Отговори
# 570
И на моята бележка от ЛЛ пише, че детето няма алергии. Даже няма и номер. Само подпис и печат на лекаря.
Елфита браво на вас. Вярно ще свърши рахата  Simple Smile Изписаха ми Бромокриптин. Купих го, но реших да не го взимам поне за сега. Ще пробвам постепенно да намаля количеството, което изцеждам - нали предлагането е спрямо търсенето  Simple Smile пък за видим.
MONIK@ честит ви нов дом. Дано сте много щастливи в него.
Ние от вчера сме с висока температура. Явно сме закачили някой вирус от някъде, защото първо каката два дни беше с температура и след три дни и малчо. Дано тази нощ успеем да поспим, че снощи ставах през 30 мин. да го проверявам.
Хубав ден от мен и дано не вали.

# 571
  • Телиш/Плевен
чувам че за момченца не е много хубаво да са много време с памперс,не знам защо трябва да питам педи  Laughing
Реално за всички деца не е хубаво да са много време с памперс, защото освен удобство за майките, друга добра причина няма. Peace Запарват, подсичат и какво ли още не. Sad

beb4eto, бързо оздравяване! Hug

За подаръците - дано все пак някой сподели идеи, че мен пък ме питат за 1-ви юни и аз нищо не мога да измисля, камо ли за рождения ден. Имам чувството, че всичко си има Елица и нищо не й трябва. Отделно, че на 6-ти юни сме на кръщене, та и за там трябва да измъдря подарък... Thinking

Не знам при вас какво е времето, ама тук втори ден е мрачно, ветровито и дъждовно. Съответно не излизаме, а хиенка си проспива живота Laughing (много обича да спи в такова време). Аз пък по цял ден съм в кухнята. Blush Знам, че ще ме сметнете за луда, ама обожавам да готвя. От вчера съм се развихрила и въпреки че много се изморявам, съм щастлива. Heart Eyes Откакто Елица яде от нашата храна, ми е още по-хубаво да готвя (гледам да готвя отделно за нея все пак, че аз карам на салати с домати и сирене, а ММ яде пици, месища и други такива).

# 572
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Да се отчета от вчерашната ДК 74 см от миналия месец не е пораснал качил е 700 грама 9.920 кг,въпреки че имаше разтройство една седмица пак е качил,а си мислех че няма Simple Smile
Казах на педи че обича да си хапва постоянно и тя ме успокой че щом не е дебел значи да му давам да хапва,но да внимавам.Мислех си че много яде защото между храненията хапва плодове или каквото ям аз хляб и други.Особено вечер веднага след като се навечеря 190 грама манджа и десерт пак яде много плодове и ако не спра той не спира  Laughing ,но вече съм спокойна.Бях забелязала че кашля,педи го прегледа и нищо,и ме попита аз кашлям ли често и аз и казах че не знам,а тя ми казва той те имитира  Joy
Вчера взех едни гащички не знам каква марка евтини 3.20лв за 10 броя в магазина жената ми каза че много ги купували и аз ги взех сложих му вчера сутринта да пробвам,като се събуди беше опикан до вратлето  Laughing до сега съм ползвала гащичките само на Памперс и реших да пробвам други,но май пак ще си взема на Памперс.
Това е от нас Simple Smile

# 573
  • Телиш/Плевен
Бях забелязала че кашля,педи го прегледа и нищо,и ме попита аз кашлям ли често и аз и казах че не знам,а тя ми казва той те имитира  Joy
Напълно възможно е, едно от първите неща, които Елица се научи да повтаря, беше точно това. Laughing Можеш да го провокираш, като се направиш, че кашляш и ще видиш дали повтаря. Елица винаги повтаря, дори човек само да си преправя гласа. А като се задавя е най-забавно, защото тя не спира да кашлюка и на мен ми става смешно и съвсем не мога да се оправя. Joy

# 574
Благодаря мамита на всички!От вчера сме вкъщи първата вечер мина супер всички бяха спокойни,каката го гледаше много странно опита се да го дръпне За крачето..Но ще свикне

# 575
  • Пловдив
Бях забелязала че кашля,педи го прегледа и нищо,и ме попита аз кашлям ли често и аз и казах че не знам,а тя ми казва той те имитира  Joy
Напълно възможно е, едно от първите неща, които Елица се научи да повтаря, беше точно това. Laughing Можеш да го провокираш, като се направиш, че кашляш и ще видиш дали повтаря. Елица винаги повтаря, дори човек само да си преправя гласа. А като се задавя е най-забавно, защото тя не спира да кашлюка и на мен ми става смешно и съвсем не мога да се оправя. Joy
Тези деца започват да стават все по забавни  Laughing На мен даже ми е супер забавно да се занимавам и да си играя с него.Като малко дете съм  Laughing

# 576
  • Варна
Благодаря мамита на всички!От вчера сме вкъщи първата вечер мина супер всички бяха спокойни,каката го гледаше много странно опита се да го дръпне За крачето..Но ще свикне

Честито ти бебче! Да сте здрави всички! Много сили, позитивна енергия и усмивки! Simple Smile
Относно каката - аз зор видях да науча баткото на почти 3г , че това не е кукла, трябва да много внимателен и много мил, пък на теб направо не ти завиждам.  Mr. Green Поне каката няма да може да влиза сама в кошарата на бебето, както правеше нашия батко. Обаче пък умират един за друг! Тя го гледа с едно обожание, само като го зърне и ухилена. И научи името му, ходи в стаята му и го повтаря - търси го, когато е на градина.  Simple Smile

Моника честит ви дом! Нека винаги бъде вашето уютно местенце, където да се наслаждавате само на любов, хармония и МНОГО деца.  Mr. Green Ами така де, толкова ти е послушно момчето, че сте длъжни да имате и други деца.

Моята беба нещо ме затруднява по разходки и не знам какво ще е правя. И на пук на приетото спи по-добре у дома напоследък, отколкото навън. Навън и дай на яде камъни, почва, цветя, листа, каквото има по земята, пък то с тия ремонти е морската какво ли няма..  ooooh!

За РД не съм го мислила, но май трябва вече. Пък за кръщене започна да ми се иска, но пък не съм сигурна кой би бил кръстник.. С нашите кумове от сватбата ни раздели разстояние, пък и някак стана далеч от очите, далеч от сърцето. Първо се чувахме редовно, после по-рядко, сега само по поводи, като някой път дори не е чуване, а съобщения. Тъжно, ама такъв е живота. А не искам кръстник кой да е.

Марбела как е кончето?

# 577
  • Телиш/Плевен
Тези деца започват да стават все по забавни  Laughing На мен даже ми е супер забавно да се занимавам и да си играя с него.Като малко дете съм  Laughing
хахаха същата история съм и аз. Blush Laughing ММ като се прибере вечер от работа и ме пита какво сме правили с малката и аз все му отговарям: "Ми, играхме си". Joy И то си е така, де. Много ми е интересно и забавно с нея. Heart Eyes

# 578
  • Пловдив
Мира същите сме.Откакто спи в леглото си спи по час и половина два сутрин и след обяд,а преди като не се прибирах в количката все по 30 минути и се изнервяше и цял ден по 30 до никъде.Сега вече режим съм направила става в 6:30 ч играе в 8ч закуска излизаме до 9-9:30ч ,прибираме се спи до към 11:30ч хапва обяда излизаме,ако не е много жега иначе вътре си играем и както казва Лалето по цял ден игра и забава  Laughing  в 15:30 хапва и пак сън около 2 часа.Излизаме и в 19ч вечеря след това баня и пак игра докато стане време за млякото или ако е изморен си ляга.Искам да ви кажа че много му е добре така няма нерви и напрежение.По цяла нощ спи и аз имам време за себе си през деня или докато спи му готвя.

# 579
Да ви почерпя за мое здраве.Върнсхме се днес от гръцко,топнахме гъзици,открихме сезона  Laughing супер беше.Малкия си поигра под чадъра,на вълната се разрева.Кротко детенце заслужи си подаръците от джъмбо.Пак не иска да спу след обяда,вашите пи колко пъти спят за деня?

# 580
  • Варна
Привет!
Кончето дойде вчера. Ади му се зарадва, но още не може да схване как да се люлее. Засега ние я люлеем, за нея ще трябва време. Днес успя да падне от него. Добре, че е съвсем нисичко.

Нашата никога не е спяла особено добре навън, но вече и изобщо не иска да спи в количката. А ако й се спи направо ни стъжнява животеца. Заспива в колата примерно и като я преместим в количката се събужда и после каквото и да направим не може да заспи. У дома спи сравнително добре. Има си моменти. Според мен е нормално да не спят вече добре навън, защото са големи и разбират. Шумовете им пречат като на всеки нормален човек, а и всичко е толкова интересно.
Засега спи 2 пъти дневно с обща продължителност между 2 и 4 часа.

Звезда, РД ли имаш? Ако е така, пожелавам ти много здраве и хубави емоции.

# 581
  • Бургас
Даааа момичета забавата тепърва предстои  Mr. Green ако пък имате и един 10 годишен пубер съвсем става весело  Whistling На моменти сама си говоря .... ама да са здрави, пък търпението от нас.
От няколко дни съм без кръст, вече Дея не иска в паяка и само го бута. Иска да ходи, плете още краците ама ще ги оправи  Laughing желание има , както и да ходи в стаята на баткото и да му подрежда  Crazy
Ей сега заспа, ама скочи в 7,30 и си отспива. Кога ще се събуди, та следобед пък и да спи, хич не знам. То режим никакъв не мога да и правя, като сме на разходка трудно заспива в количката и определено не и е удобно, защото бързо се събужда.
Играчки не и купувам, че с големия беше чудо...като се пренасяхме в новото жилище изхвърлихме 1 тон играчки и сега съм се зарекла никакви излишни боклуци.

# 582
  • Пловдив
Марбела,честито конче.
Звезда,спи два пъти на ден.Преди обяд и следобяд.
Бебчето,бързо оздравяване

Вкъщи спи много по-добре.Навън е тегава работа.Не й удобно в количката,будят я шумове.За тази възраст вече това е съвсем нормално и очаквано.На мен ми е перфектно вкъщи да си спи,Асан и той човек,и той трябва да спи  Laughing Не си се представям цял ден да кръстосвам улиците.Изморявам се.На годинки съм вече  Joy
Днес гадно време.Много духа.Поне в нашия квартал.Отдадох се на готвене преди обяд.Сготвих две неща+таратор.Поне да има и за утре.Сега палваме гуминетките към Еконт.Ако става за навън ще се и разходим,ако не домА.Следобеда пак навън да си вземем каката от градина
За РД нищо не съм мислила.Вероятно ще е както на голямата-на ресторант,с родата.

# 583
Хайде цоп най-после, приспах момата с млекцето "на мама" и отиде в леглото си полусънена. Дано мисията по преоткриването му даде резултат, че спи или в количката, или на дивана до нас, но откакто взе да се изправя не я усещаме. Имахме и първото падане  Whistling
Честито на всички за всичко, на Моника за жилище, на Марбелла за кончето - качвахме се на подобно с колела, но още не е стабилна и се килва настрани. Габс я почетох, дано всичко е ОК, честито и на на единадесетмесечните и от другия месец започват годишнините  Party
За съня, спи веднага след обяда от кухнята, затова взимам манджата към 12.00ч. Ако е станала към 8.00 ч сутрин (обикновено към 9.00 става) спи и преди обяда. След това някъде в късния следобед отново, или всичко 2 пъти. Къпеме я късно и заспива с кърмене - към между 22.30-23.30. Откакто е на кухня си чака вечер супата и яде и попара  Peace. Т.е. млекцето е рано сутрин, вечер за приспиване и когато през деня поиска. Не знам какво количество мляко е на денонощие. Вече се изправя сама. Бърбори си нещо. Проходилката е за има няма 5 минути, за да се свърши нещо. Бънджито го разкарахме.
За возенето в кола, в новото столче, когато заспи, й се килва главата и докато карам се клатушка и е нестабилна. Уж има полегнало положение, което не е много полегнало де. При вас как е положението?

# 584
Честито на всички за месечинки,празници и придобивки,няма да се обръщам поименно за да не пропусна някой.Нашето столче също има полегнало положение,но заспи ли е нестабилен.
Вече се качва самичък на дивана и леглото,знае да се завърти за да слезе от спалнята,започна да дава и целувки с два пръста,проходилката я използвам за да го нахраня иначе не я иска вече  самичък си се крепи по мебелите.Вчера от бързина да избяга от мен беше на спалнята и полетя надолу с главата,направи салто ,второ полусалто ,удари си носа и като шурна една кръв,в неделя на кръщенето ще е белязан.Влади става сутрин около 8.30-09.00ч. в 12ч. обядва и веднага заспива около 1-2ч,после към 17ч.пак си ляга за около 1-2ч зависи колко е спал на обяд,има случаи и по 3 ч. Ние вече от близо месец се прибираме когато дойде време за сън и хранене,защото навън се оказва мисията невъзможна.Кърмим се сутрин в 06ч. после в 09ч. и вечер след баня около 21ч.
Гърне смятам да изчакам след РД,към 1г.2-3м и тогава ще купя.
За подаръците и аз незнам какво да купуваме ,от мен и баща му смятам да е това
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=38890
Но пък да видим в неделя на кръщенето кой какво ще подари и тогава ще го мисля.
Аз по цял ден също лазя,крия се ,гоним се ,трябва да се забавляват децата няма начин,а той само дърдори и сочи на някъде че иска нещо,минута не застава на едно място.
Отплеснах се ,хубави почивни дни,за нас започват от утре Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 18:18 от yulianka

Общи условия

Активация на акаунт