Отговори
# 660
Юлианка, най-много на следващия ден давам сготвеното, прясно сготвената храна я предпочитам пред замразената и за себе си. Замразяване само на плодове и зеленчуци за "черни дни". Все пак сме и на ДК.  Пък са големи вече, могат и от манджите ни да ядат.
Лаленце, браво за аватарите  Peace.
Ние бяхме с висока температура вчера и нощеска, комай е резец.
Ще тръгва ли някой на работа?
И, какви занимателни играчки имате, смятам да купувам рингове, имаме формички за слагане в една джаджа и много ги харесва.
Приятен следобяд на вси.

# 661
  • Телиш/Плевен
Лаленце, браво за аватарите  Peace.
Хм, кои аватари и какво за тях? newsm78 Blush

Честита месечинка, Юлианка! Hug Аз не замразявам храна, защото не ми харесва вкусът, който остава след това. Ако на Елица й остане, предлагам на следващото хранене и ако не иска - изяждам го аз. Laughing

елпет Hug

# 662
  • София
Не замразявам сготвена храна аз. Чак пък толкоз. Предпочитам купено пюре да дам, отколкото замразявана манджа. Иначе яде 2-3 пъти едно й също  Embarassed зависи какво е.
Занимателни играчки имаме всякакви, разхвърля ги из цялата къща, това му е играта. Най-любимо в момента му е търкалцето, така наричам онези бастунчета с тракащо колелце накрая. Бута и се кефи. Вчера загледа една пазарска количка играчка на площадката и взе да я бута с една ръка. Отказа се, понеже не трака  Joy
Издирвам заведение за рожден ден. Много ми е трудно, нищо не харесвам. Да взема да опъна гирляндите в парка накрая.

# 663
Днес бяхме на консултация,Влади вече е здравичък,тежи 10кг и е 77см.
 Спирам със  замразяването ,не че толкова много съм го правила Embarassed  няколко пъти само за да не изхърла.В нас никакви играчки не се признават,виж ако е някой кабел,зарядно,картон за гризане,играчките не представляват интерес за повече от 10мин,единствено по някоя топка повече.
Рождения му ден все още ми е мъгла,като че ли ми се иска да е само със семейството,ама нищо не съм измислила.

# 664
Лале, абе профилните снимки  Laughing

# 665
  • Телиш/Плевен
Лале, абе профилните снимки  Laughing
Ааа, това ли било. Blush Благодаря ти! Hug

# 666
  • София
Privet macki! bowuu
virtualna pocherpka ot nas dnes kaloian stava na 1 godina!  Heart Eyes
Da sa ni jivi I zdravI decata da rastat umni I dobri!  Hug
ot nas pozdravi I celuvki I sorry za latinicata prez telefona vi pisha  Blush

# 667
  • Телиш/Плевен
елпет,
честит първи рожден ден на твоето пораснало момче! bdbaloni
Да ти е жив и здрав, да расте щастлив и да ви радва цял живот!  ura Hug

# 668
  • Варна
Елпет, чстит първи рождин ден на Калоян. Да ви е жив и здрав и да има едно щастливо и безгрижно детство!  nbirthday

Ние напосмедък нямаме много късмет. Ади доста се криви и продължава да отказва да яде пюрета. Не иска кухнята. От нашата храна хапва по малко, но не е за наяждане, а просто от любопитство. Доста добре се справя с дъвкането на цели парчета. Но не иска да седи с нас на масата, а само идва да отмъкне нещо и после като някое животинче си го завлича под масата да си го ръба на спокойствие  Grinning
Колата ни пак се развали и там ще отиде непредвидена част от малкия ни бюджет за РД.
Купих някасъв немски сапун за петна, но още не съм го пробвала.

# 669
Честит Първи Рожден Ден на Калоян и Честит Празник на теб Елпет,много щуро,и безгрижно детство изпълнено с приключения и забава

# 670
ЧРД на празнуващитеее  Party живи и здрави.
Ние стегнахме багажа и утре ни чакат около 550 км път.Дано мине гладко.Утре чукаме 11м,бяхме на ДК,качил е 700гр,иииии 11,850+78 см
Тежи дупарата,мерак да ходи,което ме радва,ни съм в пизиция щраус  Joy как се изплъзва времето,ще пидгитвям двете събития и аз.

# 671
  • Варна
Честит рожден ден на Калоян! Да расте здрав и безгрижен!   bouquet

Ние открихме сезона! Уникално щастливи и двамата. Хайде баткото си го знам. А тя - тя направо връхлетя като хала. Обикаля навсякъде, цопа безстрашна в морета, та напира да влиза навътре и навътре, а като я дръпнем да излиза - рееееев!  Mr. Green Игра час-два нон-стоп във водата - ту в басейна, ту в морето и после поспа на хавлията.  Heart Eyes Пък колко пясък и миди изяде, не знам.  Blush

Скрит текст:

# 672
Елпет, честито! Да ти е жив и здрав рожденика - малкото християнче Калоян! newsm59
Юлиянка, не виждам нищо лошо в това да замразяваш. Не го правя, поради липса на място, защото нямам фризер, а само камерата на хладилника. До сега готвех всеки ден, а сега - от вчера, започнах с метода на вакумирането. Храната може да стои така в хладилника и да се дава до 1 седмица. Идеята ми е да готвя два дни и два дни да си ползвам вечерите за нещо друго, че готвене, чистене, пране ooooh! Да имам време две-три страници книга да почета, ей така за удоволствие.
Мира - много са сладки Heart Eyes
Да дам отчет за попарата - не я поиска. Опитах пак да дам - голямо възмущение. Иска си зърнените с плод и това е. След известно време може пак да се пробвам.
За черешите - с пресата за чесън не ми се получи. Почистих от дръжки и костилки, пасирах, прецедих, че на мен не ми харесаха люспите вътре. Много ги хареса тези череши. Яко чистене ще пада Mr. Green

# 673
Едно закъсняло ЧРД и от нас на Калоян и много целувки на неговата мама ( въпреки многото неизвинени дето акумулира тука Wink )   bouquet
Тони, в събота бях в докторската че имаше турнир по петанк, и там има едни много хубавички беседки и едни хора празнуваха детски РД. Много ми хареса. Беседките са оградени от цветя, бяха си накачили балони, има хубави и чисти тревни площи и бебешка площадка с пързалки, люлки и пясъчник. Баш си се замисли, да ти кажа Simple Smile)))
Амето пак е във фаза Tired Tired Не мога да разбере защо така реве това дете дойде ли момента за спане. Уж дебна да не се преуморява и превъзбужда, пък по 20 минути рев. Сега се е научила на ръце ooooh!. С моите хернии на кръста и на корема, само за нейните 10 кила съм...
Мира, да ни разчистиш едно кьоше у вас, да идваме на летуване. Вие си тОпите гъзеца в морето, а ние само прашоляците обикаляме . Прекрасни са малките морки вълци, пък пясъка е много богат на минерали, а мидите- безценна храна за мозъка. Не си го турай  Joy
Една идея за РД на малките софиянчета които ще празнуват. Вчера бяхме на парти на приятелче на сина ми и го бяха организирали на Витоша, на Дендрариума. Хич не беше лошо. Чист въздух, поляни, сенки, простраснство за всеки. Хората на скара и бира бяха заложили и пикник одеала.
Единствената забележка е че в неделен ден е доста пренаселено

# 674
Добро утро и от мен  Shocked

Виктор тази сутрин реши, че трябва всички да станем в 7 !! Та станахме... обикновено ставаме към 8:30, но уви... нещо неспокойно спа.

Честит рожден ден на Калоян!Да е жив и здрав, много щастлив и да радва мама и тати   bouquet   bdbaloni baloni hbday

И нашият РД е в четвъртък. Много се вълнувам. Под вълнение разбирайте, че ми се реве. Само като се сетя и ми се насълзяват очите. Колко бързо мина тази една година !! 'те ме на..пак ревнах !

Иначе при нас нищо много ново. Миналата седмица ММ си остана вкъщи и търчахме по цели дни по задачи. Чак се радвам, че пак тръгна на работа  Laughing  Но пък в събота си направихме романтична вечер в един уникален ресторант, която завърши на парти до 5ч. сутринта  Mr. Green  Виктор започна да иска да го държа да ходи - о радост за моя кръст! В градинката до нас се запознах с мафия майки, ама нещо не мога да се отпусна. Пък и те всички се познават отдавна и все с породени деца, по-големи от моето.

Ами това е засега на мен. Хубав ден на всички, дано оцелеем в жегите !

Общи условия

Активация на акаунт