Отговори
# 480
Добро утро, момичета! ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! Grinning

Вчера и аз правих козунаци и яйца. Днес ще видим дали стават за ядене (козунаците). Чакаме гостите да дойдат към 11 с храната и ще си направим едно Великденско празненство.

Майка ми не ми е правила такива намеци. Аз си казвам колко голяма съм станала (заради коремчето), а тя ми казва "Ооо, много си си добре! Аз бях напълняла ужасно и с теб и с брат ти. Важното е да си добре, а после ще си ги свалиш". Много съм доволна от нея Heart Eyes За сметка на това баба ми успешно я замества с мрънкането. Започнала е от мига, в който разбра, че съм бременна, а още не бях качила нищо Laughing

Пожелавам ви весел празник и хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 481
Добро утро! Христос Воскресе бъдете живи и здрави   bouquet
Kira евала на майка ти. Аз съм съгласна с нея не трябва да се лишаваме разбирасе не означава и да се тъпчем но все пак... Нали сме бременни трябва да храним още един човек.
  Браво на всички за козунаците   chef Аз веднъж месих и смятам че не е благодарна работа... Вчера пекох 3 часа агнешко и се чувствах ползотворна. Защото аз не ям такова месо но баща ми беше взел и ме помоли да го изпека...  Grinning  chef
   Нещо странно забелязах при мен. От 3-4 дена изведнъж ноктите ми както бяха твърди и готини и растяха бързо сега се белят и цепят дори и само ако се почеша.
   Чеша се-- Беля се Sad  #Crazy Слагам по 2 шепи мазното Tummy Buter на Палмърс и на обяд като си погледна корема все едно е бил на плажа Sad
    Вие как сте?

# 482
  • София
Добро утро и от мен! Христос Воскресе!
Да сте живи и здрави - вие и бебоците.

Ние ще печем агънцето днес, сега сме го оваляли в подправки и след час ще го слагаме във фурната.

SunFlowerLady моето коремче е добре, ама бедрата ми са толкова сухи и сърбят.. Ужас! Очаквам някоя сутрин като ги погледна да са се нацепили целите. А мажа ли мажа.

Смених олиото между другото - сега съм с бадемово на Икаров.

# 483
Христос воскресе момичета честит празник.
Ние вчера с малката боядисахме яйцата бяхме купили и пътпъдъчи и беше голяма радост. После ходихме малко на разходка На Стара планина.
Майка не ми казва за сега колко съм дебела, но постоянно ми пипа корема че малката да я ритне, а тя не иска.
Усещам че почва да и става тясно и не е спряла да ме рита в ребрата. Понякога едновременно в пикочния мехур и ребрата явно включва крака и раце и става страшно. Тепърва ще й става още по тясно така ,че да не се бошува от сега.

# 484
И аз усещам бебка по леко тези дни дано е добре.... вече не й влиаят кафето и шоколада подритва леко и се спира..  #Crazy И пак сънувах едни гадни кошмари.. НЕ е човешко просто на такъв празник така да се събудя Sad

# 485
Христос Воскресе.
Честит празник на всички момичета Simple Smile
Аз тези дни мързелувам.. почивам и се радвам на хубавото време.

# 486
  • София
Христос Воскресе!

Пожелавам много здраве, щастие, късмет и успех във всяко едно начинание за нас, за нашите семейства и да родим на термин силни, живи и здрави бебоци!

# 487
Христос воскресе!
Вчера цял ден месих и пекох козунаци и днес едва се надигнах. Всичко ме боли - ръце, крака, гръб. Предните 10 дни пък ги изкарах в боядисване, чистене, търкане. Днес обаче ще почивам. Гостите ми за Великден ще дойдат чааак утре, че нали е демокрация и мама днес е на работа  Wink
Весел празник на всички!

# 488
Христос Воскресе!!! Нека сме живи и здрави ние и нашите мили бебоци Simple Smile
Козунаците станаха много хубави, при все че съм голям критик. За трети път меся козунаци тази година по три различни рецепти, първите два пъти на ръка, а последния с помощта на хлебопекарната за замесването само и рецептата явно съм улучила, така че съм доволна Simple Smile с агнешкото по-късно ще се заемем като дойдат помощниците  Simple Smile
Аз досега не съм имала сърбежи никъде (дано и да нямам). Мажа се един път на ден след баня, но май е добре да започвам по два пъти, че се притеснявам от тези стрии.  Praynig
Пожелавам ви прекрасен празник с любимите хора   bouquet 

# 489
Христос Воскресе!
Аз тази година за пръв път не съм боядисала яйца, все още ме държи гадния вирус  Mr. Green И за капак след толкова студ, в тези слънчеви дни и ММ почива 2дена и той се тръшна, направо възкрсва- сега гледаме слънчицето и хората през прозореца. Направо не мога да се побера в кожата си. Свекито и тя болен и в майка ми няма да ходим....абе ужасен Великден, направо нямам желание за нищо, много ме е яд #Cussing out

# 490
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, момичета! Здраве, късмет и с Бога напред!
Mishoko, на твоето семейство пожелавам 10 х здраве!

# 491
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, мили момичета! Живи и здрави, и догодина вече на този празник да се чукаме с яйца с малките ни дечица!

# 492
Честит Великден на всички! Живи и здрави и да родим здрави бебета!
Моля добавете ми на първа страница - втора бременност, кака на 8 год. и розов щъркел  Hug Мерси!
Момичета да ви питам - знаете ли какъв е случая с плащането в държавните болници? Гледам сега цените в Шейново - раждане - 800 лв., престой - 40 лв. на ден и т.н. Аз като съм здравно осигурена ще ги плащам ли или те са за неосигурените? Навремето си платих избор на екип и епидурална  newsm78 Май тези 800 са за избора на екип, ама престоя?

# 493
Честит Великден на всички! Живи и здрави и да родим здрави бебета!
Моля добавете ми на първа страница - втора бременност, кака на 8 год. и розов щъркел  Hug Мерси!
Момичета да ви питам - знаете ли какъв е случая с плащането в държавните болници? Гледам сега цените в Шейново - раждане - 800 лв., престой - 40 лв. на ден и т.н. Аз като съм здравно осигурена ще ги плащам ли или те са за неосигурените? Навремето си платих избор на екип и епидурална  newsm78 Май тези 800 са за избора на екип, ама престоя?

В държавните ако не избираш екип всичко е безплатно. Предполагам тези 40 лв са за вип стая.

Леле сега се връщам от кино гледахме бързи и яростни и изпробвахме новата зала в кино арена ееее наду ми главата тя е за глухи хора направена но пък филмчето беше хубаво и уж се стисках да не ревна накрая , но неиздържах.

# 494
  • София
Стефи, ти в коя Арена ходи и колко струва билета? Защото ние с моя мъж искаме да ходим и да го гледаме! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт