постоянно  съм натъпкала колекцията ми от шалове (скромна бройка -около 50) Grinning
Сонатке,супер находки  Heart Eyes много по мой вкус 

# 556
Сонатке,пак страхотни неща. Аз уж гледам и все нищо не намирам,  аз най ме радвад находки за без пари

# 557
Страхотни попадения Сонатка-от къде са? Laughing Laughing Laughing

# 558
Ние сефтосахме дънките днес,стоят много готино Страхотни попадения на дъщерята на Сонатка.Направо не мога да повярвам,че такива неща могат да се намерят от левчето по Фреите.
Ето ги на модел,сори за лошото качество.Снимала съм с телефона.

http://prikachi.com/images/663/8051663K.jpg

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 14:32 от gitadam

# 559
  • Карлово
Ние сефтосахме дънките днес,стоят много готино.
А снимка с манекен? Wink

# 560
  • Пловдив
В ЛА Фиестата на Рилон Жентъра в бутика спртния сектор е на 50%, купих едни дънки от там и на касата бях приятно изненадана като ми ги сметнаха на -50%

# 561
Аз сега поръчах две чанти и една рокля от ремикс,да видим как ще е като ги докарат. Дано са толкова яки колкото си мисля

# 562
  • София
Аз сега поръчах две чанти и една рокля от ремикс,да видим как ще е като ги докарат. Дано са толкова яки колкото си мисля
Какво си поръчала, сподели Wink От сутринта го разглеждам този Ремикс днес, ама все ми досвидява  ooooh! Flutter

# 563
# 564
# 565
Чакай да ги получа,да видим как са на живо. Ама хич не ми се даваха толкова пари ама  айде , че даже ги сънувам

# 566
  • София
Набутах се днес почти без да искам в новото зареждане на Мъпет Мага на Стамболийски.
Много хубави неща имаше, определено по-хубави от Манията.
Ама 29 кинта килото.
Накрая отнесох една подобна синя риза
https://dtpmhvbsmffsz.cloudfront.net/posts/2013/11/30/529a3d9194 … 5683c63095f94.jpg
И една зелена блузка.

Имаше и чанти, хубави и много, ама не посмях.

# 567
  • София
Чакай да ги получа,да видим как са на живо. Ама хич не ми се даваха толкова пари ама  айде , че даже ги сънувам
Стискам палци! Но мисля, че ще са супер и двете  Heart Eyes

# 568
Аз днес пак се разходих до Фраша в Тракия и да вярно вече не са на 50% всичко,само дрехите са на -80%,харесах си рокля,официална,дълга,прасковен цвят,много нежен плат,абе страхотна,за голям бюст,ама за тънка талия  Mr. Green Водих приятелка,уж за Легото,Танчето пък тръгна за една играчка,и хоп изненада,много ме хвана яд,купихме играчката де,на нормална цена,ама пусто що не ги попитах до кога е промоцията,да се бях награбила в понеделник!Както и да е,оплаках се,Сонатке има доста порцелани,ама вече са с нормални цени! Hug

# 569
  • bad@ss
"С нормални цени" при тях си е = на скъпи  Tired

Аз рокля не мога да си намеря, освен ако не е от онези, дето аз им викам жулиетини, демек имперските. Има един испански сериал, някакви съседи. И там една дребна бабка каза така: "Имам идеалните мерки - 60 на 60 на 60". Та и аз така  Joy Joy

Страхотни попадения Сонатка-от къде са? Laughing Laughing Laughing

От Фреите на четвъртъка и на киното  Peace

Общи условия

Активация на акаунт