Истанбул Пролетен и Цветен [тема 36]

• 62 059
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
А за коя книга става въпрос?  newsm78 Не следя постоянно темата и съм изпуснала някъде..............
http://www.helikon.bg/books/67/-%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D … D0%B8_153842.html

# 406
  • гр. София
А за коя книга става въпрос?  newsm78 Не следя постоянно темата и съм изпуснала някъде..............
http://www.helikon.bg/books/67/-%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D … D0%B8_153842.html

Много благодаря.   bouquet Звучи много обещаващо.  Grinning

# 407
Може ли някой да ми обобщи и поясни моят план, че не съм много наясно.
Лалели - Таксим - Сапфир, като последните две са ми ясни - с метрото се слиза на 4 Левент.
Лалели-Таксим мисля да са пешеходни, т.е. не с метро.
Колко време ще отнеме всичко и кога да се разгледа Галата - на отиване, на връщане...?
Имало и баир...нещо ми е объркано  Tired

# 408
От Лалели с метрото до Сапфир,след това метро до Таксим ,ще се разходите по Истиклял и ще стигнете кула Галата (баира е надолу),моста Галата и Еминьоню,като може да хванете трамвая до Лалели или пеш (пак има леко изкачване).

# 409
Благодаря, записвам  Peace

# 410
  • София
От Таксим до Галата е по нанадолнище. Честно казано в края на деня, ако трябваше да го минавам в обратната посока, сигурно щях да седна да си поплача. Аз по принцип съм скарана с баирите, но това ми дойде в повече, добре че се спускахме. Препоръчвам и аз точно по съвета на teda mars да го направите.

# 411
Въпрос към посетилите на скоро Ортакьой, ще ходим вечерта с корабче от Еминьоню, но няма такова за връщане, потърсих автобус и открих 25 Е от спирка Ортакьой, вие с него ли се прибрахте и ако не, с какво?
Благодаря предварително за отговорите.

Автобусът за връщане е 30D.

Ако хотелът ви е в Лялели трябва да слезете на предпоследната спирка - метростанция Йеникапъ откъдето можете да се приберете пеша. Ако сте за Еминьоню ви съветвам да слезете на Каракьой и да премените по моста Галата пеша. Можете да слезете и след моста, но спирката се пада малко встрани от Еминьоню.

Ние се качихме на корабчето за Ортакьой в 18,10 - така успяхме да видим моста и джамията на светло, по време на залез и нощем. Неописуема красота!

Скрит текст:

# 412
Привет,как да стигна до Виаленд от Еминьоню и колко време се пътува,за да мога да организирам деня си?И знаете ли цените за момента какви са?Извинявам се че влизам всеки път с въпроси,но организирвам екскурзията ни и имам нужда от помощта ви.

# 413
Много са поскъпнали билетите този сезон - 79 лири на човек Shocked

http://www.vialand.com/bilet-fiyatlari

От Еминьоню с автобус 47E - слиза се на спирка CUMHURİYET İÖO. Пътува се 40-45 минути.

# 414
bialk,благодаря за отговора!С тези цени май ще го отложим за сега Simple Smile

# 415
Този Виаленд...хм  Simple Smile Ние ще бъдем с дете на 12 год. и като гледам цените, за билети,хапване...ами то май отива към 300 лири.Заслужава ли си атракцията-приемам мнения всякакви Simple Smile

# 416
Скъпо е. Преди 2 години бяхме за 150 лири четиричленно семейство, сега е двойно по-скъпо. От Vialand явно са се ориентирали към редовните клиенти, понеже годишната карта струва 119 лири.

# 417
  • София, Хаджи Димитър
Много са поскъпнали билетите този сезон - 79 лири на човек Shocked

http://www.vialand.com/bilet-fiyatlari

От Еминьоню с автобус 47E - слиза се на спирка CUMHURİYET İÖO. Пътува се 40-45 минути.

И за децата ли е79 л.билета?

# 418
За деца от 5 до 14 години е 70 лири. За 3-6 членно семейство пак е 70 лири на човек.

# 419
  • Бургас
Здравейте,

С жена ми и детето мислим да отидем за 2-3 дена до Истанбул през Май и все още се чудя дали да ползвам някоя агенция за транспорта и хотел или всичко сами да правим. Тръгваме от Бургас.

А ако сами пътуваме имате ли на идея коя фирма дава най-добри цени за пътуване от Бургас? Видях, че от тук двупосочния е 120 лв, а от Пловдив има на 60 лв  newsm78

Ще падне голямо обикаляне, но все пак имате ли предложение за не скъп хотел с добро местоположение, подходящ за семейство с 5г. дете?

Може и на лични да ми пишете, да не зацапвам темата Simple Smile

Благодаря!!!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт