"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Да,и на Берат обеща че ще я остави

# 661
Локуми и лакардии и все пак се женят.  Whistling
Тоя па Осман ми е много смешен как му светнаха очите, когато чу за милиончето.  Joy

# 662
Ох, мен най-много ме дразни тая Севги ooooh! пуууу, не мога да я трая. Уж е от положителните персонажи, а като я видя и ми се вдига кръвното #2gunfire
Бахар сама си ниже неприятностите. Около Бахар наистина са много големи драми, чак вече се натоварвам, вместо обратното от гледането на филм.
Историята около Фериде и Ейлюл ми е много по-интересна, но там сякаш по-малко дават напоследък. Повечето въртят и сучат около смотаното Бахарче и нейното Кемалче.  ooooh!
На Осман какво му светнаха очите като чу колко пари ще има Фериде? Все едно на него ще ги даде. Не разбирам и защо си подсмъмри, че с тези пари Фериде щяла да му се издължи?! Нали когато Фериде беше спечелила някаква голяма сделка й бяха дали много пари като възнаграждение, а тя ги отказа и каза на Осман Козан, че с тези пари му се издължава за всичко, което е правил за нея...
Козан май пак иска Фериде да му се издължава Laughing

# 663
Той нещо не е окей, нали когато Ейлюл и Джунейт уж нямаше да се женят, той се жалваше, че на Ейлюл "баща й", ако си изтегли дяла от фирмата, нямало да е добре.
По-нататък Фериде верно ще му даде солидни пачки. Един ден нахалника отива в апартамента й и после си тръгва с бясна усмивка. Козел си е Османчо.  Laughing

# 664
Още ли ще му дава Фериде? Shocked Ей, нагъл тип.
Тундж обаче не знае, че Зюхре му е майка. Сега Зюхре пак спомена, че.. ако Фериде не го била спасила и той е умрял тя щяла да страда, понеже бил син на ... какво име там каза.

# 665
Знае, знае. Веднъж, когато Зюхре беше при сестрата на Осман, я попита дали случайно не е казала каква е истината и коя е истинската майка на Тунч. Тогава той слушаше на вратата и му текоха сълзи.

# 666
Аааа, така може. Защото и двамата се правеха сега на 2 и половина. Бях питала и преди, но мислите ли, че Тундж наистина обича Фериде (приятелски)? Фериде как ще реагира, когато разбере, че именно той е организирал постановката със Селим?

# 667
Аз, да, честно казано. Пак назад даваха веднъж, когато се караха двамата с Ейлюл, той й каза "Фериде е мой приятел, а ти искаш да й навредиш, значи си нейн враг и мой". Некви е такива.
Нали се влюбва в нея. Въпреки, че ми прилича на Дързост и Красота.
Значи Хандан сега е с Кемал, ама после ще бъде с Умут. Бахар спала с Берат, ма иначе първия й бил Кемал. Фериде и Джунейт са обичат, ама той се жени за Ейлюл, после Тунч се влюбва в нея, после Тунч и Ейлюл се сгодяват. Изведнъж Бахар и Кемал се женят, но се развеждат, той се жени за Инджи. После се появява новата прислужница Хасрет, която е влюбена в Джунейт.
Бахар и доктора скоро не съм ги гледала, дали има любов там.
Въобще, време да имаш и нерви.
В петък ми е термина, аре да раждам вече, барем да го следя по-рядко и да ми е по-интересен.  Joy

# 668
Аз, да, честно казано. Пак назад даваха веднъж, когато се караха двамата с Ейлюл, той й каза "Фериде е мой приятел, а ти искаш да й навредиш, значи си нейн враг и мой". Некви е такива.
Нали се влюбва в нея. Въпреки, че ми прилича на Дързост и Красота.
Значи Хандан сега е с Кемал, ама после ще бъде с Умут. Бахар спала с Берат, ма иначе първия й бил Кемал. Фериде и Джунейт са обичат, ама той се жени за Ейлюл, после Тунч се влюбва в нея, после Тунч и Ейлюл се сгодяват. Изведнъж Бахар и Кемал се женят, но се развеждат, той се жени за Инджи. После се появява новата прислужница Хасрет, която е влюбена в Джунейт.
Бахар и доктора скоро не съм ги гледала, дали има любов там.
Въобще, време да имаш и нерви.
В петък ми е термина, аре да раждам вече, барем да го следя по-рядко и да ми е по-интересен.  Joy
Пропусна да споменеш,че Тунч и Фериде също щяха да се женят. Joy Joy Peace

# 669
Ехеееееее, момичета, какво ме направихте вие Joy да се съберат всичките и да си направят една оргия най-добре Joy макар че... честно да си призная Тундж много ме кефи, простила съм му, че сгреши и навреди на Фериде. Навиваха се двамата с Ейлюл и... сгреши като инсценира "изневярата" на Фериде и Селим, но... много ме кефи. Значи не съм сбъркала, наистина е ЗА Фериде.
Jony кога ти е термина Hug

# 670
Джони, ей къде е петък. Леко раждане и прекрасен финал ти пожелавам  Hug

Добре, че е темата. Аз съм много несериозна с гледането и от тук се информирам.
И Севги и Назире са ужасни Sick

# 671
Барелинке, Назире по мога да я изтрая, ама това чудо Севги ....  #2gunfire
Аз вече нали имам лаптоп (след като малкия го счупи) та ще се включвам по-често. Старая се да го гледам редовно, защото за сега все още ми е интересен Rolling Eyes

# 672
Вече като я чуя Севги да казва - ОФ, Оф, Оф! #Crazy и ми иде и аз да офкам!
И аз не мога да я трая тази жена!

И колко наивно и глупаво е да мислиш, че ако се махнеш, заминеш, ще си решиш проблемите и ще донесеш щастие на децата си! Sick Sick Sick

# 673
Мен па Назире ме кефи.  Sunglasses
Ох, мине-замине 2-3 страници и я чумосвате периодично Севги.  Joy
Мама Къти, ей сега, в петък 13ти. Не остана:-)
Бари, благодаря.  Hug

# 674
Jony ехее ти си съвсем на финалната права. Леко раждане и бързо възстановяване и от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт