В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 107
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета нова съм тук , но следя с интерес !!! Искам да Ви попитам как е страничката във фейсбук, понеже искам да се присъединя и там Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 14:24 от beb04e

# 376
11ALIS99, това кафеникавото може да е от прегледа, ако АГ-то ти е правила преглед за шийката. Моята миналата седмица така като ме преглеждаше ме предупреди, че може да прокървя леко, да не се шашкам. Но реално кървене нямаше само съвсем бледо кафяво течение, за около ден и половина някъде.
kriska10, ние когато избирахме име, изровихме от нета около 20-на имена, които горе-долу ни харесват и на двамата. После с този списък почнахме едно по едно да ги задраскваме, като приемахме, че ако на единия едно име му харесва, а на другия същото име не просто го драскаме и точка Simple Smile Но имай впредвид, че това не стана за 1 ден, защото в един момент започва нищо да не ти харесва и се объркваш, за това така за два-три дни отхвърлихме  повечето и накрая останаха само две, от които понеже едното съвпадаше с името на неговия дядо, му казах че името ми харесва, но не искам цял живот да обяснявам как не сме кръстили детето на дядо му, а е просто съвпадение на имената и мм се съгласи. Та наистина имам чувството, че това беше най-трудно взетото решение за цялата бременност, хихих Иначе си имаме и две женски имена, защото късничко разбрахме, че ще е момче и мимоходом тогава като сме си мислили и мъжки и женски, та ужким имаме варианти, ако ни изненада младежа Simple Smile Но както обича да казва мм, като ни питат момче ли ще е или момиче - "Като стане на 18 само ще реши"  Joy

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 14:56 от vodna_lilq

# 377
Не са ми правили преглед за разкритие. Гледаха ме само на ехограф

# 378
11ALIS99, гадно тогава, ами ослушвай се, оглеждай се и ако продължи звънкай на АГ-то за консултация. То сега наистина всичко може да е, та по-добре да си питаш доки. Стискам палци да не е нещо сериозно.

# 379
kriska, пусни една тема в подфорум Имена и после пусни линка тук. Гарантирам, че ще има голям интерес. Каките ти имат рядко срещани имена, аз съм пристрастна към едното поради лични причини  Simple Smile.

PS За черпенето - бях забранила на мъжа ми да дава подарък на сестрата, която му подава бебето. Ужасно съм разочарована от персонала. Но в крайна сметка той им беше приготвил кутия бонбони, защото дядото я бил нарекъл за тях... На лекаря ми обаче подарихме една кошница с вино и сирена, която изглеждаше великолепно. ММ много се беше постарал, чак на мен ми се прияде и допи. Не мисля, че е някакъв подкуп, а акт на благодарност. Човекът наистина заслужава, казахме му да почерпи екипа си както намери за добре.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 15:08 от Giada

# 380
11ALIS99 в 35-та или 36-та седмица имах подобно кафеникаво течение, продължи 5 дена, (не са ми правили преглед ) не беше обилно, все едно си беше течение, просто с друг цвят. Аз се бях шашнала, но моят лекар не го притесняваше и това ме успокои. Десетина дни и повече преди това имах прокървяване(алено червено) и ходих в спешното, тогава ми направиха гинекологичен преглед и установиха, че е спукан капиляр. Не правя връзка между двете събития но така и не можах да си обясня това кафеникаво зацапване.

# 381
Момичета да.ви се потваля - днес в 13.10 се роди Никола 3500 гр 51 см, естествено раджане. Има глас на оперен певец и суче като прахусмукачка. Още не мога напълно да осъзная какво ни се случва. Взеха ми го 1 час след като се роди и сега нямам търпение пак да ми го дадат.  Simple Smile

Сега ще се върна да чета, ако има и дреги бебета от днес - да са живи и здрави!  bouquet

# 382
Честитооо welinity   bouquet Да ви е жив и здрав

# 383
Welinity, честита радост! Да ви е здрав и много щастлив Никола, а на теб бързо възстановяване! Браво за перфектните мерки!   bouquet

# 384
Честито welinity, да ви е жив и здрав юнака с хубавото име и страхотните мерки   bouquet

# 385
Браво welinity! Да ти е жив и здрав юнака! Прекрасни мерки има!

# 386
Lovvole Reution - и тук да честитя ! Жив,здрав и много да ви радва!

welinity - честито!
Ето и други мами похвалили се във ФБ. (копирам част от техните публикации:
lifedrops - "29ти март в 2 сутринта се роди по естествен - малката Мария Simple Smile- 50 см, 3,350!
franseto  -  " 30.03.2015г в 10:27 часа на бял свят се появи малкият Юлиян. Бързакът е с мерки 2,600 кг и 48 см за изненада на мама. Раждането- естествено !"
vikiimm -"  В 9.07ч проплака Вяра! 3200гр. 50см. "
farewell - "Go,go Ема! Роди се днес на 30.03., 3350 гр., 51 см., в 04:27 ч.! -Нормално раждане!"
doly_dog - "Днес в 13,15 се роди нашата принцеса Райна, 2900 кг, 49 см. Родих със секцио."
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВАС! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБОЦИ!
Извинявам се,че аз ги съобщавам и ако съм пропуснала някое мамче !

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 15:45 от Nikol_1189

# 387
  • София
Честито бебче на мама welinity!Да е жив и здрав Никола, да расте силен и смел!А на мама бързо възстановяване!
Честито и на другите мами! Да се радват на здрави и щастливи бебчета!

# 388
  • София
Честито Welinity, да ти е жив и здрав!

# 389
  • Варна
Здравейте,
някой знае ли кои са тези майчета и техните никове във форума? Или те не пишат тук? - след 5 мин видях публикацията на Никол - благодаря ти Никол.

Да ви питам, на последните изследвания на урина ми пише - седимент: 5-6 еритроцита, масово урати - какво значи това? Какви са тези урати?

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 16:33 от paKris

Общи условия

Активация на акаунт