Отговори
# 570
Благодаря ви  Hug  bouquet

# 571
Nut-ella извинявай, чак сега влизам. Към 30  мин. отчетоха резултата, че анестезиолога беше в секцио. Иначе на 20 мин. някъде. Оказах се алергична към 2 неща. Изписа ми Ериус 3 дни преди секциото вечер. А ако бебка избърза, каза, че ще ми бие нещо бързо.
Макар и със закъснение Христос Воскресе! Здраве, мир и благоденствие на всички и безпроблемен, пухкав финал.
Аз имам въпрос към мамите с второ, трето детенце-как се държат каките и батковците напоследък? Моята сякаш с наближаването нещо и стана-опитва се да се налага постоянно и ми изпада в някакви истерии, все е разстроена и се чуди за какво да се разплаче.. Хванала съм се за главата. Много ми е притеснено как ще посрещне бебето и как ще се чувства тя. Тя е много будно и палаво дете, но до сега не е изпадала в подобни ситуации.

# 572
Black lady , и аз забелязах, че нашата кака стана особено капризна напоследък... Всичко започна когато баба ѝ ни дойде на гости- с нея е едно глезене, едно угаждане, затова и на втория ден още, се стигна до тръшкане и истерични ревове пред детските магазини, вкъщи- мрънкане, хленчене и разиграване за всяко нещо. Знам, че донякъде и аз имам вина и за да има мир просто ѝ позволявам да ми се качи на главата но взе да ми идва в повече това, че  със заповеден тон започна да ме кара да ѝ давам неща, които са на една ръка разстояние от нея... Уф, въобще не знам как ще я караме- ще се справя ли с отглеждането на 2  бебета (едното, от които е на 6!)? За приемането на бебка сякаш по- не се притеснявам, кака ѝ умира за нея- непрекъснато ми гали корема, по 100 пъти на ден ме пита "какво прави днес бебо?", "Дивее ли?", "Мърда ли?", забранила ми е да пия кола и бира и непрекъснато ми тика разни неща за хапване, толкова е мила, че понякога ми става съвестно, че ѝ се карам за белите... Simple Smile
Относно, раждането точно на термин... Хммм, аз съм скептична! Това по- скоро би било просто съвпадение с датата, която са ни насрочили, ех,  за съжаление ние не сме като котките  Grinning Аз дори вече започвам да се настройвам, че отново ще си пренося, пък дано да се изненадам приятно Wink

# 573
  • Бургас
Христос Воскресе!

Хълцането и при мен се появи отскоро. Ритмично тупкане ниско долу, където е главичката на бебето  Peace

Аз днес ще ходя до АГ да му показвам последните тонове и да ми изписва лечение, че ми откриха Гарднерела във влагалищния секрет  Sad Дано успеем да я излекуваме, че времето си лети, а аз съм се настроила за естествено раждане. Ядосвам се на себе си, че от известно време си имам течение с мирис, на което не обръщах внимание...  #Cussing out Трябваше по-рано да кажа на доки, за да го изследваме. Дано не съм навредила на бебето.  Praynig Сега като чета за особеностите на гарднерелата, се оказва, че съм имала абсолютно всички симптоми и ще се пукна от небрежност  Cry

# 574
Здравейте! Честито на родилите мами!  bouquet Само да кажа, че сме си вкъщи и се гледаме, за това и не пиша. Hug

# 575
Здравейте! Честито на родилите мами!  bouquet Само да кажа, че сме си вкъщи и се гледаме, за това и не пиша. Hug

О прекрасно  Heart Eyes Важното е че всичко е наред, когато намериш време пиши повече как сте  Wink

# 576
  • Пловдив
Момичета, аз качих този файл във фейсбук, но знам, че не всички са там, затова ви давам и линк за теглене тук. Става въпрос за нещо като книжка "Кърменето от А до Я", издадено през 2011г. от Ла Лече Лига. Случайно си го намерих като започнах да си приготвям служебния компютър за предаване на колежката. Дано да ви е полезен  Peace
http://dox.bg/files/dw?a=7e5de35f5d

# 577
Стела, радвам се, че писа, дано намериш време за по подробен разказ как сте с момчетата Simple Smile

# 578
Привет момичета Hug!Честито на всички обебели се мамита!Имам един въпрос относно тоновете на бебоците-плащате ли при всяко измерване на тонове newsm78,защото при мен всяко мерене се заплаща,а ми се вижда малко множко всяка седмица да давам по 20лв. #Cussing out

# 579
Момичета, аз качих този файл във фейсбук, но знам, че не всички са там, затова ви давам и линк за теглене тук. Става въпрос за нещо като книжка "Кърменето от А до Я", издадено през 2011г. от Ла Лече Лига. Случайно си го намерих като започнах да си приготвям служебния компютър за предаване на колежката. Дано да ви е полезен  Peace
http://dox.bg/files/dw?a=7e5de35f5d

Супер- много полезна книжка-дръпнах си я, благодаря Simple Smile   bouquet

# 580
Гери доколкото знам,не трябва да се заплащат.Полагат ти се по ЗК,но доста момичета ги плащат,а на някой, като мен,изобщо не  ги пускат.Нищо не ти пречи да попиташ защо се плащат.

# 581
  • В градината...
Аз днес бях на ЖК, мериха ми тоновете, но докторката ми ги записва само по 10 минути  ooooh!
Когато излизах от кабинета, ме предупреди, да си прибера записа, за да не го видели на регистратура, понеже се плащали. Аз се ококорих, но си замълчах. ЗК ги поема, а за сефте чувам, че по ЖК се плащали. Айде, да, в болница да отидеш за запис, се плаща, ама тук ....
От днес съм в 45-дневен, но не знам как ще ме свърта, утре ще отида на работа.

# 582
аз до сега не съм плащала за тонове, но и не ми ги дават, а остават при лекарката в картона ми при всички изследвания, мерки и т.н.

# 583
Моите тонове са по 15. Дават си ми ги, но аз съм платила ЖК към медицински център не е по ЗК.
Stella супер, че сте в къщи.   bouquet

# 584
  • София
И аз си плащам тонове в болницата, където ще  раждам 1 път седмично, понеже моята АГ няма апарат за мерене на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт