В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро коремчета Simple Smile

След вчерашните истерии днес съм в бодро състояние на духа  Mr. Green Явно и мен ме обзема сценична треска Simple Smile

Ани тапа не ми е падала, но доколкото знам е възможно да пада постепенно, на части, не е задължително да е цялата на един път.

Какво хубаво слънчице е на вън, смятам да се отдам на разходки днес Simple Smile
Колко ли бебчета ще ни зарадват в днешния слънчев ден ? Simple Smile Успех на всички Simple Smile

# 61
Добро и слънчево утро!
Аз снощи щях да се побъркам  Tired този корем като почна да се стяга през 2 минути... Реших да си легна и в крайна сметка съм заспала, но сега се чудя дали да не звънна на доктора  newsm78

# 62
  • Варна
Добро утро и от мен,
аз днес имам доста работа - сутринта ще ходя до социалните, да питам кога да подам продължението за детските, и какви документи ще искат,...че на 31.03.2015 пише че изтичат. Там ще падне едно чакане.... и после следобеда съм на Отворени врати на болницата Simple Smile А вчера да ви се похваля направих бисквитена торта с баварски крем и сготвих картофки със спанак и сметана, запечени с кашкавал....ама пък доста се уморих от стоянето права, но.... съм доволна от себе си.
Малко се притеснявам, че няма направление и обменна карта още и ако взема да раждам, дали ще ме приемат в болницата?

За Профенид-а, аз бях прочела листовката, че не се препоръчва за къмещи, защото преминавало в кърмата и затова се чудех, нека и Мацето да каже. Взела ли си е, слагат ли й, тя поне е със скорошно секцио, както и всеки който знае де. 

Ако някой знае нещо по въпроса с детските (по-горе), да каже моля.

Поздравявам новите мами - Мацето и Дейзи.  Hug

# 63
Здравейте, отдавна не съм писала, сега се опитах да ви изчета, но се оказа, че ще ми трябва повече време. Ние сме добре с бебка освен обратния й все още режим, което ме уморява адски (трудно ми е да спя през деня). Иначе баткото ни посрещна много зле с температура и лаеща кашлица и тази седмица си е вкъщи. Всички усилия са ни насочени към опазване на бебето от зарази, но аз съм в контакт с него нон стоп, за да избегнем ревността. Пия ударна доза Биозин и се моля да ни подмине вируса.
Честити бебчета на всички родили мами и стиснати палчета на чакащите. Надявам се баткото като тръгне на училище да ми остава повече време за форума, че ми липсвате.  bouquet

# 64
Добро утро! Почерпете се за здравето на моята бъдеща кака - днес има имен ден:

paKris За да нямаш прекъсване трябва до края на месеца да подадеш документите. Ти сигурно си ги знаеш, но са: бележка от работодателя за предходната година, от педиатърката за поставени ваксини и копие от акта за раждане Wink. Мисля, че това бяха когато не се подават за първи път.
А за болницата - разбира се, че ще те приемат, дори без документи. Нямат право да те върнат, да не би мургавите ни съгражданки да имат документи ooooh!? Пък не съм чула да ги връщат.

# 65
Добро утро!! Честита тема,честити бебковци!!! amy_lee , честит имен ден на каката!!! Много честитки ,много нещо! Днес времето е прекрасно!!!

# 66
  • Бургас
Aз като ходих на отворените врати в болницата казаха,че всичко се случва. Може да ни приема и само с лична карта и без багаж Simple Smile
Честит имен ден на Габи Simple Smile

# 67
  • Варна
Ох успокоихте ме - за приема в болницата,... вече се бях шашнала.

amy_lee - благодаря ти, и аз си мислех, че тези документи ще са, но знаеш ли ги тез там...аз да почвам да ги подготвям, че и до педиатърката за бележката за ваксините трябва значи да отида.... Няма време   #Crazy

# 68

Аааа много ми хареса тази дума!  smile3503

# 69
  • София
Сладоледче, и на мен в общ. Красно село чичото така ме пусна, минах по бързата процедура:)

Леле, Маце, четох със затаен дъх! Наистина звучи като на филм - толкова скоростно! Направо ти завиждам за самообладанието преди да потеглите към болницата.

Леле аз вчера така яко се разходих, ходих и на кръчма с приятели и повървях повечко пеша и ми се Зави свят:( Седнах в заведението с надеждата да ми помине, че беше сякаш ще тупна на улицата. А не ми беше лошо иначе, просто ми се замая леко главата. Отдавна не ми се беше случвало. Пих един сок и се прибрах после.

Имам един странен въпрос - тези протектори за матрак, които са като хавлиено чаршафче с мушама отдолу, под или над чаршафчето се ползват? Мислех си дали не е логично да се слагат над чаршафа, за да го предпазва и него, ама пък така на бебчето дали няма да му е неудобно?

Giada - днес ли щеше да идва личната ви лекарка? Пиши после какво е казала, дано да е от колики цялата работа...

Ейми, честит имен ден на девойката!

# 70
paKris, аз бях писала назад в темата за профенида - ще си взема и за болницата, а док ми го предписа и за болките в кръста и гърба в осми месец. Няма проблем за приема му по време на кърмене и в много болници го изписват за обезболяване.

Честито на родилите мами! Да са им живи и здрави бебоците и те да са живи и здрави да им се радват!  bouquet

# 71
  • Перник
Добро утро!  Sunglasses
Рози, протекторът се слага под чаршафчето, за да предпазва матрака. Над чаршафа до сега не съм чула някой да го слага, а може би и ще запарява лятото с тая мушама.
Ейми, честит празник! Да ви е жива и здрава бъдещата кака! Simple Smile

# 72
  • София
Добро и слънчево утро!
Аз снощи щях да се побъркам  Tired този корем като почна да се стяга през 2 минути... Реших да си легна и в крайна сметка съм заспала, но сега се чудя дали да не звънна на доктора  newsm78
Ако не си влязла още в 9ти месец мисля, че е добре да отидеш да те види док. Аз миналата седмица се бях ошашкала така и ходих, въпреки че съм в 9ти вече. Доки каза, че вече е съвсем нормално и да си чакам появата на бебчо Simple Smile Иначе и сега имам поняго през 2-3 мин., но после се разреждат.

# 73
Привет!

Честит имен ден на бъдещата кака Габи  Heart Eyes

И честит ми 9 месец. Най-накрая започва и при мен голямото чакане!  Heart Eyes

# 74
  • Sofia
Добро утро, момичета!   bouquet

Ейми, да ви е жива и здрава, именичката!

Маце, леле много бързо е станало всичко! Радвам се, че сте добре, бързо възстановяване!  Hug

Estelitka, дано малката се оправи по-бързо. Много неприятна ситуация.

Гиада, ще чакаме да пишеш какво е казала докторката, надявам се, че няма да има нищо притеснително  Hug

И на мен kalitarka ми се губи. Може и да ни изненада днес с добра новина  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт