Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 325
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, съвет за хубави трайни сенки бихте ли дали от ДМ  или Лили ?
Color Tattoo на Мейбълин. Кремообразни са и от моите очи не мърдат с часове, нито се събират. Не слагам основа за сенки.
Иначе с основа всички сенки са трайни. Дуото сенки на Есенс 3D ми стои все едно току що съм го сложила, но с основа.
Без не съм ги пробвала  Peace

# 631
  • Някаде там
На тези сенки на Есенс 3 d пише, че са годни 6 месеца след отваряне. Много малко нещо...

# 632
Утре в Лили има 20% намаление на слънцезащитни продукти.  Flutter

супер
може ли някой да даде препоръки?   Peace
Бочко, Нивеа.
Ако Piz Buin се предлагат в Лили, си заслужава човек да се възползва от намалението.

# 633
  • на последния етаж
Ако Piz Buin се предлагат в Лили, си заслужава човек да се възползва от намалението.
Някой знае ли? Предлагат ли се?

# 634
Някой знае ли? Предлагат ли се?

да

харесвам ги, но аз исках нещо по евтинко от намалението
марката на Лили как е?

# 635
Color Tattoo на Мейбълин. Кремообразни са и от моите очи не мърдат с часове, нито се събират. Не слагам основа за сенки.
Иначе с основа всички сенки са трайни. Дуото сенки на Есенс 3D ми стои все едно току що съм го сложила, но с основа.

Hug Мерси, а каква основа за сенки използвате ?

# 636

Hug Мерси, а каква основа за сенки използвате ?

Ето тази около 13 лева е. Удобна ми е, защото не си цапам пръстите да бъркам в бурканче, а направо си я нанасям върху окото.
Имам и Тази. И двете вършат добра работа, но тази на Гош ми е по - удобна.
Не ги продават в ДМ и Лили. От тази, които те предлагат, не съм пробвала нито една база.

# 637
Ползвали ли сте нещо ефикасно против заплетени краища и има ли Балеа такъв продукт?
Стигнах до извода, че имам нужда и от такова нещо  Laughing Косата ми след стилизиране изглежда добре, но след около час вече изглежда като да не съм я ресала с години ...

# 638
Ползвали ли сте нещо ефикасно против заплетени краища и има ли Балеа такъв продукт?
Стигнах до извода, че имам нужда и от такова нещо  Laughing Косата ми след стилизиране изглежда добре, но след около час вече изглежда като да не съм я ресала с години ...

Пробвай тези, не са на посочените в заглавието марки, но пък съм чувала доста добри коментари, дори вчера и аз си взех, в DM са на промоция на 5 лева към момента   bouquet

(това, което аз взех: http://www.otzivi.bg/bg/catalog/balsam-s-ekspresno-deystvie-za-t … complex-2677.html, има и мнения в линка)

# 639
Здравейте! Нахлувам с въпросче Simple Smile
Някой виждал ли е в някое Лили продуктите на Лавилин?

# 640
Now you see me, благодаря ти. прочетох коментарите за твоя продукт, но не ме устройва нещо, което се пръска на суха коса, защото моята е къдрава. Имам проблем със заплитане след изправяне - ако я напръскам, няма да има файда от изправянето. То не е една и две  Laughing

# 641
Стигнах до извода, че имам нужда и от такова нещо  Laughing Косата ми след стилизиране изглежда добре, но след около час вече изглежда като да не съм я ресала с години ...
Ползвам маслото за коса с бадем и арган на Алверде, но го слагам в разтворения във вода шампоан (5-6 помпички) и така мия косата. Не го използвам на суха коса, защото моята е с фин косъм и това гарантирано би я омазнило.
Слагам и балсам. После косата се реше идеално, изобщо не се заплита, а моята е пословично заплитаща се.

# 642
  • София
Гледах сайта на Есенс и ми хареса nude лимитираната серия.Някъде да сте я виждали  newsm78 Не съм я забелязвала,а е от февруари пусната  Rolling Eyes

# 643
Now you see me, благодаря ти. прочетох коментарите за твоя продукт, но не ме устройва нещо, което се пръска на суха коса, защото моята е къдрава. Имам проблем със заплитане след изправяне - ако я напръскам, няма да има файда от изправянето. То не е една и две  Laughing

# 644
Извинявам се, попаднала съм на грешна информация   bouquet
Щом са на 5лв. и без това довечера имам път покрай ДМ  Embarassed
Аз съм ползвала шампоана от жълтата серия преди, но не помня да е имал уау-ефект. Дано спеят е добър  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт