Balea, Alverde, Catrice, Essence - 19 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 296
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В британския им сайт пише, че е за всякакви цветове коси, както и за боядисана коса (Suitable for all hair types and shades, including colour-treated hair), ама ми се искаше някой да потвърди от опит Simple Smile

Иначе чужд.ревюта за продукта са много добри и май ще си го взема, защото винаги съм се харесвала с по-рошава и начупена коса  Mr. Green

# 721
  • Пловдив
Един много тъп въпрос, но за какво точно се използва този продукт

# 722
  • Germany
*Padme*, докарва ефект "морски къдрици".

Аз имам този спрей с морска вода:

Бих казала, че не е лош като за моята изключително права коса (естествена блондинка съм), но докарва ефекта на рошави морски къдрици само в началото, а преспя ли, няма и следа от тях. Предполагам, обаче, това е индивидуално и е до коса. Моята освен много права е и тънка и лесно се прави, но и лесно се разваля.  Peace

# 723
A от къде може да се намери такъв спрей, или на друга марка?
Имат ли фиксация?

# 724
  • Germany
Моят е от ДМ в Германия.  Знам, че имаше и на Балеа, но не знам дали още ги има.  Peace
Фиксация не бих казала, че има.

# 725
Аз четох отзиви за спрея на John Frieda в чуждестрани блогове - пишеше, че изсушава косата. Преди е имало такъв спрей, но с друга формула и в съдържанието били включени масла. В новия вариант няма подхранващи масла. Спреят е от серията beach blonde, но е за всякакъв цвят коси. На същата марка има друг спрей, който е за изсветляване на косата.
Аз лично не харесвам морския спрей на Balea - много ми изсушава косата и не виждам някакъв ефект от него.

# 726
  • Бургас
Вчера си купих този спрей с морска сол на John Frieda, след като прочетох тук, че съществува такъв. Отдавна исках нещо подобно, но не бях виждала по нашите магазини. Нещо не можахме да се спогодим или аз не можах да се направя както трябва. Снощи цялата ми коса беше като метла, на клечки, днес е по-добре след като преспах, има някакви подобия на чупки и вълни. Моята коса е тъмна по принцип, но в момента е боядисана и червенее. Права е, чупи се съвсем леко. Много по-лесно я изправям гладко, отколкото да й направя къдрици. Определено спреят леко изсушава и леко матира, както солената вода от морето. Като го пробвам втори път, ще споделя отново дали съм се справила по-добре  Peace

# 727
  • София
Благодаря за отзивите, момичета Simple Smile Разколебах се за този спрей с това клечкосване и изсушаване. Имам нужда от изсушаване, но на корените, не на дължините  Mr. Green
Минах през едно магазинче за проф.козметика за коса и там също имаше 2 вида спрей за плажни къдрици, може оттам да взема един по-евтин - за 12 лв. Поне да не ме е яд като не ми хареса.

# 728
Не е много по темата, но много е лесно да си направите спрей за плажни къдрици. За корените върши добра работа /матиране, обем/. Вярно, че клечкосва дължините, но на мен ми харесва. Най-простият начин е 1-2 чаени лъжици английска сол от аптеката /под 1лв/ и 100мл топла вода в използвано флаконче с пръскалка. Може да се добавят лъжица алое, балсам, няколко капки етерични масла.

# 729
Някой ползвал ли е маслото за лице на Палмърс? Ето това http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=166857/ … /Treatments-(Face)
Заглеждам го от доста време в Лили, четох отзиви, само суперлативи. Цената е 20лв. С ретинол и букет от етерични масла. Съставът ми изглежда ок. Остава някой да го похвали и ще си го взема Grinning

# 730
  • Бургас
Аз си го купих, но съвсем наскоро и съм го слагала само 3 - 4 пъти, още не мога да дам отзиви. Засега не виждам нищо изключително, въпреки че и аз прочетох ласкави отзиви. Може би трябва да му дам време, но като че ли няма да е моят продукт....

# 731
И аз да се присъединя към темата.
Наскоро се чудех какъв балсам да използвам за сухата ми и изтощена коса.И реших да си купя на Balea да ви кажа доста ме учуди за 2,90 дали ще прави нещо , но мога да кажа , че дори съм по - доволна от него отколкото на LE PETIT MARSEILLAIS балсама. smile3502  Kiss

# 732
  • Стара Загора
strawberry_11, предполагам говориш за някои от балсамите от Professional серията. Кой точно си взе? Аз харесвам този с маслата (други от серията не съм купувала).

# 733
strawberry_11, предполагам говориш за някои от балсамите от Professional серията. Кой точно си взе? Аз харесвам този с маслата (други от серията не съм купувала).
Да извинявам се за недоуточнението  Embarassed
Balea Professional Beautiful Long е точното име.Даже ми мирише на мъж като се къпя  Grinning Иначе усещам действието едва ли не направо след измиването.Сега си търся хубави кристали за коса Simple Smile

# 734
Някой имал ли е молив за вежди на Катрис?Траен ли е?Имам на GR.,но май ми се струва че не е толкова траен,иначе е моят цвят..

Общи условия

Активация на акаунт