Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 489
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
А можеше да е на македонски  Mr. Green

Ниски ми се струват. Иначе досега да съм ги оферирала.  Май ще трябва да се подлага нещо друго под плота, за да вдигне височината.

# 421
  • София

Масички с "телена" основа:
Скрит текст:

- DIY

Точно нещо такова си представях, леко, ефирно. Най-много харесвам двете масички от предпоследната снимка, но пък от линка към последната снимка изглежда много лесна направата на масичката с теления кош за основа. Благодаря за идеите!

# 422
Боги, не се ли увличаш с мебелите? От това, което си ни показвала от новата си къща, май нямаш нужда от толкова масички, шкафове и въобще вещи. Остави къщата да диша повече!
Казвам го съвсем добронамерено, просто понякога в ентусиазма си да има харесвани и оригинални неща човек губи контрол Peace

# 423
  • Варна
Птица, това не е за мен. За на майка ми под черешата  Wink Иначе аз нямам много мебели.

# 424
Добре, така разрешавам Joy

# 425
  • София
Моят плот е неръждаема стомана със точно същият борд като на снимката.
Доста е дебел и не се огъва или деформира от горещи съдове, а от котлоните или фурната всичко пляскам директно върху него, изобщо не го щадя.
А за петната - не знам за какво точно говорите  Embarassed Плот като плот, ако се излее нещо върху него, ще трябва да се забърше така или иначе, за да не личи. Гладък е и няма релеф, за да задържа вода и утайки, като отцетниците на иноксовите мивки. Мазнини и миризми не са никакъв проблем.

Бих го сменила единствено с гранит, май, но там ще ми се налага да импрегнирам периодично, а вече ме налегна пролетния мързел.

# 426
Богиня, според мен тези крака не стават за маса за хранене. Поне за такава ми се струва, че я гласиш предвид височината, която гониш. И то не толкова заради по-ниските крака, колкото заради малкото разстояние между стъпките долу. Ако сложиш един плот 70-80 см., масата няма да е устойчива и ще се клати като люлка настрани. Освен ако не циментираш краката.

Много ми хареса този апартамент днес http://www.solebich.de/bild/liebeskugeln/1022977 . Много уютно,изчистено, умело съчетаване на Икея с хубави аксесоари. Комбинацията,черно,бяло и дърво май все повече ми допада за новата къща Laughing
И на мен много ми харесва съчетанието на бяло, черно и дървесно (и вече го прилагам, доколкото мога), но и тук не винаги успехът е гарантиран. Отново зависи от нюансите, от съотношението. За пример ето това жилище, със същата комбинация, но не ми е по вкуса. Изглежда ми стерилно и мрачно.

# 427
  • Бургас
Здравейте,
имам нужда от съвет какво да се промени в тази стая  newsm78
Мисля си за нов килим, но какъв да е?
А тъмна покривка на масата?
Скрит текст:

# 428
Ето затова ми харесва тази тема- така ги огледахте тези крака от всички възможни страни, яко! Аз за повечето подробности хич нямаше да се сетя  bouquet

Ема,така е! С пет предмета всеки ще сътвори все нещо, ама ако му липсва усета на човек, пиши го бегало! Да не говорим, че пък и не на всеки ще му хареса. Важното е да му харесва на този, който ще живее там! Ама иначе си е много готина тази черно,Бяла, дървесна комбинация! Сигурна съм, че това, което ти ще направиш, ще е страхотно!

Весита, правилно си се ориентирала за килима! Аз обаче на първо място бих покрила дивана с нещо едноцветно. Например в ИКЕА има най-различни кувертюри http://www.ikea.bg/textiles/Bedding/Bedspreads/36643/37774/. Килимът бих го избрала нещо хем да е изчистен, хем да е свеж, но и да търпи мръсотия, че съм имала бели килими и беше ужас! Например http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Large-and-medium-rugs/23333/24464/. http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Large-and-medium-rugs/27246/28377/
Масата бих я оставила без покривка, а отгоре бих сложила някоя красива ваза и евентуално бих боядисала една стена  като акцент!
Нова Тема, много си мила! Благодаря  bouquet

# 429
  • Варна
Ема, не се бях замислила за това. Благодаря, че ми обърна внимание. Ще ги покажа на дърводелеца, той да му мисли.

П.С. Човекът каза, че стават. Вече съм горд собственик на чугунени крака със сръбски надпис.
Ще подложим отдолу няколко дъски, за да се вдигне нивото и мисля, че ще се получи чудна маса.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 10:48 от Приятно ми е - Богиня!

# 430
# 431
  • Варна
О! О!  Heart Eyes Оооо!

Като цяло много симпатично жилище, въпреки тухлите в кухнята  Sunglasses

# 432
  • Майничка
Vessita, аз бих сложила зелен килим, едноцветен или с лека геометрична шарка в подобен нюанс
Скрит текст:
, макар че второто ми идва възшарено. Имаш доста зеленина в помещението и килимът ще акцентира върху нея. Масата е на много осветено място, така че носи на тъмна покривка, всъщност, на всякаква, стига да не е турскосиньо с пауни или пембе кърмъзъ с жълто-сини гюлове. Можеш да я оставиш и без основна покривка, а да използваш тесни тишлайфери за "пътечки"
Скрит текст:
или да комбинираш основна покривка и контрастен тишлайфер.
Може да направиш и декоративни възглавнички в нюансите на покривката/тишлайферите и да вържеш с дивана.

# 433
Страхотно е! Почти изцяло е обзаведено от ИКЕА !

За сефте виждам дюшаме, наредено като рибена кост http://i0.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2014/01/VB6.jpg. Харесва ми!

П.п. Едноцветен килим да, но тези геометрични шарки определено бих ги избягвала! В стаята има вече подобен и хич не пасва! Мебелите предразполагат за нещо по- класическо.

Богинясупееер! Да пуснеш резултата да го видим! Ще е чудесен!
Ако някой види подобни крака, да свирка!

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 11:05 от Има ли значение?

# 434
Здравейте,чета темата от няколко дни и наистина виждам много различни и интересни неща. Предстои ми обзавеждане на апартамент (най-рано след 7-8 месеца). Искам да ви попитам, дали можете да ми помогнете с контакти на художник, който може да направи нещо такова, но за малко по-голямо дете. Приемам и идеи  Peace Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт