Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 334
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Преди малко пръсках косата си за първи път с него, хубаво мирише. Има различни видове, погледни и останалите, ако нещо ти хареса, ще се радвам  Hug

Има и зелен спрей:

# 646
Момичета, припомнете ми бяхте ли доволни от сгъваемите чадъри на ДМ т.е издръжливи ли са?

# 647
  • Сливен
Здравейте! Нахлувам с въпросче Simple Smile
Някой виждал ли е в някое Лили продуктите на Лавилин?
не знам дали ги има в Лили,но да споделя за стика им който взех,никакъв ефект,въпреки,че го ползвах две седмици,не само не спира изпотяването,но и не премахва миризмата на пот.аз си го купих от аптека фрамар на цена 16лв и за мен това са пари хвърлени буквално в коша.

Относно  чадърите на ДМ,плата съхне много бавно и не са устойчиви на вятър,имам предвид сгъваемите.

# 648
Момичета, припомнете ми бяхте ли доволни от сгъваемите чадъри на ДМ т.е издръжливи ли са?
Да. На две години е и не е мръднал. Не е автоматичен, обикновен сгъваем чадър е.

# 649

Аз съм страшно доволна точно от техните. Купих си тъмно син, сгъваем, автоматичен е, съхне бързо, имам чувството, че не се мокри много, някаква различна материя е. Повече от половин година не е мръднал, цената беше в порядъка 10-12 лева, доколкото помня, ще те излъжа.

# 650
Благодаря ви, днес съм решила да си купя чадър и ще е от ДМ.   bouquet

# 651
Ползвали ли сте нещо ефикасно против заплетени краища и има ли Балеа такъв продукт?
Стигнах до извода, че имам нужда и от такова нещо  Laughing Косата ми след стилизиране изглежда добре, но след около час вече изглежда като да не съм я ресала с години ...

Здравей! Моята коса също е къдрава, заплита се много, защото я реша само когато я мия, но пък аз не я изправям. Имам 2 спрея от тези на Gliss Kur, при мен ефекта е нулев и не ми харесват. Доволна съм от шампоана с бадемово мляко и балсама с карите на Le Petit Marseillais, също и от балсама на Балеа с манго и алое вера.  Peace

# 652
по няколко думи за тези продукти тук:

Скрит текст:

# 653
Е и аз не я изправям нон-стоп.. Би ли показала снимка на балсама, че не се сещам. С отмиване ли е?

# 654
С отмиване са и 2 балсама. При мен имат ефект, но всяка коса е различна. Хубавото е, че са на достъпни цени и няма да те е яд, ако ги вземеш и не ти харесат.

Скрит текст:

# 655
Тя иска продукт, който да нанася на суха коса, след изправяне, доколкото разбирам.
Този продукт също ми го препоръчаха и съм го поръчала, тази седмица ще дойде. Може да свърши работа.

# 656
В едно магазинче близо до работата ми има Есенс, но не всички продукти.
Трябва ми руж. Този дали е хубав?

# 657
Now you see me, купих Глис-а, но друг вид - този го нямаше. Пробвах още снощи на суха коса - засега ефектът е добър - косата стана мека без да е лигава, лъска, стои си сресана, сутринта пак напръсках, ще видим как ще е косата през деня. Ще пробвам и на мокра довечера. Като цяло го слагам в графа "разумна покупка". Благодаря ти Wink

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 14:24 от Poliiii

# 658
Супер попадение се оказаха почистващите кърпички за лице VELNEA от Лили Heart EyesИ то само за 1,50лв

# 659
Момичета, съвет за мигли и лепило ( предстои повод ) дали има и дали са хубави в Дм или Лили ?

Общи условия

Активация на акаунт