Отговори
# 420
Малии,Габс,забравихте теб,сори.То не е забравено от теб,прясно преживяно е  Laughing Представям си се сега да съм в очакване  ooooh! Mr. Green стискам палци успешно и спокойно второ щастие.

# 421
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
Габс айде успех и да се похвалиш ще чакаме  Hug

# 422
Добро утро Simple Smile
Габс айде успех и да се похвалиш ще чакаме  Hug

още малко сега бях на тонове всичко е наред!

# 423
  • Варна
Привет!

Габс, стискам палци и аз! Да се похвалиш с хубаво, здраво и кротшчко момченце.

Аз се осмелих да започна млечните. Давах 2 дни масло, а днес и сирене. Обаче получи тежка рефлуксна криза. И сега не знам дали е от сиренето или от факта, че последните дни намалих Шуслеровите соли, че свърших, а бяхме пред заплата. Според гастрото рефлуксът ни е от някаква непоносимост към млякото, в което не съм съвсем убедена. Сега ще увелича пак солите и утре ще дам отново сирене, пък да видим.
Днес ходих до кухнята в нашия квартал и мисля от началото на юни да я запиша. Не мисля лятото да се завирам в кухнята да готвя 100 манджи. Ако не я одобри, тогава ще му мисля. Обаче имам доста неща за въвеждане още.

# 424
Благодаря мамита!Ще се похваля по цял ден извървявам 10 000-11 000 крачки,мия прозорци ям ананас,но нищо явно и малкото теленце ще играе по свирката на малкото раче (каката)

# 425
Привет, мама Габс, връщаш ни в преминали вече емоции, раждането да е леко и бебчето кротко. С две лапета няма да ти е лесно, мобилизирай всичко живо около теб. Аз с едно малко се виждам в чудо, но е като за две палавницата, жива и здрава да ни е.
Днес опита боб. Да видим. Лека от нас.

# 426
Здравейте!   bouquet

Gabs,успех ти желая и леко раждане!Очакваме хубави нови

Блускай,как се прие боба и ти как го приготви?Аз съм купила една червена леща и се чудя кога да я пробва.

Клеева тинктура-Когато беше болен миналия път моят момък рискувах и направих 10мл физиологичен разтвор+4-5 капки клеева тинктура.Секна бистрите сополи,а на другия ден тръгнаха гъсти.Не мога да кажа,че помага.

За кръщенето-ние също не сме вярващи,макар,че баща му е кръстен като малък и в този ред на мисли ще пропуснем и ще го оставим сам да избере какъв да бъде.Рожденият ден мисля да бъде в позната обстановка-вкъщи или при моите родители.

За козметичките-мноооого некадърни се навъдиха,изкарват един курс за 1-2 седмици и вече са "козметички".Аз учих козметика 4 години,направих и няколко месеца стаж,не практикувам вече и въобще не се чувствам компетентна в тази област,а те изкарват бърз курс и скубят хората.Преди да родя ходих да ми махат космите на краката.Жената беше много добра и дори не пожела да се приближи към триъгълника ми,за да не предизвика контракции.

Възможностите на моя малчо-пълзи навсякъде,изправя се където може,дава боц и вдига ръчичка за "дай 5".Има 6 зъбчета,"танцува" на някои определени реклами по ТВ,вече разбира като му кажа "ела при мама".Онзи ден успя да си разбие устата 2 пъти.Реве милото,устата му в кръв,а хем бях до него и пак!Въобще не е готов за прохождане според мен-прехвърля се от една масичка към дивана и много му се кривят и огъват крачката.

Марбела,дано да си права и да не е от млечните!

Звезда,бебе2-дано неспокойните нощи да са малко и скоро да се покаже по някое зъбе,да не се мъчите!

# 427
  • Телиш/Плевен
Марбелла, дано да не е от млечните! Praynig

Кръщене и ние няма да правим, а рожденият ден ще е в съвсем тесен семеен кръг. Но си има време, още не сме обсъждали как и какво. Peace

Елица от няколко дни сяда съвсем сама. Все издебвам момента да видя как точно го прави (защото не ми се вярва от легнало положение да се надига Thinking ), но и няма значение, де. Важното е, че самичка го е усвоила това и много ме радва. Все още не се изправя обаче. Кога ли ще ме изненада и с това. Laughing Ех, колко бързо растат милите. Heart Eyes

При нас дойде жегата. ooooh! Явно пролет няма да има, направо на лято отиваме. Чакам да стане поне 4:30 (защото на мен ми става лошо от това силно слънце Sad) и ще излезем на разходка. Heart Eyes

# 428
Привет,мами.При нас отдавна си е лято,аз от седмица не съм мърдала,нещо си върша в нас.Те излизат с баща си.Мойто днес е по къс ръкав.Снощи първата спокойна нощ от дни.Дадох новото лекарство calcarea phosphorica ,дано товс е нашия лек.За клеевата,аз направих така в половината патронче т.е 2,5мл ФР сложих една капка клеева.Спря теча,задното хъркане също.Слава богу мина му.Аз и покрай кухнята въведох някои храни т.е дадох по-малко,което не е въвеждане точно,но пък нямаше проблем.Днес му дадох и киви с КМ,хареса се,ние не го ядем,но за него купих 1 бр  Grinning Приятен ви следобед.

# 429
Здравейте  wavey
Гледам да съм по цял ден навън и бях попропуснала какво се случва... ММ тия дни е много добричък. Одеве се прибрахме за да нахраним Бебко вкъщи и уж после пак да излезем, но той предложи да са по мъжки и аз да си подремна. Не успях, но си лежах и си гледах сериалчето  и пей сърце. Отишли, при баба и дядо те го изморили едно хубаво, после напазарували. ММ сега готви а аз само изкъпах Малчо и му дадох  Misc Baby Bottle и то детето си заспа докато си яде  Two Hearts Само се озорих докато го облеча след банята и по принцип като сменям памперс, много се върти  newsm32 сложа ли го на повивалника почва да реве и за това се чекнем на спалнята (бай дъ уей май ще спим на напиканко че не мога сега да сменям чаршафи)
От Понеделник е на кухня дракона дано яде, че мойте не ги харесва тука няколко дена го мъчих едвам едвам, а купеното пюренце оле мале как си го кльопа  feeding

Честит Ден на Труда

Gabs явно се е появила когато ме нямаше месеци във форума, та не знам какво е историята, но успех и от мен всичко да мине по вода  Peace

# 430
Добра вечер, за боба, сварих за нас, със зеленчуци накрая сложих, без запръжка и преди да посоля отделих малко. Обелих зърната, защото в люспите е големия проблем  Blush, и така с чорбицата, спокойна е малката. В ДК дават и леща  Peace

# 431
  • Телиш/Плевен
При нас пак иде дъжд. Явно ще се редува жегата с дъжда.  Thinking Вчера си направихме страхотна разходка с Елица, излязохме в 5 и се прибрахме...в 9. Laughing Тя за пръв път поспа (макар и за 15-20 минути) навън. Утре ММ заминава в командировка, което значи, че ме чака цяла седмица, посветена само на хиенка. Heart Eyes При него пък се очертава лека командировка, та гледаме и двамата да мислим за положителното от цялата работа.

Да пожелая хубав и усмихнат ден на всички! Hug Hug Hug

# 432
Здравейте  wavey
Гледам да съм по цял ден навън и бях попропуснала какво се случва... ММ тия дни е много добричък. Одеве се прибрахме за да нахраним Бебко вкъщи и уж после пак да излезем, но той предложи да са по мъжки и аз да си подремна. Не успях, но си лежах и си гледах сериалчето  и пей сърце. Отишли, при баба и дядо те го изморили едно хубаво, после напазарували. ММ сега готви а аз само изкъпах Малчо и му дадох  Misc Baby Bottle и то детето си заспа докато си яде  Two Hearts Само се озорих докато го облеча след банята и по принцип като сменям памперс, много се върти  newsm32 сложа ли го на повивалника почва да реве и за това се чекнем на спалнята (бай дъ уей май ще спим на напиканко че не мога сега да сменям чаршафи)
От Понеделник е на кухня дракона дано яде, че мойте не ги харесва тука няколко дена го мъчих едвам едвам, а купеното пюренце оле мале как си го кльопа  feeding

Честит Ден на Труда

Gabs явно се е появила когато ме нямаше месеци във форума, та не знам какво е историята, но успех и от мен всичко да мине по вода  Peace

Мерси!Историята е имам мома на 10 мес днес ги прави,сега чакам второ с термин 15 май Simple Smile))

# 433
Мерси!Историята е имам мома на 10 мес днес ги прави,сега чакам второ с термин 15 май Simple Smile))

Ау бързо бързо. Имам приятелка на която децата са с 11 месеца разлика и са супер партийки. Аз много се чудя искам още едно детенце със сигурност и ме е страх че като почна работа и се установя няма да ми се иска веднага ами ще мине малко време и така пък ще им стане много разликата. Ние със сестра ми имаме година и 4м. разлика и много сме си близки. Но пък ме е страх че ще издивея яко  #Crazy Понеже да си ви призная още ми се излиза и си излизам ама ако са 2 трудна работа, та май ще почакам малко.

Бебинко днес за 1ви път се изправи сам в кошарата  1crib също така е много близо до лазенето, застава в позата и се клати, май ще тръгне скоро  newsm30 Снощи спахме цяла нощ всички за сефте от седмица поне дано и сега е така че съм при майка ми и мм го няма да дундурка  Joy много ми се иска да си почина малко да си поспя без да ми мрънкат и без да ми хъркат  hahaha

Я ми кажете какви проходилки взехте. За у нас няма да може че тясно ама тук при майка ми има много място и тя иска да му купи.

# 434
  • Телиш/Плевен
Я ми кажете какви проходилки взехте. За у нас няма да може че тясно ама тук при майка ми има много място и тя иска да му купи.
Ние имаме тази и съм доволна. Елица отскоро я ползва по предназначение, преди това беше по-често като люлка. Задните колела не се въртят, но нямаме никакви проблеми с това (понеже някои мами казаха, че на техните всички колела се въртят и било по-хубаво така). Peace

Общи условия

Активация на акаунт