"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 258
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Офффф...тая Бахар е просто кошмар бе хора!Може ли да е талъв бльон...ей такива хора сами си викат проблемите...
Ми кажи истината бе шматко и се отърви от това гадно създание Берат

# 541
Джони, Къти  bouquet

Джони, какво спешно, какви 4 часа Shocked Какво стана с теб бе момиче?

Бахар признава ли, че е изнасилена от Берат или само Кадер разбира?
Берат май е най-гнусният герой в сериала. Sick

# 542
Всички разбират за Берат,но много напред в сериите.Братът на Бахар също се променя и започват да се разбират с Кемал.Кемал се развежда с Хандан,женят се с Бахар и отиват в имението,но Хандан пак се намесва и Осман ги гони.Но това малко напред.Аз го следя,гледам и новите епизоди.

# 543
Новите епизоди и аз ги гледам чат-пат, но са ми интересни само Бахар, доктора, Инджи и Кемал. Другото го чета в страницата във фейса. Ако при нас има разтягания, представете си при тях какво е, дето дават около 45 мин. серия:)
А при нас Бахар и Кемал трябва да се оженят някъде през януари.

# 544
  • на пясъка при черупките от миди
Добре де, тази Бахар защо си мълчи??? Този гнусар заслужава и Севги и майка му и Кемал да му дръпнат един як бой  #2gunfire то бива дебилизъм ама това бие всички рекорди  ooooh!
Някой, който гледа цялата серия може ли да сподели как така Ферман напуснал Йълдъз заради Кадер, при положение, че до вчера отричаше?

# 545
А някой ще разкаже ли ,защо Осман запалва къщата на родителите на Ейлюл и какво точно се случва

# 546
Той я напусна защото тя не му повярва,че между него и Кадер не се е случило нищо.Чак след разговор с Осман(който и аз изпуснах)чак тогава му повярва,че той не иска и не е имал нищо с Кадер.А тя днес каза на кемал така защото нали цялата работа уж стана заради Кадер,а и на Йелдъз все някой и е виновен за нещо,така че...не е отишъл Ферман при Кадер а просто заради цялата ситуация той я напусна.

# 547
Фериде и другата седмица няма да я спасят. Доколкото си спомням пожарът не е поръчан и запален от Осман, а от една жена. Там историята около тоя пожар е много заплетена.  Peace

# 548
То всъшност това е най-интетесната интрига заедно с кой е бащата на Тунч и те вместо да се занимават с това,разтягат едни лукуми и затова не ми е мн интересен напоследък...
Направо се изнервям като видя Бахар как цвири като кобила,вместо да се държи като силна жена и да разкаже истината....А това същество Севги си съсипва децата с уникалната си простотия.

# 549
И на мен ми е любопитно кой е бащата на Тунч и как Осман не е разбал, че жена му е бременна Shocked Не се ли разплита това? И защо лелята е в лудницата?
Не съм гледала последните епизоди, а май пак са ставали разни неща.

# 550
Малкия ми счупу лаптопа и не мога да пиша много, че от тела ми е неудобно, но и на мен ми е интересно това около пожара и родоаловното дърво на Тундж. Не мога да разбера много добре, но Тундж май наистина обикна Фериде или се бъркам? Как реагита Фериде щом научи, че Тундж и Ейлюл са платили на Селим за ония спектакъл? Ще съм благодарна, ако тези, които са го гледали по-напред споделят.

# 551
....А това същество Севги си съсипва децата с уникалната си простотия.

Точно за това и влязох в темата. То бива, бива майчина простотия, ама като тази Севги как са и ги сътворили сценаристите...Едно дете не иска само да го нахраниш и изслушаш. Трябва и да го усетиш. Тя уж, в началото предположи, че Берат може да ѝ е направил нещо. Хубаво, помисли че е сбъркала, но не вижда ли реакциите на дъщеря си, когато той се намира около нея. Ми да вземе и тя да поподслушва малко. Явно, в случай сценаристите са забравили този техен прословут номер на подслушванията в турските сериали.
  Каквато майката, такава и дъщерята. Докато Кадер е по-бунтарка. Но и тя намерила в кой да се влюби. Че и да го преследва и кани на срещи.
  Да попитам Фериде ще се спаси ли и, ако да - ще се съберат ли с Джунейт?

# 552
Малеее,тоя Барат и вика на Бахар:"...Ще стоиш тука на леглото до мъжа си,ти си моя собственост,ще се държиш като съпруга...'Брей,големи собственици са тия  мъже -такава им е културата.И той и брат и са едни мъжествени собственици на семействата и жените,че няма накъде.Колко примитивни отношения имат тия хора. Sick
Бахар е пълна дупка...овца.Характера и приляга повече на едно простовато девойче от махалата,а не на студентка по право.Би трябвало да е борбена и да се справя с трудните ситуации в които е поставена,да надскочи средата в която живее.Такъв образ би бил много по-въздействащ и подходящ да е партньор на Кемал. Сценаристите не са и избрали правилен психопрофил.....а и става много досадно и дразнещо това с постоянния рев,мънкане и потулване на истината.

# 553
Аз очаквам във всички епизоди да реве Crazy

И всички лъжат и се кълнат, че казват истината Crazy

# 554
Ако Йелдъз е най-голямото дете на г-жа Козан, а Тунч не е син на Осман, то значи тя му е изневерила и така е забременяла...
А самата Йелдъз дали е негова дъщеря?

Общи условия

Активация на акаунт