Отговори
# 690
Добро утро,мамиии и аз много се вълнувам за РД-то.Тук не мога да намеря кърпата с червен конец.Намерих хубава бг с бродерия "честито кръщене" и с тенденцията да я използваме.Днес му дойде част от единия тоалет,т.е доникъде не сме  Laughing ...а и 50 балона имаме  Joy Днес стана в 7,оак същата схема за храна,но виждам,че за сутрин му е в повече,тъй,че ще стартираме само със закуската.

# 691
И ние сме кърмене, закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря плюс кърмене. Вечеря дадох вчера за пръв път, но после малко мляко хапна. Тази нощ се буди два пъти да яде, за разлика от друг път, когато става един път. Чудя с дали е от вечерята. Ще пробвам още няколко дни и ще видя.
Марбела, честита печалба.
Моника, ако утре не надникна тук да пиша - да ти е жив и здрав малкия сладур!
За спането - спим на климатик, но пускаме този в хола и държим вратата отворена към спалнята. До сега спеше с http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0308091001.html, само че за момичета и отгоре летен чувал, но от два дни в жегите - само по пижамката

# 692
  • Телиш/Плевен
Утре ми е рожденик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Знам, че и вчера го повторих, но се вълнувам много  Laughing Ще го водим в един детски център, май подходящ и за бебоци, за да се почувства уж специален, иначе ще празнуваме в неделя подобаващо.
Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Елица с кърменето приключи тотално. Sad Вече няколко дни не съм се и пробвала да й давам, а тя изобщо не търси. Това беше. Sad Но пък си хапва всичко и нямаме проблеми. Даже вчера й дадох супа без да я пасирам, само натроших малко сухар и стана като попара. Картофите, чушките и морковите бяха на парченца - не ги плюеше този път, а си ги изяде. Heart Eyes Храненията са 4-5, зависи как ще тръгне деня. Междинно давам банани, много ги обича. Heart Eyes

Спи по боди с къс ръкав и идея си няма що е то завивка. Тревожех се да не й става студено нощем, но от няколко нощи и ние с ММ като се събудим сутрин и сме отвити, а не ни е студено, та явно и тя така.

Рождения ден аз сама ще трябва да го организирам, че ММ точно в седмицата преди него заминава в командировка. Онзи ден свекърите нещо подметнаха за заведение, на нас като че ли не ни се ще (още ми е пред очите изпълнението на онова кръщене, само измъчихме детето да го мъкнем по кръчми Close). Ще видим какво ще правим, но ще е нещо скромно и семпло. То така или иначе ще е повече за нас празник - детето ни торта може да си избере, ни подаръци. Че няма и да усети толкова от празника. Но догодина... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Идилията вкъщи продължава с една страхотна новина - ще си имаме още една юлска мама. Mr. Green Бързам да уточня, че става дума за котката ни. Heart Eyes Много се вълнуваме!!! Това ще й е първо котило (и последно, защото още като я взехме, си казахме, че ще я кастрираме след като роди веднъж). Нямаме търпение, но по груби сметки, има още около месец до щастливото събитие. Heart Eyes

Днес времето е обещаващо и може би ще имаме възможност да излезем с хиенка. Heart Eyes Два дни бяха страшни жеги, на третия ден пък валя и едва сега може да имаме късмет с разходката. Хубав ден на всички! Hug

# 693
  • Варна
Привет!
Ве знам каква беше тази температура вчера, но слава боту мина и не се повтори (засега поне). Предполагам, че може и от зъби да е. Втора нощ спи много зле, буди се с писъци, плаче. Сутринта обаче спа до по-късно и оъркахме ртотално режима. Обаче добре ни се получава деня и така.
За втори ден си яде обяда от кухнята (пу-пу). Е, не минава без мрънкане, песни и гонене из кухнята, но е в пъти по-добре от онова чудо досега. Дано и занапред да е така!
Днес много се усмихва на децата навън. Преди малко бяхме на площадката. Идва едно дете на три години (беше само там, без възрастен  Rolling Eyes , тя му се усмихва, протяга ръка да го пипне, а то само й бута колата. Аз му викам не пипай, че не може да пази равновесие, онова й пипа биберона с пмръсните си ръце. Ужас!! След малко нашата видя една безнадзорна топка навън и отиде й я взе в ръце, онова същото дете идва и й я дърпа от ръцете, не й дава да си играе с нея, сякаш нещо ще й направи.лАз викам "Значи тъй, ти досега й пипаше колата, а не й даваш твоята топка" и пак отиде да пипа колата на Ади. Много се ядосах! Нямам опит в общуването с деца, но почвам да се дразня вече. Онзи ден едни деца пак я гонеха на пясъчника, да не им се пречкала, че строяли печка. А тя е бебе все още, все пак!

# 694
  • Варна
А тя е бебе все още, все пак!

А те деца!  Wink Не очаквай да се сещат, че ръцете им мръсни, за да пипат бебето или нещата му. Да пазят бебетата. А за споделянето на играчки е толкова индивидуално и определено всички минават през периоди на несподеляне.  Wink Не си ги слагай такива неща.  Hug

# 695
Моник Честит Рожден ден на твоето малко съкровище  newsm38 newsm59 ,нека много да ви радва и да се гордеете с него.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  Аз да се похваля,вчера Влади проходи  newsm44, както си играеше на детската площадка,обикаляше около тези люлки дето са като везни и искаше да отидем на една въртележка , в един момент  се отпусна и направи няколко крачки,след това още два пъти се пусна от мен до кумата.Няма да го карам сега насила когато иска нека си проходи,да не вземе да падне,да се уплаши и да се откаже.Но ми стана едно такова мило и носталгично,как порасна толкова бързо моето момченце.
Иначе с храненията ние още сме само на заместени 2,смятам докато има кърма да давам ,така и така ми казаха че се отбива на пролет или есен.Иначе ми остана да въведа риба,агнешко,свинско.Сирене все още не иска да погледне,много обича кисело мляко и му давам по една чаена лъжичка от време на време или сутрин по малко от моите овесени ядки. Явно е готов и за обща храна,две вечери напада таратора и мусаката ми,боцваме по някое картофче да не е без хич.Отплеснах се много.Весел празник на всички празнуващи и P.S. Честити придобивки,печалби и празници и всички останали от предишните дни.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 12:24 от yulianka

# 696
 newsm59  newsm59 newsm38 Gift
Честит първи рожден ден на порасналия Виктор! Нека бъде здрав и пожелавам мама и тати да му създадат едно прекрасно детство, изпълнено с игри и много усмивки
Много много целувки от нас с Амето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много се ядосах! Нямам опит в общуването с деца, но почвам да се дразня вече. Онзи ден едни деца пак я гонеха на пясъчника, да не им се пречкала, че строяли печка. А тя е бебе все още, все пак!

Ти вземи да свикнеш че не е само твоето на площадката и никой няма да го обгрижва специално освен теб  Peace. 3 годишното пък в никакъв случай не те дразни преднамерено. А твоето като стане на три, ще ти разкаже играта  Laughing ( както и тази на околните ). Дишай Simple Smile. Детските площадки по принцип не са за хора със слаби нерви  Joy Joy. Там наистина е война и "нека по-силният да победи" е основното правило за оцеляване

# 697
  • Телиш/Плевен
Моника,
честит първи рожден ден на прекрасния Виктор!!! bdbaloni
Да е много здрав, усмихнат и щастлив и да има едно вълшебно детство! Hug
Весел празник!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 698
  • Варна
Моник, ЧРД на Виктор и тук! Да ти е жив и здрав!
Момичета, знам, че сте напълно прави за децата и детските площадки, но както казах за мен това са все още напълво нови неща. Ще свикна, разбира се.

За храненията - имаме сутрешно мляко, после закуска, обяд, следобедна засуска и мляко вечер преди лягане. Пробвах да давам супата от ДК за вечеря, но не я иска. Даваме парченца от нашата храна, но хапва само няколко хапки, така че не го брая за цяло хранене.
След температурата онзи ден, днес има една пъпка с връхче на ръчичката. Изтръпвам да не ми лепне дещо на въпросните детски площадки и да не можем да отпразнуваме рождения й ден, който подготвям вече повече от месец.

# 699

След температурата онзи ден, днес има една пъпка с връхче на ръчичката. Изтръпвам да не ми лепне дещо на въпросните детски площадки и да не можем да отпразнуваме рождения й ден, който подготвям вече повече от месец.
Може да е от мръсно, топло.... Както са казали хората : "Да не ти се случва това, дето майка ти ти го мисли"
 Joy Joy Joy

# 700
  • Варна
 Joy Joy Joy

Аз съм си паника. Онзи ден във фейса някой разправяше за вирус с такива пъпки, та затова съм се паникьосала. А сме много разсеяни с ММ. Снощи след разходката и пълзенето навън и ровичкането в пясъка се оказа, еч никой не се е сетил да й измие ръцете, а яде с тях  ooooh!  А като измизахме следобед двете забравих и апка да й взема, и с фактор да я намажа. Добре, че беше облачно. А доскоро бяхме супер стрикни. ММ стерилизираше шишетата допреди два месеца.  Joy

# 701
  • София
Честит рожден ден на Виктор! Нека бъде здраво и усмихнато дете! Моника, спомних си как залагахме миналата година за твоята дата. Simple Smile Аз не познах. Моя не знам какво ще го правим с тази химикалка. Може пък и поет, кой знае.  Laughing

julkata81, доколкото разбрах, а аз не съм се задълбочавала много, всяко ново начинание е хубаво да се започне, когато луната е нова, расте и се пълни, а не когато намалява. За да растат и успехите, нещо такова. Simple Smile

# 702
Joy Joy Joy

Аз съм си паника. Онзи ден във фейса някой разправяше за вирус с такива пъпки, та затова съм се паникьосала. А сме много разсеяни с ММ. Снощи след разходката и пълзенето навън и ровичкането в пясъка се оказа, еч никой не се е сетил да й измие ръцете, а яде с тях  ooooh!  А като измизахме следобед двете забравих и апка да й взема, и с фактор да я намажа. Добре, че беше облачно. А доскоро бяхме супер стрикни. ММ стерилизираше шишетата допреди два месеца.  Joy
Ще се ошлайфаш Mr. Green. Аз Амето с днешната дата никога нищо не съм й стерилизирала, не съм мазала с фактор, шапка не понася и аз не и слагам с вързалки иииииии непрекъснато е по пода в  антрето ближеща подметки обувки

Тони, викам един производител на химикалки да го направим твоя Борко... Виж тия дето е измислил BIG преди години, надали му е зле и на него и на поколението до 16-то коляно  Laughing

# 703
Момичета , много ви благодаря за прекрасните пожелания и съжалявам, че вчера на успях да пиша.
Почерпете се виртуално от нас

(Снимката е крадната от нета  Mr. Green)
Както май писах ние ще празнуваме официално в неделя, но вчера заведохме Виктор с още 2 връстничета в един детски център, подходящ за тях. Беше мнооого готино! Благодарности на бебе2 за идеята, защото беше нейна. Също и за компанията Simple Smile
Той накрая толкова се измори, че заспа в 19ч. ( по принцип си ляга в 21) и откара до 8:30 сутринта  Laughing

Другата новост е, че снощи като се прибрахме той направи първите си самостоятелни крачки и то на 2 пъти. Диванът и е тип "Г"  с лежанка. Той пристъпи от едната част на дивана до другата с лежанката без да се държи с няколко крачки.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 10:36 от Monik@

# 704
  • Телиш/Плевен
Моника, браво на Виктор! Heart Eyes Радвам се, че сте си изкарали хубаво. Hug
Впрочем и юлки'2015 си имат Виктор, роден вчера. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт