Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 340
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Някой да има отзиви за базата за сенки на essence?

# 706
  • При децата ми
Аз имам базата. Върши работа, но имай предвид, че под светли сенки леко прозира.

# 707
Някой да има отзиви за базата за сенки на essence?

Лично на мен не ми хареса, но аз имам мазни клепачи, ето тук писах малко по-подробно за основата

http://theblackorchid9713.blogspot.com/2014/03/essence-i-love-stage.html

Бих ти препоръчала основата, която е на Avon, много често е намалена и излиза дори по-евтино от тази на Essence,но е в пъти по-добра  Peace

# 708
За светла кожа е тъмна тази база. Подарих я на приятелка с матова кожа, на нея не и личи като я ползва.

# 709
  • При децата ми
За светла кожа е тъмна тази база. Подарих я на приятелка с матова кожа, на нея не и личи като я ползва.

Точно така, да. Аз съм със светла кожа и на мен ми идва тъмна.

# 710
  • София
Момичета, в новата брошура за ДМ има някакви патрони за кола маска, марка "Restase". Някоя от вас да ги е ползвала и да сподели мнение добри ли са?!

# 711
  • Пловдив
Момичета, в ДМ има лакове за нокти на Loreal по 6 лв и сенки (единични)на Maybelline под 2 лв  Heart Eyes

Това някакво промоция ли е или са отделени намалени бройки?

# 712
Днес отидох до Дм за лосион на Sun Dance, тъй като разбрах че има доста доволни от него, ноо видях, че са по 5лв. и купих два различни  Laughing Наистина не очаквах чак такива цени!
Бързах и нямах време да разглеждам нищо друго, така че бихте ли ми препоръчали скраб за лице за суха и чувствителна кожа. В момента ползвам на St. Ives, но частиците му са много едри. Опитвала съм на Хималая и Лореал, но много ми изсушават.

# 713
Момичета, с кои продукти може да се постигне като на клипчето макиажа на лицето ( конкретно фон дьо тен и коректори ли има по лицето, за да се постигне равномерен тен на лицето )

https://www.facebook.com/1607805866127657/videos/1612135469028030/

# 714
Продуктите  в клипчето са много. Такъв грим се прави за сцена, за снимки със специално осветление или за нощно заведение с приглушено осветление. Ако се явиш денем с всичките тези неща по лицето, ще си като восъчна и ако някой остърже с един пръст кожата на лицето,бразда ще се получи. Това си е яко кит!

# 715
  • Стара Загора
В клипа лицата на момичетата се контурират - на определени места се поставят по-светли продукти, на други по-тъмни. В интернет има информация за това включително клипове на български влъгрки, в които обясняват как се прави.

# 716
В клипа лицата на момичетата се контурират - на определени места се поставят по-светли продукти, на други по-тъмни. В интернет има информация за това включително клипове на български влъгрки, в които обясняват как се прави.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 717
  • София/Горна Оряховица
Трябват ти силно покривни продукти, но както Бижу отбеляза - това е невъзможно да се носи в ежедневието. Не мога да си представя да изляза така, особено при температури над 25 градуса  Laughing . Ще се стече като разтопен пастел.
В ежедневието се контурирам с руж, малко бронзър, пудра на правилните места.

# 718
  • София
Момичета, някой да е ползвам спрея с морска сол на John Frieda, който предлагат с отстъпка в Лили http://www.johnfrieda.com/en-US/ProductDetail/Hair-Care/Beach-Bl … es-Sea-Salt-Spray

Чудя се дали изсушава косата и дали наистина е подходящ за боядисана тъмна коса (не я ли изсветлява)?

# 719
На линка, който сте дали пише, че е за блондинки и брюнетки, никъде не се казва "боядисана тъмна коса", а и е "non-drying formula" уж

Общи условия

Активация на акаунт