В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Враца
Мами, сетих се да питам трябва ли залъгалка за билницата или не разрешават сестрите да се дава  newsm78

# 436
  • Бургас
Мами, сетих се да питам трябва ли залъгалка за билницата или не разрешават сестрите да се дава  newsm78

Аз си носих предният път,сега -пак

# 437
Kalitarka стискаме палци за утре  Praynig

КУРАЖ на финала!   newsm10

# 438
Ние сме с колики от ден 2. Засега не плаче, но коремчето е подуто и се присвива, връща храна, хълца...всякакви екстри. Давахме еспумизан, но не ми харесва как влияе. Днес нищо не съм давала, аз пия чай от копър, дано мине през кърмата. Прилагаме позата "тигър на клон", но става само ако ММ я прави, моята ръка е малка. С първото дете използвах торбичка с костилки, но нямаше ефект. Все пак, никой не твърди, че лекуват. Засега нямам решение на проблема, явно трябва да си го израсте...

# 439
Jasmin_veni току що прочетох на мъжа ти блога. Направо съм изумена колко е подробен и информиран Simple Smile моя колкото и да задава въпроси, половината ще му е тъмна индия ..все ще му направи впечатление някоя глупост, а същественото понякога му се изплъзва...ноооо да се надяваме, че след ражданетоможе пък да настъпи промяна Simple Smile

Аз имам едно важно питане!!! Има ли мами със сенна хрема и ако ДА - какво може да се пие, че да непречи на кърмене и т.н.

# 440
  • Под кленовите дървета
Е той ме питаше някои неща защо ги правят, а и говорихме много по темата преди и след раждането. А и като си сам и нямаш някой за подкрепа - роднина, приятел- това променя значително нещата и светогледа.

# 441
Добро утро!Честито на родилите,на които съм пропуснала да честитя! Здрави и спокойни да са ви бебчетата!
Ние снощи ходихме до болницата да се видя с лекарката,при която ще раждам и да си попълня заявлението. За късмет се оказа,че след 20.00 ч. заключват коридорите,където са асансьорите за пациенти и посетители,та се насочих към служебните. Да,ама не....- те пък били с чип,а единствените хора наоколо не бяха от персонала,а група роми с децата си,които ,,любезно'' кълняха тези,които заключили да получат удар.Оставих мъжо с детето в колата да ме чакат,а аз тръгнах пеш до 4-я етаж. Свърших си работата и тръгнах да си ходя - входът заключен.Брей, си викам, тука голямо заключване. В крайна сметка излязих през изхода на Спешно приемно - там имаше големи ''веселби''. В резултат на качването пеш, през ноща имах от позабравените менструални болки,че дори ставах да пия но-шпа. Сега съм добре уж!
За коликите - аз сигурен лек не намерих при баткото.Ползвахме различни видове капки със симетикон- Еспумизан,Инфакол,Лефакс,чай от копър и от анасон,Колийф,пробиотик Протексин Рестор,Мезим форте дори,едни хомеопатични капки - Ентерокинд май бяха,аз бях на специална диета -  викам й диета за охранване. Резултат съществен така и не видях от нищо.И допълнително се стресирах от факта,че всички познати и роднини,та даже и педиатърката, казваха,че такова чудо - рев до скъсване и голям издут,пукащ корем не са виждали. Дано този път имаме късмет и бебо да няма гадни колики!

# 442
Здравейте мами,да се похваля и аз на 20.03 в 10:27 се роди нашият син Васил 3400 кг и 50 см,планирано секцио.За всички,които се притесняват от операцията искам да ви успокоя,че не е толкова страшно,колкото звучи Simple Smile .

# 443
Здравейте мами,да се похваля и аз на 20.03 в 10:27 се роди нашият син Васил 3400 кг и 50 см,планирано секцио.За всички,които се притесняват от операцията искам да ви успокоя,че не е толкова страшно,колкото звучи Simple Smile .

Честито момченце 💐 Да расте жив и здрав. Нека носи мн радост на цялото ти семейство.

# 444
Добро утро коремчета.
Честито на всички,които вече гушкат бебчетата си.Да са много здрави и послушни. Hug
Май малко останахме неродилите с термин до 05,04.
Аз два дни оправям из нас,подреждам дрехи,пера и простирам,а на всичкото отгоре и до 4 етаж се качвам пеш,че нямаме асансьор.Как ли ще ме изненада раждането не знам,но няма начин,трябва да се изчисти и оправи.

# 445
Цвети, душице, какво планирахме, а какво стана! Е, мисля, че за 1во дете е нормално да дочакаш термин, а и е хубаво. Надявам се, че поне вече не помагаш и на работа.

# 446
  • Бургас
Вече не знам,на коя мама съм честитила тук и във ФБ. Затова: Честити рожби! Нека бъдат много здрави!

Реших ,че вече е време да се поразмърдам и да разгледам дрехите за бебка. За какво ли ми трябваше?  ooooh! Толкова са много,хем ги избирах най-малките. Поне три перални ще събера. обаче големият въпрос е къде ще ги прибирам  newsm78

# 447
Добро утро smile3507.

Честито на всички обебили се мамчета! Да сте живи и здрави и много да ви радват малките сладурчета  bouquet. Вчера определено е бил бебеносен ден Heart Eyes

На мен не знам какво ми става. Последните дни не мога да спя като хората. Вечер се въртя,преди 2-3ч няма заспиване, а сутрин трябва рано да ставам заради детето и едвам гледам. Уж трябва тези последни дни без бебока да се наспивам, а аз ги пропилявам Laughing. И по цял ден се чудя какво да правя. Основното почистване го приключихме отдавна, а ежедневните неща (прахосмукачка, парцал,прах и тн) ги приключвам много бързо. За бебето всичко е готово, по магазините няма за какво да ходя... а бе скукааа Mr. Green. Смятам след малко да се възползвам от пекналото слънце и да ходя до магазина за един ананас и фурми, пък да видим ще има ли ефект от тях Whistling. Ако някой е чувал за друга храна/напитка която да предизвика нещата да сподели Simple Smile

# 448
Добро утро момичета Simple Smile

Честито на всички родили мами и стиснати палци скоро да бъде събитието за всички, които вече чакат  Peace

Аз имам въпросче към вече родилите. Вашите бебчета как са със залъгалката? Нашата дама не я иска и не я иска , много ми се искаше този път да ползвам, с баткото не стана Sad И тя бута я с ръчички и став голяма борба. Идеи някакви ? Може би късно я дадох 5ти ден, но в болницата така ми препоръчаха за сигурен успех в кърменето.

# 449
  • София
Добро утро и от мен !

*Shubi* жив и здрав да е малкия Васил и да расте много щастлив.

За колики отново ще спомена Боуен терапията (писах няколко пъти във ФБ, но и тук да кажа). С 1-2 сеанса минават. Също помага за разтеж на зъбчета и хиляди други болежки. На мен  много ми помага за кръста. За това го препоръчвам от личен опит. Брат ми го практикува, но няма да давам кординати, че да не става реклама. Иначе лечението за колики е безплатно. Потърсете във вашия град къде има. Ще останете доволни.

Общи условия

Активация на акаунт