В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Айде и от мен добро утро и честито на новите мами!

Ейми - и за мен нощта беше кошмарна:( Снощи имах 00 проблеми и пих едно прахче, дали заради него ставах сигурно поне 7-8 пъти да пишкам... И сутринта точно мм се оправя за работа и аз си мисля как ще се излежавам, и не можа да си намери ключовете и ставах и аз да помагам с търсенето и край.
Зле ми е на червата, стомаха, беба също нещо ме пристяга.... На заветния фризьор съм след няколко часа, дано нямадрами до тогава:)

# 451
  • София
хахаха Рози  и аз днес съм на фризьор Simple Smile козметичен ден се очертава хахахах

# 452
*Shubi* честито бебоче! Да ти е живо и здраво и много да те радва!

Аз днес съм на ЖК и деня  ще ми мине в чакане там   Whistling

Да видим колко бебчета ще си изберат последният ден от Март. А от утре вече започват да валят априлчета. Hug

# 453
  • Перник
Здравейте мами,да се похваля и аз на 20.03 в 10:27 се роди нашият син Васил 3400 кг и 50 см,планирано секцио.За всички,които се притесняват от операцията искам да ви успокоя,че не е толкова страшно,колкото звучи Simple Smile .
Честито бебче! Живи и здрави да сте! Simple Smile
Рози, дано всичко е отминало вече и нямаш повече проблеми! А този пролив дали не предвещава нещо?  newsm78  baby_neutral
Жасмин, разказът на ТМ е страхотен, много ми хареса! Simple Smile

# 454
  • София
Falichka - да сме хубави;) аз от коа го чакам този ден:)

Карамел - не знам вече, да ти кажа... Цяла бременност имам проблеми с червата и стомаха, само от това мрънкам.
Първо мислех, че настивам, после - че е от желязото.... Ще пия пробиотик сега и ще стискам, малката има разрешение след 17:00 да излиза, така че каквото сабя покажеЬ

# 455
amy_lee, какви точно храни търсиш? Предизвикващи раждане? Аз знам за босилек.

C a r r y, ние също даваме биберон, защото имаме горчив опит с каката. Тя беше вманиачена по смученето на палеца си. Важна е марката, ние ползваме Mam, с други не се получава. Но и при нашето бебе не се котира винаги, често се дави и я плюе. 

falichka, и аз чух за тази Боуен терапия, че била ефикасна. Масажистката, при която ходя предложи да ни направи.

И по рано съм питала, но айде пак - ще си купите ли дрехи за кърмене? За лятото как да е, една по-широка блуза ще свърши работа, но сега е хладно. Чудя се дали да си поръчам от Буба Мара. Точно сега ми е трудно да ходя по магазини (помня че в H&M има такива дрехи), защото въздухът не е подходящ за бебето, а няма къде да го оставя.

# 456
  • София
Ето мее!

Събрах сили и намерих време за вас прекрасни!

Велиниту честито и тук, браво на прахосмукачката!

Калитарка стискам палци за утре!

Ро3и ти имаш още време, а и трябва някой да попълва списъка с бебета   Simple Smile

Ейми хайде бе жена! Теб те чакам много време вече!

За корема, моя е като пух, не съм се мерила все още, днес съм за конци и ще се премеря.На снимките от изписването приличам на слон. Качих общо 20 кг. Нося колан през деня само ММ има някакъв готин за вдигане на тежести и ми е екстра. Иначе ме дърпа много надолу. Правя и упражнения леки няколко пъти на ден.

За коликите си записвам

Бибата я бутам яко в устата му харесва му.

Вчера ме удари еднодневно следродилната депресия. Беше рев цял ден по мемори ей така за всичко. Калоян не суче, няма рефлекса заради късното предлагане на гърда, в болницата бутилките бяха на Авент, а вкъщи са на на Томи Типи,и понеже пускат по малко от на Авент едвам сучеше и от тях. Определено комплекта на Томи Типи си влезна в употреба, стерилизатора и нагревателя на бутилки работят 24/7.Мен ме боляха  гърдите много, но с мама и ММ не се отказахме и ги разработихме. Сега работим върху развиване на рефлекса, но и така и нямам кърма, по 10 мл на гърда. Но изцеждам редовно и му давам на всяко  трето ядене. До кога не знам, но ще се пробваме. Иначе е кротичак за сега, папка, спинка плачка нормално. Запазих му болничния режим, на 3 часа и през ноща някадв 4.5 часа. Доволен е, заякнал е, даже се опитва да си държи главичката поядигната когато е в мен. Днес чакаме посещение от педиатър, оказа че моята избрана заминала за Германия да гледа внуците си и вчера и за това ревах, но ММ е страхотен отиде оправи се бързо и намери заместничката и. Днес ще ми махат и конците.

Честито и на всички знайни и не знайни никчета дето са родили вчера!

# 457
  • Sofia
Честито и тук на всички мами! Бъдете живи и здрави и нека малките съкровища ви носят много щастие и радост!   bouquet

Falichka, да ни е честит 9-ти месец! Както и на всички останали вече влезнали в 9-тия!  Hug

Ако пропускам някоя мама на първата страница или нещо съм объркала пишете ми на лични.  Heart Eyes

Аз днес съм на преглед, ще пуснем последните изследвания и ще ми даде направлението за раждане  newsm44

Събота и неделя бях супер активна и се чувствам много по-добре, отколкото като стоя вкъщи. Да ви се похваля поръчахме си пердета, ама ще дойдат чак след Великден  Laughing А вчера започнах с прането, днес ще има продължение  Laughing

# 458
  • София
Благодаря Shantel, честит и на теб Simple Smile Странно, че чак сега ти дават направлението. Моя док ми даде абсолютно всички документи за болницата когато ми издаде 45 дневния и каза от тук нататък да не нося картона, а само обменната карта да я допълва.

Мацето, точно вчера четох за коланите за след раждане и пишеше, че при нормално раждане можеш след няколко дена да започне да носиш, а при секцио поне след месец. същото важи и за упражненията за корем. Пише, че корема се прибира изцяло до към 2-3 месец. Добре, че след родилната депресия е била само един ден.  newsm08

Рози, довечера обмен на снмки с новите прически Simple Smile и аз го чакам този ден от две седмици че съм цъфнала и вързала Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 12:35 от falichka

# 459
Ро3u Ама ти се разби от стомашни проблеми, милата ooooh!. Дано след раждането се нормализират нещата Hug
Giada Точно за предизвикване, викаш да подхващам и босилека а Laughing. За дрехите - за сега ще се въздържа от купуване. Нека първо да видя колко често ще се налага да се храним навън, че съм от по срамежливите и не съм сигурна как ще е .
Маце И аз си се чакам, ама моето си е решило от сега с рогата напред да върви. Ти звучиш добре, разписвай се по често Hug.
Shantel Ти взимавай, с толкова активности да нямаме някоя изненада и от теб тези дни baby_neutral
Биберон - даже не съм купила. Каката отказа всички видове и после бях доволна, че поне с това не се занимавах да отучвам. Сега ще е пробваме без, пък да видим.

# 460
  • София
Тук съм и аз - 2 дни до термин и никакви признаци. След вчерашната фалшива тревога днес и такава няма даже...голямо чакане пада. Освен това бебка от 1 седмица не е много активна (знам че е ,но все пак се панирам от време на време и я побутвам  Laughing )....

# 461
Amy_Lee, те кърмаческите дрехи са удобни и за вкъщи. Аз имам една пижама отпреди 4 години, и от една седмица съм денонощно с нея  Embarassed. Имам и едно поло, но е изчезнало някъде по таваните, и сега ме е срам, че се мъкна като повлекана.

Маце, звучиш много свежа, радвам се! Мисля, че новата роля на мама ти подхожда  Simple Smile

# 462
Шуби, честита радост! Живо и здраво да ви е момчето!  Hug
Вашите бебчета как са със залъгалката?
А защо искаш да я даваш? Много плаче ли?!  newsm78 Аз нямам нито залъгалка, нито шишета. Е, изключвам това на помпата, която не ползвам.  Rolling Eyes
Гиада, хич не ми се харчат пари за такива неща май. Все си мисля, че ще се справя някакси с моите дрехи или в краен случай ще пратя майка ми да пообиколи вторите употреби.  Whistling
Маце, дано засуче шмъчката!
Между другото нали и аз се изцеждах три дни в болницата, та като ми слезе кърмата изцеждах 40-60 мл. от двете гърди. Но после като ми го дадоха да го кърмя, неонатоложката реши да направим пробно кърмене и излезе, че бузанчо е изсукал 110 мл.!  Rolling Eyes Това го казвам за тези, които си мислят, че нямат кърма.  Peace
Оффф, много искам да се боядисам /че не можах както исках преди да родя/, ама няма да стане на фризьор. Трябва да накарам майка ми ...  Thinking

# 463
Eййй, като по поръчка влизам и чета точно това, което ме интересува - за стягащото бельо и колани след раждането. Харесала съм си едни бикини и се чудех от кога можеше да се салгат да се носят, защото съм забравила...

ЧУдесно. Само се чудех в самото родилно какви да си взема? Все пак няма как да се мандахерцам гола под нощницата....  Whistling

За залъгалката - нямам идея как се приучава бебе към нея...  newsm78 едно време помня, че бабите я топяха в мед, което сега ми се струва доста безумно...

Чудя се дали да не взема днес да си изваря по едно шише и помпата, да са ми готови?  Thinking

За кърменето - нали знаете, че бебето изсмуква много повече, отлкото която и да било помпа. Недейте да се подвеждате и да сравнявате изцеденото количество с това, което бебето яде.  Heart Eyes

# 464
  • София
Здравейте и честито на всички новообебили се:)

От дрехите за кърмене имам само нощници и пижами за тоя сезон, но и един по-широк шал или пелена и примерно ризка с копчета вършат работа до лятото. Специални дрехи засега не мисля да купувам.

Amy_lee, мойта докторка препоръчва секс Party

РоЗи, според мен ти е рано за раждане, ти не си ли някъде с моя термин (22-ри съм аз по мес. цикъл). Идеята за фризьор ми харесва. Искам подстригване и изправяне и бих отишла, но ми казаха да лежа до раждането, уф, а и ако се изправя преди болницата, до изписването дали ще остане нещо от прическата? Искам и маникюр и козметик.

kalitarka, чакаме новини!

falichka, ще разкажеш ли за Боуен терапията? Аз нищо не знам за нея.

Общи условия

Активация на акаунт