Истинско кисело мляко?

• 6 225
  • 21
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, какво мислите за киселите млека , които се предлагат в търговската мрежа? Има ли наистина качествени и истински или всички са еднакви и е все тая какво купуваме? Дали поне тези, които са био са по - добри?

# 1
  • София
Ние си купуваме от това. Хубаво е. Не може да седи много, вкисва след няколко дена.
https://www.bgbakalia.com/product_info.php?products_id=32

# 2
За вкисването се чудя - като правим домашно (рядко купуваме), изкарва доста време без да вкисва, дали наистина това, че вкисва е признак, че е натурално или зависи от нещо друго?

Lorri@, едва ли ще разберем някога какво точно слагат вътре  Mr. Green ако можеш намирай домашно прясно и си кваси. Не отнема време и усилия, но поне ще си сигурна какво има вътре  Peace

# 3
  • София
И аз не знам по какъв признак се разпознава. Но ми направи впечатление за това конкретно.

# 4
  • София
Ел Би и Хармоника са чудесни за мен.

# 5
  • в ябълковата градина
За мен Елби е най-хубавото в търговската мрежа.

# 6
Купуваме едно произведено в Троянския балкан, за съжаление рядко го намираме, но пък скоро с удоволствие разбрахме(при четене на надписите на опаковката на ново кисело мляко), че този производител прави кисело мляко на ишлеме за голям производител и вероятно ще го разпространят повече....

# 7
  • София
А тези млека - Фермер, които са ги напускали в едни стъклени буркани - как са? Съблазнявам се от  овче, биволско, козе... не точно от кравето.

# 8
А тези млека - Фермер, които са ги напускали в едни стъклени буркани - как са? Съблазнявам се от  овче, биволско, козе... не точно от кравето.
Това мляко "Фермер" за пръв път го опитах преди 3 години в Габрово. Толкова много ми напомни за млякото на баба ми, че се обадих до фирмата производител. Попитах ги къде го продават в София, а те ми отговориха, че нямали магазин тук. Казах им, че е голям пропуск да не покриваш най-големия и богат пазар в България. Преди няколко месеца вече забелязах, че го продават в едно магазниче близо до пазара "Димитър Петков". Може и на други места да го има. Ето и снимка на млякото -  (http://agrado-m.com/product/%D0%BA%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE … 0%BC%D0%B5%D1%80/)

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 21:03 от Кibella

# 9
  • София
Ами май на много места ги има, аз поне във фантастико ги гледам, както и в един магазин тип квартален.

# 10
Истинското си е да си го направиш в домашни условия, във всяко друго на пазара има нешестета  Wink

# 11
Истинското си е да си го направиш в домашни условия, във всяко друго на пазара има нешестета  Wink
Точно това търсехме и експериментирахме наред, за да намерим такова без излишни добавки и да е вкусно..и се радвам, че го открихме...Забравих да напиша предния коментар...На Жоси купувам....

# 12
  • София
това по какво го разбрахте?

# 13
При лаборант, член от семейството, се тестват задължително, излезлите на пазара млечни продукти..

# 14
Т.е. само Жоси е без нишесте? Извинявай, но не ми се вярва. Купувам Елби и на Био краве мляко на Зелената ферма. Герма също чат пат.
В нета  пише, че Жоси имат кисело мляко от март 2015, преди това какво си купувала?

Общи условия

Активация на акаунт