Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 548
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Цитат
160 казваш newsm78 И на мен ми е малко, или четири едно до друго или със снадка, някакъв ширит или дантела ако се ползва дължината. Лен и сатен?
За къде ги мислиш?
Лен и сатен не мисля, че е много удачна комбинация.
Мислех ги за гостната спалня. Но там прозорецът е 3 м, а снадки... Не, не ми стои добре. Освен ако стилът не е нещо ретро, скандинавско, шаби и т.н, тогава може /аз поне си го представям като доста мил вариант/ да се съединят от две дължини една чрез дантетелен /на една кука/ ширит или пико на машина.

# 316
Има ли.... благодаря ти, беше ми много интересно. Но е по-скоро обратното - инкорпорирали са западен стил в типично японското си жилище. Аз много харесвам такива фюжъни, но са рисковани много - трудно се уцелва дозата. На тях много сполучливо ин се е получило, само този стол с колелцата на татамите - за един месец ще станат на салата  Confused

Барба много нежен дом. И тоналноста на пода е страхотна, браво Акулке !

Относно мрънкащите баби - слагате едни тапи в ушите и си дерзаете. Те мрънкат до Бога през цялото време, нищо не харесват, все са терци, но когато жилището се докара до завършен вид припкат да се нанесат и почват да канят приятелки и да се фукат, получават комплименти, кипрят се и обясняват "ох, голям зор беше, нали ги знаете тия майстори... Blush " а вие скърцате със зъби и сте доволни че всичко е минало. От личен опит  Hug

За пердетата - а не може ли на страни? Т е снадката да е по хоризонтала, а не по вертикала и да е измислена малко като ефект а не дефект, уж че нарочно. Американа, особенно ако е неизбелван, ми се вижда като страхотен материал за завеси  Peace

Vayana защо не опиташ да показваш снимки и идеи, които харесваш, вместо да обясняваш какво не ти харесва, кое простее, кое е прояден боклук и кое е безполезен съвет. Не бой се, няма да ти пострада овнешкия чар, ако си малко по-позитивно настроена.
Тази тема с това е полезна - хората питат и получават различна гледна точка, съвети според вкусовете на други хора и така си избират какво на тях им допада. Аз не видях една снимчица да турна за мега-модерня апартамент на Арчо според твоите представи.
Аз само вмъквам, че по принцип е добре стилът на едно жилище да е съобразен и със сградата като цяло, та в този смисъл апартамент в сграда от 65та година предполага едно ретро намигване тук-там, но това е според мен само. То в България хората дрехите си не съобразяват с мястото и повода, та камоли интериора...

# 317
  • Варна
Небелен е американът. Много ми допада. Мисля и покривка да си направя от него. Свекърва ми изпадна в ужас от идеята.   Sunglasses

И жълтият лен много ми допадна. Като лимоново сорбе е на цвят. Майка ми ще откачи като го види. Да взема да й направя едни възглавници  newsm78 Нали съм добра дъщеря. 

# 318
Като лимоново сорбе е на цвят. Майка ми ще откачи като го види. Да взема да й направя едни възглавници  newsm78 Нали съм добра дъщеря. 

Ау как хубаво го описа  Heart Eyes Уший ги и ако майка ти не ги иска -аз заменям за каквото кажеш - от зелен чай до калиграфия!

# 319
  • Варна
Няма как да ги откаже. На нея жълтото й е любимият цвят.
Но на мен не ми пречи да направя възглавници и за теб  Wink Все пак мате тук не се намира лесно.

# 320
Сделка! Hug

# 321
Цитат на: samuraika link=topic=835264.msg30511824#msg30511824 date=1427864558

[b
Vayana[/b] защо не опиташ да показваш снимки и идеи, които харесваш, вместо да обясняваш какво не ти харесва, кое простее, кое е прояден боклук и кое е безполезен съвет. Не бой се, няма да ти пострада овнешкия чар, ако си малко по-позитивно настроена.
Тази тема с това е полезна - хората питат и получават различна гледна точка, съвети според вкусовете на други хора и така си избират какво на тях им допада. Аз не видях една снимчица да турна за мега-модерня апартамент на Арчо според твоите представи.
Аз само вмъквам, че по принцип е добре стилът на едно жилище да е съобразен и със сградата като цяло, та в този смисъл апартамент в сграда от 65та година предполага едно ретро намигване тук-там, но това е според мен само. То в България хората дрехите си не съобразяват с мястото и повода, та камоли интериора...
Добре написано!

Барба, от втори опит, линкът се отвори. Къщата е много нежна и търпи всякакви цветове аксесоари Laughing
А плочките на фасадата много ми харесаха? Тук се срещат много често и може да се видят всякакви цветове http://www.elbau.com/klinker.html http://www.elbau.com/klinker/zeitlos.html

# 322
  • Варна
Аз след като преспах осъзнавам, че прекалих, моля да ме извините.

Действително съм емоционална и реагирам прибързано, особено като прочета категорични оценки това е става, това не. Уж идеята ми е да покажа, че хората са различни и имат различни вкусове и потребности, а не отчитам факта, че са и различни характери и някои приемат това, което не им допада, а други категорично го отхвърлят.

Намеренията ми бяха добри, но то и пътя към ада е постлан с такива Simple Smile

Приемете статиите които постнах като средство за информирано решение.

bouquet

# 323
  • Варна
Има ли Барба писа, че са нормални тухли, отивам да чета Simple Smile

# 324
Съпружке, а кое огледало избра? Трябва да снимаш дивана, като дойде!

Ей това е огледалото - http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60288683/ Ако Съпружа вземе, че го закачи ще покажа.

# 325
Няколко пъти съм споменавала, че много харесвам фасади с открити тухли Heart Eyes
Но това, което видях вчера, ме потресе дълбоко. Някъде из Младостите такава сграда, с фасадна тухла, ново строителство, на два от етажите беше направена външна изолация Sick
За такива престъпления трябва да има затвор Confused

Богиня, с какава ширина е този американ, който предвиждаш за покривка?

Хубав паркет Heart Eyes
1..., 2..., 3...
И колкото повече чворове, несъвършенства има, толкова повече ми харесва.

Съпружка, честито! Чакаме да покажеш. И дивана също.

# 326
Дорис, може и да си емоционална, но съвсем смислено се аргументираш и не си позволяваш да нарушаваш добрия тон с квалификации. Направо ми става неудобно да чета тук твои извинения, но явно си много фин човек. Hug bouquet

# 327
  • София
samuraika, не " турвам " снимчици. Всеки си намира каквото търси според вкуса си. Аз не налагам свое виждане за ремонт/обзавеждане на чужди домове. Нито искам съвети за моя. Чета тук, понякога пиша доста, понякога - никак. Това е форум, както писах вчера -  " приказване " и информация.

Апропо - преди " извинителната бележка " пишеше по-забавно и по-приятно / да не употребя по-рязко определение /.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 328
Хора, подминавайте мненията, които не са ви по вкуса!
Нека не превръщаме темата в бойно поле!

# 329
Аз не налагам свое виждане за ремонт/обзавеждане на чужди домове.
Силно съм се объркала, извинявай!

Общи условия

Активация на акаунт