Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 310
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Мисля да пробвам новите лакове на есенс, мога ли да ги нанасям без основа и топ? Какъв спрей мога да си взема от DM да ми съхне бързо лака, че винаги нещо го развалям. Спрей досега не съм ползвала.

# 661
  • София
За гел лаковете им ли става въпрос?
Те са с вид на гел, но мисля, че си изискв основи топ, има специални от серията.
Пробяай без, пък ако не стане вече си ги купи.
Аз май ще издирвам nude серията, особено сенките, защото най-вече такива ползвам.

# 662
Купих едни единични сенки на Есенс, не знам дали са от нюд серията, с едно такова, навито като телефонен кабел, за хващане на косата отстрани като подарък. Не ми харесват, почти нищо не се вижда като ги нанеса - с база, без база, никак. Confused

# 663
не, тези са от следващата лимитирана серия и наистина са много "ефирни"

# 664
  • Стара Загора
Имам лак от уж новата серия на Essence - върху ноктите стои като обикновен лак, не забелязвам да има по-голям блясък или да издържа повече (в интернет от снимки в разни блогове цветът беше много по-хубав, най-вероятно обработен с програми, в действителност не беше толкова ярък и красив цвят). Взех си топ лака the gel nail polish top coat, който е много хвален, в комбинация не съм ги пробвала още. За базата се чудя все още дали да я взема, а и предния път като ходих до Дм я нямаше, днес ще ходя в друг Дм и мога да си я взема ако я има (че и с намаление рожденик Sunglasses )

# 665
  • София
Здравейте дами!
Да сте виждали в ЛИЛИ този брустър за мигли на Евелин? : 

Търся го от доста време, но не го намирам.

Не съм сигурна, но мисля, че съм го виждала в Лили до Пирогов  Peace

Благодаря!  Ще проверя и там.   bouquet

# 666
  • София
Amiamo, аз си го взех преди десетина дни от Лили в The Mall.  Peace
Определено не е моят продукт - дразни ми очите и изправя миглите.

# 667
За гел лаковете им ли става въпрос?
Те са с вид на гел, но мисля, че си изискв основи топ, има специални от серията.
Пробяай без, пък ако не стане вече си ги купи.
Аз май ще издирвам nude серията, особено сенките, защото най-вече такива ползвам.

В подлеза на Софийски университет има nude  серията.

# 668
  • София
Amiamo, аз си го взех преди десетина дни от Лили в The Mall.  Peace
Определено не е моят продукт - дразни ми очите и изправя миглите.

Благодаря! Другата седмица ще отделя време да отида в мола. На мен ми действа много добре. Моите мигли са дълги, плътен косъм и гъсти, но прави. Този продукт ги извива, фиксира, подхранва....за растеж не мога да кажа, защото миглите са ми дълги. След като сложа и спиралата стават прекрасни! При теб защо така се получава?!

# 669
Мисля да пробвам новите лакове на есенс, мога ли да ги нанасям без основа и топ? Какъв спрей мога да си взема от DM да ми съхне бързо лака, че винаги нещо го развалям. Спрей досега не съм ползвала.

Не съм ползвала много спрейове, но останах наистина очарована от топа на ГР (quick dry) с него не ми се е случвало да си прецакам лака, а и съхне наистина бързо Simple Smile Взех си го от Лили

# 670
  • София
Благодаря! Другата седмица ще отделя време да отида в мола. На мен ми действа много добре. Моите мигли са дълги, плътен косъм и гъсти, но прави. Този продукт ги извива, фиксира, подхранва....за растеж не мога да кажа, защото миглите са ми дълги. След като сложа и спиралата стават прекрасни! При теб защо така се получава?!

Моите също са много дълги и прави - извивам ги с миглоизвивачка, нанасям буустъра, те се изправят и трябва да изчакам да изсъхне и пак да ги извивам. Бих могла да го използвам като основа под спиралата, ако не беше това дразнене на очите. За подхранване не мога нищо да кажа, защото съм го нанасяла само три пъти и не съм сигурна, че ще го ползвам активно точно заради тази непоносимост.

# 671
  • Варна
Случайно някоя от вас обръщала ли е внимание дали маските за коса на Жая се предлагат в Лили? Конкретно какаовата ме интересува, другата със зехтин все още не съм я пробвала.

# 672
да, какаовата за коса я купих преди дни от лили - 5 лв.

# 673
  • София
Тайга, не не се предлага В Лили  Peace Сега видях горния пост, моя грешка, досега просто не съм я виждала там  Blush

# 674
  • Варна
Благодаря ви и на двете, ще проверя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт