Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 323
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Здравейте момичета, бихте ли ме насочили къде се продава  (в София) декоративната козметика на Eveline? По-точно търся коректора им Eveline, Art Scenic. Вчера обикалях централните Лили, ДМ, но там не се продава. Благодаря!

# 616
  • София
Здравейте дами!
Да сте виждали в ЛИЛИ този брустър за мигли на Евелин? : 

Търся го от доста време, но не го намирам.

# 617
Здравейте дами!

http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=743

# 618
  • София
sosweetbaby, благодаря!   bouquet Нямам навика да търся в сайтов...  Grinning/color]

# 619
  • Стара Загора
Някой да има впечатления от базата за нокти на Essence the nails base coat (за топ лака разбрах, че е много хубав)?

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 21:03 от ❇Sisi_91❇

# 620
  • софия
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сенки, тип хамелеон, който си променят цвета, преди на Боржоа имаше едни прахообразни.

# 621
Четох, четох, изчетох цялата тема Simple Smile. Търся отзив за ружовете на S-he, някой ползва ли ги? Вчера пробвах от тестер, стори ми се, че стои доста нежно и естествено. Но идея нямам колко време издържат, бях без крем и без фдт. База не ползвам.

# 622
 korali, за ружовете им конкретно не знам, но повечето неща на тази марка, които съм купувала, винаги са били стари... Не знам дали просто в старозагорските DM-и не се пласират или какво, но на нищо свястно не  съм попадала....

Вчера си взех новата спирала на Max Factor (Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1) и определено мога да кажа, че е много добра и оправда очакванията ми! Wink

# 623
korali, за ружовете им конкретно не знам, но повечето неща на тази марка, които съм купувала, винаги са били стари... Не знам дали просто в старозагорските DM-и не се пласират или какво, но на нищо свястно не  съм попадала....

Хмм Thinking, вероятно са стари заради по-слабото търсене. Четох много хубав отзив на една блогърка, която от кутия ДМ Бюти Академи получи руж на S-he. ДМ по тази програма изпращаха само най-новите си неща. Но на стелажа кой го знае откога е.

# 624
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сенки, тип хамелеон, който си променят цвета, преди на Боржоа имаше едни прахообразни.

Ох и аз търся такива  Praynig

# 625
Утре в Лили има 20% намаление на слънцезащитни продукти.  Flutter

Аз хубаво се оплаках, че не знам каква слънцезащита да ползвам, но тези дни си намерих вкъщи един лек крем на Балеа с фактор 20:
https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … sichtspflege.html

Бях си го взела за зимата и ми харесваше, но рано-рано го замених с 6% на Микса. Кремовете за лице са ми слабост.  Blush Обаче ще си употребя този през лятото, сега му е времето.

# 626
  • Варна

В тази връзка да питам тяхната марка Velnea бива ли ги?

# 627
Здравейте дами!

Не съм сигурна, но мисля, че съм го виждала в Лили до Пирогов  Peace

# 628
Момичета, съвет за хубави трайни сенки бихте ли дали от ДМ  или Лили ?

# 629

супер
може ли някой да даде препоръки?   Peace

Общи условия

Активация на акаунт