Истанбул Пролетен и Цветен [тема 36]

• 62 179
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Аааа, Еми, Саръйер и на мен ми е голяма любов. Мечта ми е след две години да живея там, но като гледам цените на апартаментите ще си остана с мечтата.
Лек път на всички пътуващи и весело прекарване!

# 301
задължително посетете и музея с картините, много са красиви и зареждащи  Heart Eyes
Много от посетителите просто влизаха в харема и основната сграда на двореца и подминаваха музея.
Къде по - точно се намира? (музеят с картините)  - вътре в Долмабахче или близо до него?

# 302
О, със сигурност има повече от една. KakaRala ще каже те около кой имот са ги разхождали

Сега питах мъжа ми- Юскюдар, близо до парка Улуз, всъщнос павилионите от снимката са в този парк. По това време екскурзоводката каза, че е на предизборна кампания и затова ни пускат да минем по улицата и то от далече. Навсякъде имаше охрана с автомати. Абе никакво гостоприемство от този Ердоган, знае се, че ще мина не излезе на едно кафе да покани:)) Квартала беше много скъпарски, само палати и частни училища. С една дума той проповядва ислямизъм, ама той да живее в капитализъм  В Саръйер видях най-уникално красивата туркиня.

# 303
Аааа, Еми, Саръйер и на мен ми е голяма любов. Мечта ми е след две години да живея там, но като гледам цените на апартаментите ще си остана с мечтата.
Лек път на всички пътуващи и весело прекарване!

Ами Тузла?  Embarassed

# 304
  • Варна
КакаРала, Юскюдар и парка Улус са от двете страни на Босфора...
А иначе на качване към въпросния парк, от който се открива чудесна гледка към азиатския бряг, се минава през луксозен квартал, за който е характерно, че иначе наличните пердета не се ползват, за да има плебса визуален достъп до интериора. Money

# 305
  • Варна и...духом на Босфора
  Mr. GreenВ Тузла бегай ти с Ван Гаал да бистрите Едирнето и тактиката Crazy hahaha Grinning
Аууу,гледам новините,много лошо времето бе,Измир,Болу,Маниса,Анкара,Коджаели затрупани със сняг!И щъркелите в гнездата треперят миличките,клюновете им побелели,в Истанбул бурен вятър,количките на симитчиите и кестенджиите по Истиклял обърнати,леле,леле,ади бакакъм дано се оправи.....

# 306
Белята  Joy бъгна ни яко. Сега гледахме картата. Квартала е Юскудар със сигурност, а парка е под една недостроена тв кула, някъде там, но не можем да го намерим на картата, явно е малък. Моя мъж няма да спи сега докато не разгадае сега тази мистерия

# 307
  • София
Белята  Joy бъгна ни яко. Сега гледахме картата. Квартала е Юскудар със сигурност, а парка е под една недостроена тв кула, някъде там, но не можем да го намерим на картата, явно е малък. Моя мъж няма да спи сега докато не разгадае сега тази мистерия

Имаше ли гледка към Босфора? Предполагам, че са ви качили на Чамладжъ.

# 308
  • Стара Загора
redemi, милост нямаш... още не съм се наситила на кюнефето, а ти сега му пусна нова муха - кемалпаша. Гледам снимки, но не мога да преценя на тулумби ли прилича или на реване. Разкажи моля те повече за този десерт. Hug

# 309
 Mr. GreenВ Тузла бегай ти с Ван Гаал да бистрите Едирнето и тактиката Crazy hahaha Grinning
Аууу,гледам новините,много лошо времето бе,Измир,Болу,Маниса,Анкара,Коджаели затрупани със сняг!И щъркелите в гнездата треперят миличките,клюновете им побелели,в Истанбул бурен вятър,количките на симитчиите и кестенджиите по Истиклял обърнати,леле,леле,ади бакакъм дано се оправи.....

Ван Гаал като види Серенайката в Тузла ще се откажи да бистри всякакви тактики за маа  Grinning  Embarassed

# 310
  • София
задължително посетете и музея с картините, много са красиви и зареждащи  Heart Eyes
Много от посетителите просто влизаха в харема и основната сграда на двореца и подминаваха музея.
Къде по - точно се намира? (музеят с картините)  - вътре в Долмабахче или близо до него?

вътре в самия  Долмабахче, смисъл отделна сграда е но в самия двор на Долмабахче, не е извън комплекса на двореца  Peace цената от 40 лири включва двореца + харема + музея  Peace

# 311
   Няма такъв вятър, няма такъв дъжд, няма такъв студ, няма такъв кеф. Simple Smile Ооооообичам си Истанбул всякакъв. Два мокри крака, два счупени чадъра, много важно.

# 312
Така е наистина. То само като го гледаш на снимки ти става приятно  Peace

# 313
Ех, Истанбул!!!  txtloves txtloves txtloves Hug

# 314
  • у нас

Миналата година бяхме в Одрин малко преди Великден и си купихме бели яйца. Леля ми едва преживя факта, че ще боядисваме турски яйца за Великден. Но пък станаха с чудесни цветове. И не се напукаха като полските бели яйца, които продават тук.  Laughing

Подкрепям напълно. Преди седмица си взехме яйца от там. Наистина не се пукат така като другите, а цветовете са прекрасни, които се получат.

Благодаря за прекрасните разкази на всички, които споделяте преживяванията си. Представям си все едно, че съм там. Нашето пътуване се размина за Великден. Ах, този грип.... ooooh!

Слънчево време и весело настроение на всички за празниците!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт