Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

Боги Simple Smile.

http://nicety.livejournal.com/1648862.html#cutid1
Тази къща ми харесва, само не разбрах защо не са ремонтирани стените newsm78. Сигурно е нарочно.

# 106
И според мен е нарочно и по-добре. Старите селски къщи са с криви и неперфектни стени.
Скрит текст:
Когато му опънеш мрежичка, шпакловка и всяко ръбче да е идеално, става едно фалшименто, което изглежда като макетче. Като средновековните крепости с итонга.
Скрит текст:

# 107
  • София
Снощи гледах реновирането на италианската къща на Брайън Бойтано. Да, това недовършване на стените е напълно преднамерено:
Скрит текст:

# 108
Във втория апартамент килимът с жълти елементи е същият като на Ема, ако не се лъжа Heart Eyes
Не се лъжеш Peace

И аз много харесвам груба мазилка, особено за извънградска къща. Затова в къщата запазих грубата мазилка и използвах вар, където е възможно, макар че къщата дори не е толкова стара. За съжаление обаче, кухнята се наложи да се шпаклова, защото целите стени бяха в кърпежи, след свалянето на дървената ламперия и чугунената мивка.

И още малко богински бани от мен Simple Smile

# 109
  • Варна
О, да!!! Аз съм!

Пепитеният Йимс ми хареса най-много.

Открих при майка ми една огромна дъска. Ще я направя на същата маса като на снимката на Лейди Ейприл.

П.С. Ще ме разсипете от толкова красота.

# 110
  • На брега
Тази маса и на мен ми е влязла в окото! Имам свалени няколко нейни варианта в проектите. Последно, за двора я мислех.

# 111

Това е моята тоалетна, мечта Heart Eyes

# 112
  • Варна
О, да!
Книги!!!!

# 113
Абе хубаво, удобно и приятно нещо е да имаш подобна библиотека в тоалетната, но как стои въпроса с  почистването на стената с книгите в непосредствена близост до тоалетната чиния? newsm78

# 114
  • Варна
Внимателно, много внимателно. С хирургическа прецизност.

# 115
Пф, хората с бебета в стаите за повиване не искат, защото миришело, вие библиотеки в тоалетната ще правите Crossing Arms Обида към книгите е това Naughty

# 116
 Joy...с хирургическа прецизност Joy - значис с мног-о-го вода дезинфектант и четка?

# 117
  • София
Едно време що томове съм прочела там, ама сега, и то отдавна всъщност, хич и не ми идва на ум да чета в тоалетната. Нищо, че ми е комфортна, но безвъзвратно съм загубила ищах. Всъщност и в креслото, където мислех, че ще ми е най-удобно не чета, ами се свивам на дивана или в леглото. smile3529

# 118
Едно време,със сестра ми, не можеха да ни изкарат от 🚽- любимо място за четене, но сега съм станала също като marvele.
Лейди Април, ти не беше ли поръчвала такава маса? Аз отдавна искам такава, с няколко Иймса отстрани. Знам, че много са изтъркани вече, но много ги искам:)))
Моята жълта чаша си намери няколко другарчета https://www.flickr.com/photos/129857414@N05/16957025905/

# 119
  • Варна
Има ли значение?, имам такава холна, за кафе, ниска или там както се казва. Исках много трапезна такава, но взех едни огромни столове и, или щяха да се бият в железата долу, или масата трябваше да е огромна. А може да се бъркаш и със Съпружка. Тя си има такава.

Може ли да ми припомните малко урока с цветовете? ☺ Една северна спалня от 9 квадрата, т.е. доста мъничка, не мога да й измисля цветовете. Влече ме към сиво, тъмно синьо и т.н., но май не са подходящи. В момента е в много светло сиво, почти бяло и е малко "зъзнещо" като влезеш в нея.

Общи условия

Активация на акаунт